Отзывы покупателей о Адаптер HDMI ARC - Optical - Coaxial преобразователь экстрактор конвертер аудио звука в 5.1 Toslink / Коаксиальный + Аналоговый стерео 2.0 RCA тюльпаны / мини джек 3.5 мм ( AY80_PRO )
- Алекс М***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Доброго дня...Купив цей апарат, підключив до тв самсунг 7...
Адаптер почав працювати без танців з бубном...Ще підключив блютуз переходник в гніздо аудіо, все працюе дуже добре...Рекомендую продавця, дякую за гарне обслуговування...!!!- Недостатки:
- ---------
- Продавец PlayVision
Щиро дякуємо.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PlayVision
Купував для виходу багатоканального звуку з HDMI earc. Все робе без проблем, телевізор sony xh9505. У ресивері не було аrc. Дякую за співпрацю.
- Продавец PlayVision
дуже дякуємо за відгук!
- Вадим М***
Вітаю, ви купували окремий hdmi кабель, щоб працював через arc? Маю кілька кабелів від монітора, коли вмикаю через hdmi і на телевізорі вихід arc, то бачу іконку зміни звуку, але на колонках немає звуку.
- Андрій Х***Продавец: PlayVision
Хочу замовити
м.Тернопіль НП 6 0986313218
Хом‘як Андрій Андрійович
З після оплатою на нп В мене ТВ без блютуз, хочу підключити блютуз навушники і тільки цифровий вихід на звук в телевізорі, як я розумію це вирішить проблему. підключаю ваш пристрій через кабель до телевізора і навшники до блютуз?
Ще питання чи маєте ви цифровий кабель 1-2 м для підключення до ТВ і пристрою? - Андрій Х***Продавец: PlayVision
Доброго дня, коли буде в наявності?
- PlayVision
товар в наявності, але досі ще на модераціїї товар - цей процес дуже довгий в них, якщо хочете швидше -задайте питання по товару - дам номер телефону для консультації / замовлення, або потрібно чекати поки пройде модерацію