- AI аналіз відгуків104 відгуки: 65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Все супер ! Сковорідка якісна !
- Достоинства:
- Чугунний матеріал !
- Недостатки:
- Дуже важка для жінок потрібно тренуватися !!!)))
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Купила сковорідку діаметром 24 см. На жаль, силіконової накладки на бічну ручку в комплекті немає(
- Каріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Сковорідка супер
- Достоинства:
- Тільки позитивні
- Рибачук А***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Стан сковорідки супер!!!!! без браку
- Достоинства:
- без браку
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Справжня річ. Так важка, но вона того варта 100%
- Достоинства:
- Справжній чугун
- Недостатки:
- Важкенька
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Гарна сковорода за свої кошти.
- Іващенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Замовив дану сковорідку, так як чув позитивні відгуки про цей бренд, та на практиці виявилось зовсім по іншому. Перед використання зробив все як потрібно по інструкції для чугунної сковорідки, але це не допомогло. Під час використання виявилось, що : сковорідка ржавіє (потрібно при появі іржі, добре її відмивати так знову прокалювати сковорідку), відсутні природні властивості чугуна (все постійно пригорає), змінився колір сковорідки та відчутний запах металу.
Після використання сковорідки постійно її мив та висушував.
Нажаль не рекомендую для купівлі.- Достоинства:
- Недостатки:
- Поява іржі, пригорання.
- Александр
Чтобы не пригорало надо прокалить сковороду с маслом несколько часов. Сформируется защитный слой
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Вибачте. Забули написати. Сковорода під час нагрівання вигинається по центру. В результаті чого масло розтікається в сторони
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Добрий день. Попередній відгук про сковороду. Дійшла супер швидко. Зробили все за інструкцією. Точно! На останньому етапі, при змащуванні олією та прибирання його залишків, виявили на ганчірочці іржу. Вирішили помити твердо. Помили. Змастили олією. При забиранні залишку помітили іржу на ганчірочці. Помили. Вода у двох мийках виявилася іржавою. Таке відчуття, що іржа йде зсередини. Ще один аспект. Нестерпний запах металу. Спробували засмажити яйце. Пригоріло миттєво. Їсти неможливо. Смак металу. Ті, хто залишає позитивні відгуки, або підставні, або їм дісталися сковорідки з іншої партії. Ще трохи поексперементуємо, а потім попросимо змінити, або повернути гроші. Шановний продавець. Це не у ваш город камінь, Ви їх не робите. Вам велика шана та повага, якщо вирішуєте позитивно такі питання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Дуже якісна чавунна пательня виробництва заводу в Мелітополі. Вже більше року користуюсь, їжа смачна, готується з радістю та задоволенням. Дякую Вам
- Достоинства:
- Приємно тримати в руках, дерев'яна ручка
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Проблема решена
Це жах якийсь а не сковорідка! Неділю як купила і ні разу на ній нічого так і не можу приготувати. Все зробила по інструкції. Залишаю суху, красиву в маслі, планую зранку щось приготувати а вона кожен ранок з двух сторін ржава. Чищу знову кожен день і залишаю але за ніч ржавіе. Я 6 днів чищу її і розумію що вона на більше не здатна. На яку адресу мені її повернути?
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Ржавчина
- Елена М***
Сковорідку повернула. Дякую продавцю за розуміння і швидке обслуговування. Не знаю чому мені не пощастило. Знайома купувала в вас таку ж сковоріжку і дуже задоволена. Вона мені і порекомендувала вас як перевіреного продавця.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Чудова сковорідка, от тільки потрібно брати варіант із кришкою.
- Достоинства:
- Можна користуватися металевими приборами
- Недостатки:
- Потрібно брати варіант із кришкою
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Сковорідка суперезна!Все відповідає опису. Дякую за гарну якість та доступну ціну.
- Достоинства:
- Смачні страви, не вибаглива у використанні та догляді.
- Недостатки:
- Не знайшла
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Враження таке собі. ВСЕ зробили по інструкції, підготували, прокалили, іжу не лишали... і т д. Все до с***и. Все одно то прилипне, то чорний наліт, запах якийсь постійно від неї стрьомний... то ще щось.
