Отзывы покупателей о Массажный коврик Аппликатор Кузнецова + валик массажер для спины/шеи/ног/стоп/головы/тела OSPORT Pro (apl-011) Сине-белый

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    62 відгуки:  позитивний (близько 89% позитивні, 7% нейтральні, 4% негативні)
    Масажний килимок та валик отримали переважно позитивні відгуки від покупців, які відзначають високу якість, ефективність для зняття напруги та болю у спині, а також відчуття розслаблення та поліпшення самопочуття після використання. Користувачі цінують швидку доставку та ввічливий сервіс магазину. Невеликі недоліки пов’язані переважно з індивідуальними очікуваннями стосовно жорсткості/гостроти шипів та якістю деяких валиків. Загальна задоволеність продуктом висока.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Аплікатор Кузнєцова - чудовий лікувальний, розслаблюючий м'язи, коврик-. Дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    Компактний, займає небагато місця для зберігання, хороша ціна.
    Недостатки:
    Недоліків немає. Лише шкода, що немає для нього комплектуючої сумочки.
    • Продавец  CHAMPS

Віра , щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Раді, що аплікатор Кузнєцова допомагає вам розслабити м’язи та приносить користь. Дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою, а компактність і ціна стали додатковими перевагами

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

На заміну отримала новий хороший валик

Достоинства:
    Швидка доставка, новий валик
    • Продавец  CHAMPS

Оксана,дякуємо за довіру та позитивний відгук.Завжди готові допомогти! Користуйтеся із задоволенням )

Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Отримала каврик і валик. Коврик належної якості. Чохол валика вже був у використанні, потертий, з плямами, пом'ятий, видно що випраний.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Валик не відповідає якості, був у використанні.
    • Оксана М***

На заміну отримала новий валик безкоштовно.

• Инна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

для домашнього користування дуже гарна річ

Достоинства:
    орігінальний товар, простота використааня і надійність
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  CHAMPS

Інна,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Лина С***

Дуже хороший килимок

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за замовлення!) Приємного використання)

• Светлана П***

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за замовлення! Приємного використання)

• Наталія О***

Відповідає опису

• Продавец  CHAMPS

Наталія,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного користування!Завжди Вам раді)

• Зоя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Килимок дуже класний, якість чудова,все зроблено акуратно. Якраз для спини і шиї те що треба.На лікування їздити не завжди є час,а так допомагає дома при потребі.Ще і розслабитися можна.Рекомендую товар однозначно.

Достоинства:
    якість,ефективність
    • Продавец  CHAMPS

Зоя,дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо чудових результатів та гарного використання!Завжди Вам раді)

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Килимок супер, те що треба для покращення здоров'я людини

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за замовленя !) Приємного використання!)

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Дуже корисно річ, якість відмінна. Я лягаю без футболки, голки те що треба. Дякую

• Продавец  CHAMPS

Ольга,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових результатів)Завжди Вам раді)

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Перед сном кайф, бистріше засинаю

• Продавец  CHAMPS

Денис ,дякуємо Вам за відгук!Нам приємно,що Вам сподобався комплект.Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)

• Антоніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Дуже класний килимок, маю проблеми в ділянці шию, не можу розслабити м'язи, він справляється з цією проблемою на відмінно, перед сном взагалі супер, краще засинаєш, рекомендую!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  CHAMPS

Антоніна, нам дуже приємно отримати такий чудовий відгук!Бажаємо Вам гарного використання та чудових результатів)Завжди Вам раді!

• Тетяна Б***

Він просто чудовий. Дякую

Достоинства:
    Один великий плюс
    • Продавец  CHAMPS

Тетяна, дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання)Завжди Вам раді!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

На уроках пілатесу мені дуже сподобався такий килимок, дуже підійшов по гостроті колючок. Бо у мене був Ляпко - неможливо лежати на ньому. А цей прям в кайф. Замовила собі такий. Прям приємно полежати в кінці зарядки, покрутитися на ньому - розслабляє та надає сил і енергії.
    Замовила в цьому ж магазині мʼячик та сумку для килимка.
    Повністю задоволена, дякую

• Продавец  CHAMPS

Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!

