- павликов л***Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON. Цвет: Black
За свої гроші пристойно,звук пристойний!)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Для небольшой комнаты , тем кто не хочет мешать ни соседям снизу , ни соседям за стенкой- отличный вариант звука 30-40 % с головой хватает , для озвучки небольшой комнаты , басы скорее плотно гудят , чем гремят и грохочут
- Достоинства:
- По нынешнем ценам - бюджетный вариант , по качеству явно в категории повыше
- Недостатки:
- По громкости и качеству все хорошо , но совсем низкие частоты этот саб не берет .
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Одразу як приїхали колонки, то ричаг гучності глючив та вимикав одну з колонок. Поступово це погіршувалося й погіршувалося, а нещодавно просто перестали працювати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все інше
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Влезько Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мне кажется колоночки из 2000х типа свеновских, маленькие такие для пк, играют лучше чем это недоразумение. Саб тут просто для галочки. Бассов нету воообще, не то чтобы они слабые, их тупо нет!! Два сателита за все отдуваются)) такого Г я не ожидал
- Достоинства:
- Просто играют.
- Недостатки:
- Саб для галочки.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні колонки із бюджетного сегменту
- Достоинства:
- Компактність, ціна
- Ян Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За ціну нормальні.
- Ян Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
все ок за цігроші нормальоно грає, не дуже голосні , для офісу норм
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема поки
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свою цену неплохой вариант, если без дефектов как у меня, постоянно пищит саб при громком воспроизведении
- Достоинства:
- В целом хороший звук
- Недостатки:
- Пищит саб при определенном уровне громкости, довольно раздражает, по этому 2
- Саша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поламалися через 3 міс, буду здавати на гарантійний ремонт
- Достоинства:
- Не поганий звук на свої гроші
- Недостатки:
- Поламалися через 3 міс, буду здавати на гарантійний ремонт
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не читайте якісного звуку. Це все д таки бюджетна ніша. Брав для ютубі, перегляду кіно та ігр. В цілому задоволений.
- Достоинства:
- Дизайн, ціна, звук не розчарував
- Недостатки:
- Короткі кабелі від сателітів до саба
- Аурика Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошая система, отличный звук. Идеально для работы с аудио, а также для кино и музыки.Небольшой фон в выключенном состоянии не считаю недостатком, т.к. в любой подобной системе стоит усилитель.
- Достоинства:
- Комфорт и удобство использования, регулировка звука.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Your House
Прекрасна річ. Звут чіткий, без зайвого шуму.
- Достоинства:
- Ціна, якість, чистий звук
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Для роботи, послухати музику, підійде, але купувати додому для ПК я б такі не став. Сабвуфер, якщо це можна так назвати, на частотах нижче 100 Герц починає тарахтіти, тож довелося відрегулювати еквалайзером, до того ж звук з нього як із відра, але це дуже просто пофіксити купивши в аптеці 100гр. вати та розклавши її в середині, залишивши тільки вихід з фазоінвертору на динамік. Ну або обклеїти внутрішні стінки паралоном.
Загалом, за невеликі гроші, досить непогана система для невибагливих користувачів, але виробнику треба шось робити зі звуком з сабвуфера, бо по дефолту це нагадує бубніж з порожньої діжки. - Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Загалом враження - нормально за свої гроші.
В цілому якість матеріалів влаштовує. Якість звуку таке собі, сабвуферу не вистачає басу. Звук якійсь плоский.- Достоинства:
- Ціна, якість матеріалів
- Недостатки:
- Якість звуку
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова акустична система за свої гроші.Мені кращі за 105R
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Для комнаты 16
кв более чем достаточно,- Достоинства:
- Звук для цены очень даже,ожидал худшего
- Недостатки:
- Короткие провода питания и сателитов
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
До компика супер
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- нема
- Крижов Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звичайні колонки, не айс і не повний шлак, більше сказати нічого
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сегодня получил работает за эти деньги чисто настольные колонки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока нет
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальні для своєї ціни
- Достоинства:
- Адекватний бас
- Недостатки:
- Шипіння від сабвуфера
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: D`n`D Group
приятно упакованы, в комплекте две колонки(поменьше), саб, и проводок 3.5 на 3.5. спокойно установились за 5 минут без труда, звучат очень хорошо.(если звук без низких частот покрутите нижнюю крутилку, которая поменьше)
- Достоинства:
- отличный звук, за свои деньги
- Недостатки:
- пока не нашел
- Продавец D`n`D Group
Дякуємо за ваш відгук!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо не викручувати звук на 100%, то він досить хороший. За таку ціну навіть чудовий.