- Достоинства:
- взяв у руки - маєш вещщ, зламати пательню у вас навряд вийде
- Недостатки:
- багато умов "це можна, це не можна", дуже чутлива до помилок в обслуговуванні, підійде далеко не всім
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Сковорідка супер
Смак смаженої картопельки - це чудо,
Задоволена ) , не те слово
Іноді прилипає,та то ненадовго, - Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Для тех кто сомневается покупать или нет-не сомневайтесь. Сковорода-огонь. Сделал все по инструкции как на странице здесь пишет. Первый раз поджарил макароны и они немного прилипли,но думаю это я чтото не так сделал тк когда второй раз их разогревал,то уже такого не было. Дальше все что готовил не прилипало совсем,главное когда помоешь ее,то поставить на огонь и потом немного смазать подсолнечным маслом. Продавец отправил на след день,все хорошо
- Достоинства:
- Дешево и качественно
- Недостатки:
- Немного больше ухода чем за тефлоном и пр,но она вечная зато,а не на год-два
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Сковорідка прекрасна
- Достоинства:
- Смажить чудово, зручна ручка.
- Недостатки:
- Необхідний ввід в експлуатацію, але це якщо придиратися
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Сковорідка сподобалась. Дуже акуратна. В руці тримати приємно.
- Достоинства:
- Зручна змінна ручка
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Андрея-Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Себе купила в этом же магазине, пользуюсь месяц и очень довольна! Теперь заказала у них для подарка. Все как и первый раз: хорошо упаковано, пришла быстро, отправили в день заказа! Большое спасибо менеджерам за товар и обслуживание! И за бесплатную доставку отдельное спасибо!
- Достоинства:
- Прочные!
- Недостатки:
- Их не может быть в чугунной сковороде!
- Григорий К***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Сковорода чудова, чугуна, зьомна ручка, охайно зроблено. Але ще не використовували.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Чудова сковорідка, вибрала саме таку з причини бажаної екологічності в процесі приготування їжі, це дійсно безпечний варіант приготування, навіть зникли проблеми дискомфорту після вживання смаженої їжі!
- Достоинства:
- безпека для здоров'я
- Недостатки:
- вимоглива в експлуатації, але це того варте!
- Михаил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Все хорошо,сководкой доволен,если правильно сделать антипригарное покрытие то проблем нет,отличная покупка после алюминиевой Rondel,которой хватило на пару лет всего
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не нашел
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Сковорода классная. Брал 28 сантиметров. Прокаливал сначала с солью, потом без. Далее произвел "запекание" сковородки в духовке с маслов виноградной косточки 3 раза по 40 минут при температуре 200-220 градусов. Сковорода стала приятного темного цвета, ничего не прилипает. Вообщем рекомендую к покупке!
- Достоинства:
- Оптимальный универсальный размер, приятная ручка.
- Недостатки:
- Все супер, но к недостаткам можно отнести только время для первичного обжига, что бы выгорело заводское масло, как то это затянулось.
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Все отлично, первый слой жена испортила тем что на ночь замочила в воде, потом два раза прогрел и смаща и все ок!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Вибирав між БІОЛ і SITON, причому 2 вироби SITON у мене вже є - реально класні, але біс попутав спробувати БІОЛ...
Сковорода 28 см непідйомна, але до цього я був готовий, а от до того, що її треба обробляти багато разів для отримання антипригарних якостей - ні. Обробляти я вже втомився, через кілька приготувань все злазить плямами і на них починає пригорати.
Якість лиття чавуну на порядок гірша, ніж у SITON, є каверни, от з них і починається руйнування антиприг. покриття. Товщина стінок також більша, ніж у SITON.
Прокалював і в духовці і на плиті по пару годин, з лляною і соняшниковою оліями - покриття, що утворюється, тримається лише кілька циклів готовки.
