Отзывы покупателей о Футболка Talisman SLIPKNOT Iowa Star Черный XXL (FOL484)
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: XL. Цвет: Черный
Дуже задоволений футболкою
- Достоинства:
- Швидка доставка, судова якість футболки.
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою! Носіть із задоволенням!
- Гаврилюк Б***Продавец: Rock Planet. Размер: M. Цвет: Черный
Футболка просто найкраща! Доставка швидка! Якість просто топ! Рекомендую продавця
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за покупку та оцінку роботи нашого магазину! Футболку носіть із задоволенням! Будемо раді знову Вашим замовленням!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: M. Цвет: Черный
Швидка доставка, гарне обслуговування, чудова якість! Один з улюблених магазинів ❤️
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за покупку та оцінку роботи нашого магазину! Нам приємно, що Вам все сподобалося! Будемо раді Вашим новим замовленням )))
- Олександра З***Продавец: Rock Planet. Размер: M. Цвет: Черный
Футболка очень приятна к телу, рисунок яркий, все отлично, недостатков нет)
- Достоинства:
- Все отлично, качество просто отменное
- Недостатки:
- Пока не нашлось
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за покупку та оцінку роботи нашого магазину! Нам приємно, що Вам подобається наш товар! Будемо раді знову Вас бачити в нашому магазині))
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: L. Цвет: Черный
Якісна футболка, велике дякую!!!
- Продавец Rock Planet
Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені товаром та обслуговуванням в нашому магазині! Носіть із задоволенням!
- АртёмОтзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: M. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Продавец Rock Planet
Дякуємо! Носіть із задоволенням!
- Дима Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: XL. Цвет: Черный
Крутая футболка,спасибо ! Всем рекомендую)
- Достоинства:
- Качество на высоте !
- Продавец Rock Planet
Нам очень приятно что Вам понравилась футболка, носите с удовольствием!
- Евгения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: 2XL. Цвет: Черный
все сподобалось, дякую
- Достоинства:
- дуже гарна футболка
- Продавец Rock Planet
Дякую Вам за замовлення і відгук! Будемо раді Вам знову в нашому магазині.
- Ярослава Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: L. Цвет: Черный
Дякую продавцю
- Достоинства:
- Якісна футболка і принт теж. Швидка доставка
- Продавец Rock Planet
Дякуємо за відгук! Носіть з задоволенням! Будемо раді Вам знову ))
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rock Planet. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Чудова футболка. Гарна якість. Якісно зробдені зображення. Корисною була консультація. Швидко надійшов товар. ВЕЛИКЕ -ДЯКУЮ!) Продавця і товар-РЕКОМЕНДУЮ, задоволена.)
- Достоинства:
- Товар відповідає усім зазначеним характеристикам. Охайне пакування у специалізовану плівку. Бонус -сифон. Не зауважила, коли замовляла те, що сифон входить до комплектації. Дякую ВЕЛИЧЕЗНЕ!)))
- Продавец Rock Planet
Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш магазин! Чекаємо на нові замовлення!