• Людмила П***

Якість килимка не погана
    але для мене хотілося більш сильнішу дію голок
    Слабкий результат .

• Илона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Заказывала родителям. Они остались очень довольны. Задумываюсь о том, что бы и себе приобрести.

• Продавец  CHAMPS

Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!

• Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Реально хороша річ, після процедури відчуваєш себе набагато краще

• Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Сьогодні забрали посилку, все сподобалось. І лежати, і стояти прикольно. Спочатку трохи боляче, потім спати хочеться на ньому. Рекомендую

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний матеріал
    Недостатки:
    Щоб був мішечок для упакування, було б супер
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Ольга Х***

Супер килимок.
    Сьогодні отримала і відразу спробувала.
    Лежала 40 хвилин, розслабила, приємні відчуття

Достоинства:
    Приємний, чудовий.
    Рекомендую

• Зуєва Н***

10 минут бодрит.

Достоинства:
    Быстрая доставка; согласно описанию.
    • Продавец  CHAMPS

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

У меня сильно защемило спину и сидалещный нерв. И только благодаря зарядке и апликатору все прошло.
    Это мой первый аплекатор, шипы острые но лежать или стоять на нем терпимо.

Достоинства:
    Компактный, отличная подушка.

• Вадим Б***

Здравствуйте. По поводу зарядки. Ходьба где-то 4-7 тысяч даже если больно, потом постепенно увеличиваете количество шагов до 15 тысяч, дальше Аплекатор 10-15 минут. Растяжка поза "Собаки мордой в верх", поза "Поза ребенка", поза "Скручивание лежа".
      Ходьбу разбейте на целый день, чтобы долго не сидеть или лежать. Аплекатор и растяжка два раза в день, утром и за три часа до сна. Каждая поза по минуте, 2-3 повторения.
      Лично мне, все это реально помогло!
      Может и вам поможет!)
      Здоровья вам!)

• Любов О***

Виконує свої функції.
    10 хв. - бадьорить, 20хв. - розслабляє.

Достоинства:
    Була акція.
    Недостатки:
    Не знайдено.
    • Продавец  CHAMPS

• Юрий Д***

Все добре, дякую

Достоинства:
    Користь

• Людмила С***

Чудовий коврик.

Достоинства:
    Гарно розслабляє.
    Недостатки:
    Немає чохла, або сумки для зберігання
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки! Чохол за потреби - можете придбати додатково. Дякуємо

• Светлана Ч***

Якість відмінна!!!
    Подруга купила на 30 грн дорожче але якість в 100 разів гірша.

• олег п***

все ок

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Дуже якісний товар та швидка доставка!

• Анна

Товар чудовий, якісний!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Масажний килимок і валик дуже сподобались, гарної якості і зручний для масажу. Продавець відповідальний, зв'язавшись з покупцем, швидко відправив товар. Дякую)))

Достоинства:
    Гарної якості
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  CHAMPS

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Килимок та валик чудові!!!

Достоинства:
    Зручний при користуванні

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Попередній килимок брала в іншому магазині, потім взяла цей. У цього жорсткіші і гостріші колючі фігурки. Але для мене це те, що треба.
    Якісно пошито і приклеїно.

• Евгения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Всё отлично, быстро и качественно!

• Анна Л***

Зручний)) дякую)

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Чудовий коврик,гарна якість та ідеально виповнює свою функцію. Після 10 хвилин на ньому наче заново народився

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Получила коврик, качество хорошее, ткань натуральная, шипы не поломанные, ткань с шипами можно легко снять и постирать при необходимости, мягкая основа.
    Пока что попробовала один раз, ощущения интересные, действительно расслабляет

Достоинства:
    Качественный, ткань натуральная, удобно что снимается и можно постирать, шипы все целые

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Получив масажний килимок відповідної якості через два дні після замовлення. Всім задоволений.