- Достоинства:
- Хороший звук за таку ціну.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Едуард В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив дану систему як тимчасовий варіант, поки в ремонті студійні монітори від M-Audio. Розетка тупо прислала мені юзаний/бракований/після повернення товар! Як це розуміти? З виду упаковка була цілісна, ніяких моментів по ній не було, прийшовши додому й розпакувавши я побачив наступне:
1. Пакет в якому був "сабвуфер" (колить серце від того що я це так називаю, але я знав на що йду) розірваний
2. На тому ж "сабвуфері" не вистачає заводської плівки
3. На тому ж сабвуфері є сбоку коцка
Все б нічого, мені цим користуватись кілька тижнів і я вже змирився з тим що мені підкинули це, проте як же я був здивований, коли при підключенні виявилось що один з "сателітів" неймовірно хрипить. Тобто я роблю наступний висновок - людина стикнгулась з проблемою, здала товар назад, його перепакували та вручили мені. BELISSIMO бляха.
Йдем далі. В моєму особистому кабінеті тупо немає кнопки "повернути товар", підтримка шле мене з бота на бота щоб я дочекався чергового бота. Я просто в тотальному шоці з цього сервісу. Як мені тепер повернути товар?
Й справа навіть не в грошах. Я працюю з аудіотехнікою і я чудово розумію що за такі гроші чудового звуку не буде, це просто фізично неможливо. Але я вибачаюсь, я платив за товар, товар, хоч і сумнівної якості!- Достоинства:
- Недостатки:
- Сервіс розетки, якість продукту, пофігізм у сторону покупця.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свои деньги пойдет)
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Погано регулюється звук і бас. При прокручуванні ручкою баси, щось підклинює, а звук взагалі починає рипіти і не працює 1 колонка після 75% потужності
- Достоинства:
- Недостатки:
- Регулятор звуку і басу
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому не чекайте якесь диво, звук у цього набору не буде об'ємний і насичений. Він плоский. Баси теж не можна сказати що насичені. Погравшись з еквалайзером, вийшло налаштувати приємлему якість звуку - фільми, музика вже не так скудно звучать, але звук все ще залишається плоским в порівнянні з більш коштовними варіантами.
У будь якому разі в цій ценовій вони себе досі добре показують, було з чим порівняти.- Достоинства:
- Непогано звучать, цілком достойно для своєї цінової категорії, але треба погратись з еквалайзером
- Недостатки:
- Короткий дріт від сателіта до сабуфера, якість звуку розкрити можна тільки з еквалайзером. За замовченням звук не дуже. Колещатко гучності на сабі інколи вимикає правий сателіт, треба на колещатко натиснути щоб контакт з'явився, але дуже дивна поведінка.
- Дмитрий П***
Еквалайзер додається в програмному вигляді? Дякую
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює відмінно
- Недостатки:
- Не виявив
- Даша Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Погані колонки , купила хлопцю на день народження і вони мене розчарували , не працюють і риплять тільки
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все супер, всім задоволена.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пропрацювали біля місяця,самбуфер перестав працювати ,здав в сервіс і чекаю вже місяць
- Достоинства:
- Чудовий звук за свою ціну
- Недостатки:
- Недовговічні ,хватило на місяць
- Вероника Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарна акустика. Якісний звук
- Достоинства:
- Якісний звук
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова система
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Ніжки на малих через рік почали відпадати
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив, підключив до тв. Попрацювали 3 тижні, захрипіли і почали наче клацати ніби хтось включає і виключає їх постіно.
- Достоинства:
- Не встиг їх побачити
- Недостатки:
- Ну як би гроші на вітер
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Басы есть, но так себе. В остальном - отличная система.
- Достоинства:
- Приятный материал отделки, достойный внешний вид, хорошая громкость, дешевизна.
- Недостатки:
- Бас слабоват.
- Вероника Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Швидко доставили на пункт видачі. Колонки гарної якості
- Илья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Играют. Кто хочет бас, то наверное надо брать что то мощнее ну и дороже
- Достоинства:
- Просто играют. Проблем нет.
- Недостатки:
- Нет баса. От слова совсем.