Отзывы покупателей о Камінь Від Порізів Omega 60 Грам.
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Props beauty
Товаром та роботою магазину дуже задоволений. Дякую.
- Достоинства:
- Якісний і зручний у використанні
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props beauty
Дуже корисна річ. При першому гоління порізався, кров зупиняє дуже швидко
- Достоинства:
- Ціна, якість, пахне приємно, кров зупиняє швидко
- Недостатки:
- Боже як же ж воно пече, я ледве не вмер
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Props beauty
Чудова штука
- Продавец Props beauty
Дякуємо за ваш відгук!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props beauty
Моментально заживляет
- Александр А***
Начал сыпется, после того как ним провёл по лицу остаются как кристалики, может так и должно быть я не знаю, в принципе водой смыл и можно наносить средство после бритья, но если так не должно быть то это конечно обидно
- Софья І***
Алуніт — це потужний природний антисептик. Він вбиває бактерії на поверхні рани, запобігаючи запаленню (саме тому ви відчуваєте щипання).
Як правильно користуватися:
Змочіть кінчик каменя холодною водою. Не мочіть його повністю під краном, щоб він не розкис у кріпленні.
Прикладіть до порізу. Акуратно проведіть по місцю порізу або просто притисніть на 10-20 секунд.
Готуйтеся до відчуттів. Буде сильно пекти/щипати — це нормально, це означає, що камінь працює і дезінфікує рану.
Змийте (опціонально). Після того як кров зупинилася, білий наліт від солі можна змити водою або залишити (якщо не заважає).
Догляд за каменем. Обов'язково витріть камінь насухо або дайте йому висохнути перед тим, як закривати кришкою. Якщо залишити його мокрим, він зруйнується і перетвориться на кашу.
Корисна порада: Цим каменем можна проводити по всьому обличчю після гоління (не тільки по порізах). Він працює як індикатор: там, де шкіра щипає — ви занадто сильно тиснули бритвою. Це допомагає покращити техніку гоління.