Отзывы покупателей о Удлинитель бытовой Electraline с заземлением 1 розетка кабель 3х1 мм² 5 м белый (1637)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Чудовий товар і повністю відповідає опису. Єдине що фото трішки іншої моделі але то неважливо, так як цей продовжувач відповідає всім моїм очікуванням.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  Power-electrik

Дякуємо за відгук.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Сам подовжувач нормальний, поки працює. Але в описі вказано, що 16А, я такий спеціально і шукала, а прислали на 10А, побачила вже коли забрала. Можливо, на 10А мав би коштувати дешевше.

• Продавец  Power-electrik

На фото ж видно що на Розетці написано 16 ампер! У вас не такий подовжувач?

• Анна

Якраз на моєму фото видно, що написано 10 ампер, для того я його і додала.

• Максим К***

Так дійсно 10А.
      Якщо вас не влаштовує даний товар, то можете повернути!

Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Підтверджую один з попередніх коментарів. Продавець відправляє подовжувач зовсім іншого виробника. Тут, і інша назва компанії на самому подовжувачі, і не співпадає маркування з тим що на фототографіях від самого продавця. Це зовсім інший кабель.

• Продавец  Power-electrik

Доброго дня. Підкажіть чому ви вирішили що іншого виробника? Ми є представництвом компанією Electraline в Україні і відповідно продаєм продукції цієї торгової марки.

• Олександр С***

Дивно, але у моєму відгуку не вистачає ще 3х фото. На одному з яких видно назву компанії виробника NBYILK, на вилці кабелю.

• Олександр С***

Мушу визнати, що таки помилився. NBYLK це скоріше назва виробничого підприємства де виготовляється сама продукція electraline. Компанії варто подбати щоб на її продукції була нанесена та назва, під якою вона її ж і продає. Інакше такі непорозуміння будуть постійними.

• Ирина Б***

Все норм) работает )

Обычный удлинитель . Слишком дорогой

• Александр Б***

К тому же производитель Китай , а импортёр Россия! Зачем обманываете???? написали в описании что удлинитель бытовой от итальянской компании Electraline

• Гость

контора может иметь регистрацию в Италии, а производство в КНР как и большинство других

• Александр Б***

Неправда! мне прислан даже без надписей Electraline , а китайскую подделку как я заметил позже конечно.
      по отзывам я заметил что продавец часто присылает подделки , потом меняет если покупатель жалуется.Не рекомендую товар.И это на Розетке

• Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Заказ полностью оправдал мои ожидания.

Достоинства:
    Качество
  • Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Power-electrik. Цвет: Белый. Длина кабеля: 5

Товар оправдал мои ожидания.

Достоинства:
    Качество