- AI аналіз відгуків62 відгуки: позитивний (близько 89% позитивні, 7% нейтральні, 4% негативні)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Віра М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Аплікатор Кузнєцова - чудовий лікувальний, розслаблюючий м'язи, коврик-. Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Компактний, займає небагато місця для зберігання, хороша ціна.
- Недостатки:
- Недоліків немає. Лише шкода, що немає для нього комплектуючої сумочки.
- Продавец CHAMPS
Віра , щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Раді, що аплікатор Кузнєцова допомагає вам розслабити м’язи та приносить користь. Дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою, а компактність і ціна стали додатковими перевагами
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
На заміну отримала новий хороший валик
- Достоинства:
- Швидка доставка, новий валик
- Продавец CHAMPS
Оксана,дякуємо за довіру та позитивний відгук.Завжди готові допомогти! Користуйтеся із задоволенням )
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Отримала каврик і валик. Коврик належної якості. Чохол валика вже був у використанні, потертий, з плямами, пом'ятий, видно що випраний.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Валик не відповідає якості, був у використанні.
- Оксана М***
На заміну отримала новий валик безкоштовно.
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
для домашнього користування дуже гарна річ
- Достоинства:
- орігінальний товар, простота використааня і надійність
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец CHAMPS
Інна,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Лина С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Дуже хороший килимок
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за замовлення!) Приємного використання)
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за замовлення! Приємного використання)
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Відповідає опису
- Продавец CHAMPS
Наталія,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного користування!Завжди Вам раді)
- Зоя П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Килимок дуже класний, якість чудова,все зроблено акуратно. Якраз для спини і шиї те що треба.На лікування їздити не завжди є час,а так допомагає дома при потребі.Ще і розслабитися можна.Рекомендую товар однозначно.
- Достоинства:
- якість,ефективність
- Продавец CHAMPS
Зоя,дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо чудових результатів та гарного використання!Завжди Вам раді)
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Килимок супер, те що треба для покращення здоров'я людини
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за замовленя !) Приємного використання!)
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Дуже корисно річ, якість відмінна. Я лягаю без футболки, голки те що треба. Дякую
- Продавец CHAMPS
Ольга,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових результатів)Завжди Вам раді)
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Перед сном кайф, бистріше засинаю
- Продавец CHAMPS
Денис ,дякуємо Вам за відгук!Нам приємно,що Вам сподобався комплект.Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Дуже класний килимок, маю проблеми в ділянці шию, не можу розслабити м'язи, він справляється з цією проблемою на відмінно, перед сном взагалі супер, краще засинаєш, рекомендую!
- Продавец CHAMPS
Антоніна, нам дуже приємно отримати такий чудовий відгук!Бажаємо Вам гарного використання та чудових результатів)Завжди Вам раді!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Він просто чудовий. Дякую
- Достоинства:
- Один великий плюс
- Продавец CHAMPS
Тетяна, дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання)Завжди Вам раді!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
На уроках пілатесу мені дуже сподобався такий килимок, дуже підійшов по гостроті колючок. Бо у мене був Ляпко - неможливо лежати на ньому. А цей прям в кайф. Замовила собі такий. Прям приємно полежати в кінці зарядки, покрутитися на ньому - розслабляє та надає сил і енергії.
Замовила в цьому ж магазині мʼячик та сумку для килимка.
Повністю задоволена, дякую- Продавец CHAMPS
Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Якість килимка не погана
але для мене хотілося більш сильнішу дію голок
Слабкий результат .- Продавец CHAMPS
- Илона С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Заказывала родителям. Они остались очень довольны. Задумываюсь о том, что бы и себе приобрести.
- Продавец CHAMPS
Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Реально хороша річ, після процедури відчуваєш себе набагато краще
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Сьогодні забрали посилку, все сподобалось. І лежати, і стояти прикольно. Спочатку трохи боляче, потім спати хочеться на ньому. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний матеріал
- Недостатки:
- Щоб був мішечок для упакування, було б супер
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Супер килимок.
Сьогодні отримала і відразу спробувала.
Лежала 40 хвилин, розслабила, приємні відчуття- Достоинства:
- Приємний, чудовий.
Рекомендую - Недостатки:
- Зуєва Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
10 минут бодрит.
- Достоинства:
- Быстрая доставка; согласно описанию.
- Продавец CHAMPS
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
У меня сильно защемило спину и сидалещный нерв. И только благодаря зарядке и апликатору все прошло.
Это мой первый аплекатор, шипы острые но лежать или стоять на нем терпимо.- Достоинства:
- Компактный, отличная подушка.
- Вадим Б***
Здравствуйте. По поводу зарядки. Ходьба где-то 4-7 тысяч даже если больно, потом постепенно увеличиваете количество шагов до 15 тысяч, дальше Аплекатор 10-15 минут. Растяжка поза "Собаки мордой в верх", поза "Поза ребенка", поза "Скручивание лежа".
Ходьбу разбейте на целый день, чтобы долго не сидеть или лежать. Аплекатор и растяжка два раза в день, утром и за три часа до сна. Каждая поза по минуте, 2-3 повторения.
Лично мне, все это реально помогло!
Может и вам поможет!)
Здоровья вам!)
- Любов О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Виконує свої функції.
10 хв. - бадьорить, 20хв. - розслабляє.- Достоинства:
- Була акція.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Продавец CHAMPS
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Все добре, дякую
- Достоинства:
- Користь
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чудовий коврик.
- Достоинства:
- Гарно розслабляє.
- Недостатки:
- Немає чохла, або сумки для зберігання
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки! Чохол за потреби - можете придбати додатково. Дякуємо
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Якість відмінна!!!
Подруга купила на 30 грн дорожче але якість в 100 разів гірша.- Продавец CHAMPS
- олег п***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
все ок
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Дуже якісний товар та швидка доставка!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Товар чудовий, якісний!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Масажний килимок і валик дуже сподобались, гарної якості і зручний для масажу. Продавець відповідальний, зв'язавшись з покупцем, швидко відправив товар. Дякую)))
- Достоинства:
- Гарної якості
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец CHAMPS
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Килимок та валик чудові!!!
- Достоинства:
- Зручний при користуванні
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Попередній килимок брала в іншому магазині, потім взяла цей. У цього жорсткіші і гостріші колючі фігурки. Але для мене це те, що треба.
Якісно пошито і приклеїно.- Продавец CHAMPS
- Евгения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Всё отлично, быстро и качественно!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Зручний)) дякую)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чудовий коврик,гарна якість та ідеально виповнює свою функцію. Після 10 хвилин на ньому наче заново народився
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Получила коврик, качество хорошее, ткань натуральная, шипы не поломанные, ткань с шипами можно легко снять и постирать при необходимости, мягкая основа.
Пока что попробовала один раз, ощущения интересные, действительно расслабляет- Достоинства:
- Качественный, ткань натуральная, удобно что снимается и можно постирать, шипы все целые
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Получив масажний килимок відповідної якості через два дні після замовлення. Всім задоволений.