Наразі вже жалкую, що витратив на неї гроші.- Достоинства:
- Поки що не знайдено
- Недостатки:
- Важка, погана якість лиття
- Продавец WMC
Доброго дня ,пательні БІОЛ обробляються органічним маслом , а SITON - механічним , тому для підготовки чавуну БІОЛ потрібно більше часу й зусиль, але воно того варте бо це безпека Вашого здоров'я.
- Павел А***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Подготовил помыл прокалил намазал ...
После прогрева поверхность стала как наждак. Странно было ожидать что на таком пригорать не будет.- Достоинства:
- Недостатки:
- Пригорает
- Геннадий И***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Очень скоро начала пригорать
- Іра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
- ЛидияОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Хорошая сковородка!
- Достоинства:
- Безопасность
- Недостатки:
- Ржавеет при контакте с водой
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Неплохая сковородка ,после обработки ничего не пристает,желательно смазывать после мытья и нагревания льняным маслом.Сняла одну звезду за наличие глубоких царапин на боковых стенках.Работа магазина отличная.
- Достоинства:
- Съемная ручка цена
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Сковорода отличная!
Не пригорает, температуру держит долго.
То, что тяжёлая, для чугуна - это плюс, тем более, чтобы не поднимать одной рукой, есть дополнительная ручка с накладкой, которая не нагревается и можно переставить даже горячую сковороду.
Чтобы прикрепить ручку, нужно открутить у начала крепления, вставить и плотно закрутить.
Отправили быстро наложенным платежом.
Рекомендую и товар, и продавца! - Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Пательню отримала, але не зраділа. Дуже хотіла придбати цю річ. Має сколи на чавунній ручці. Сама ручка на пательню не надівається, якась перекособочена. Коли купила пательню Бергофф з цим проблем не було. В упаковці якийсь зім'ятий папір. Мабуть сміття. Що ж? Соромно за вас мелітопольці(
Це мені таке підтулили за те, що я дуже ввічливо розмовляла. Красно дякую. Хочу повернути товар. Магазин мені не сподобався. Готувати на такій пательні не хочу,- Продавец WMC
Доброго дня, на чавуні сколів не може бути. Ручка знімається та одягається дуже легко, достатньо відкрутити металевий тримач від деревьяної основи. Папір не сміття, а підкладка під ручку. Очікуйту дзвінка менеджера для оформлення возврату. Приносимо вибачення за незручності.
- николай м***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Придбав сковорідку,але не маю змоги ще її використати,треба прокалить а на склоповерхні це не можливо,вона постійно вимикається при нагріванні і це не дало змоги прокалить повністю сковорідку,чекаю нагоди а як зроблю то відпишусь. А зараз лише замітив коли вперше поставив на склоповерхню,що сковорідка не має щільного повного контакту з поверхнею,іззачого при спробі прокалить середина сковорідки непрокалилась з зовнішньої сторони дна видно темну масляну пляму,і бокові стінки не змогли прокалиться лише частина дна де було нагрівання.Після прокалювання як випробую в приготуванні їжі то допишу відгук.
- Достоинства:
- покищо невідомі
- Недостатки:
- недостатньо рівна поверхня дна сковорідки немає щільного контакту з поверхнею плити.
- Михаил Т***
Во двор выйти положить в костёр на 20 минут
И всё. Готовьте.
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Добротна, стійка до пошкоджень. На ній нічого не пригорає та не пристає, але важкувата.
- Достоинства:
- Міцність, довговічність, стійкість до пошкоджень
- Недостатки:
- Важкувата
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Получила я свою маленькую кухонную помошницу.Очень довольна.Тяжолая -для чугуна єто нормально.Обемная.Можна запекать в духовке.Ручка сьемная ,держатель силекон сьемний.Не сразу собразила как ручку одевать-одела.Люди писали что пригорает-правельно прогрейте и натрите раститель.маслом и все будет гуд.Покупала перед новогодними празниками по скидке за 280 доставка почти 80 на новую почту(хорошо что бистро дошла)
- Достоинства:
- Бистрая доставка ,качество,упакована отлично
- Недостатки:
- Дорогая доставка 80 гр
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Мало того що відправили не туди та ще й браковану прислали.