Отзывы покупателей о Ортопедические подушки EKKOSEAT для сидения на рабочее стуло. Черная. ST-1G-101.

Оценка пользователей 4.75/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  позитивних — 74%, нейтральних — 13%, негативних — 13%
    Загалом, більшість покупців високо оцінили ортопедичну подушку для сидіння, відзначаючи її зручність, якість та позитивний вплив на здоров'я під час довгого сидіння. Основними перевагами вважаються комфорт, міцність матеріалів і професійність сервісу продавця. Серед недоліків зазначають жорсткість, специфічний запах і деякі зауваження щодо кріплень та розміру. Проте переважна більшість відгуків — позитивні, багато покупців рекомендують товар іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Саме ця подушка для мене це найкраще рішення. До цього брав 3 різні варіанти взагалі не підійшли , навіть доставляли ще більшого дискомфорту ( які саме додам фото ). Одна надто тверда, інша надто м'яка для моєї ваги в 64, бо відчуття що її взагалі немає ( і коштують по 1к ). Тому маю з чим порівнювати ( але це суб'єктивна точка зору , можливо іншим буде норм).

Комфорт
    Не пітніє
  • Олександра

Гарна якість.

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Неймовірно смердить і не перестає це робити. Після декількох днів на балконі смердіти менше не стала.

Достоинства:
    не знайшов
    Недостатки:
    Дуже смердить
  • Владислав Ч***

Зручна і дуже гарна річ

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Светлана Е***

Хорошая подушка

Достоинства:
    спина стала меньше болеть
  • Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Хочу залишити відгук після використання ортопедичної подушки. Сказати, що я приємно вражена, це нічого не сказати. Подушку купувала спеціально для поїздки в автобусі тривалістю добу, чесно кажучи, не дуже сподівалася, що вона допоможе у моїх проблемах з куприком. Але вона дійсно допомогла. Я їхала сидячи, не відчуваючи жодного дискомфорту для мого куприка. Щиро дякую за таку корисну річ!

• Александр П***

Качество на высоте)

Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Рекомендую, хто довго сидить ,знімає напругу з спини,може трошки попервах буде жорстко, але звикаєш

Міцний чохол,продумано грамотно пошив

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Только сейчас дошли руки заняться этим «поджопником», штука оказалась весьма полезной и практичной. Сначала ощущалось неудобным и твёрдым, но буквально через час начал на нём засыпать от комфорта. Однако с размером не угадал, не хватает в длину ровно 14 см для закрытия всего сидения кресла. Видел, что продавец достаточно любезный, возможно, получится что-то сообразить?

Достоинства:
    Хороший пошив, качественный материал, весьма удобное, пахнет гречкой
    Недостатки:
    Слегка твердоватое
    • Владислав В***

Дополняю. Продавец оперативно предложил замену на другой размер, специально под геймерские кресла. К сожалению, у меня сиденье нестандартное и та подушка тоже идеально не подошла, слишком большая. Решил оставить изначальную, меня всё более чем устраивает. Продавцу большой респект за внимание и терпение

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Дуже зручна подушка для сидіння. Пошиття теж якісне.

Достоинства:
    Незамінна для тих кому треба багато сидіти на роботі
  • Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Мені зручно, з приводу дуже твердого, не згодна. Це не поролон. Кріплення до стула -міцне.

Недостатки:
    Не має
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Вот это действительно удобная полноразмерная подушка для сидения, а не то синее гелевое д.рьмо на пол-задницы. Вот то - действительно выброшенные деньги.

Достоинства:
    Сидеть удобно, жёсткости никакой не ощущаю, спина прямая.
    Недостатки:
    Нет.
  • Валерий Л***

Реально работает!

Достоинства:
    Супер!
    Недостатки:
    Нет!
  • Ростислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Очень скептически был настроен перед покупкой. Но переубедили многие положительные отзывы. Теперь и от себя могу добавить - если хотите добиться нужного эффекта, эта сидушка ваш выбор! Идеально подходит для стула ИЗО. Рекомендую.

Достоинства:
    Реально работает! Снимает эффект усталости с пятой точки.
    Недостатки:
    Жестковат
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

П'ята точка задоволена) Спочатку здалось твердувата, але з часом орган той що нижче поясу звик. Маю досвід протирання штанів на різних піджопниках, тому можу рекомендувати цей. Для мене, а це 100+ підійшов, дискомфорту не відчуваю навіть після декількох годин сидіння. Щодо сповзання, як з першого дня закріпив так і до сьогодні він не з'їжає нікуди, можливо в мене крісло якесь особливе. Запах? ну нічого особливого мені нагадало гречану крупу, крім того навіть після тісного "спілкування" з 5 точкою його не залишається.

Достоинства:
    Ціна.
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Набагато легше стало сидіти на звичайному офісному стільці. Рекомендую, але думаю, що це суто суб'єктивно під кожну жопку.

• Містер В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Зроблено наче непогано, але дуже тверде, прям дуже, різниця між стільцем та цією подушкою лише в тому що тут посередині ще великий виріз, окрім цих "ковбасок", тому для чоловіків думаю буде краще з нею ніж без, але поки що нічого не можу сказати чогось більшого. Було б трохи м'якше то думаю було б добре, а поки що без неї довго не висидіти та з нею так само, постійно хочеться встати. Можливо то не під кожну п'яту точку підходить, у кого вона м'якша можливо тому і краще:)
    Поставив би 4 або 5 зірок, але ж тверде, не зручно та давить. Можливо поясните і може виправлю хоча б на четвірочку

Достоинства:
    Для статевої системи повинно бути корисніше з цією подушкою чим без:)бо є виріз. Зроблено в Україні. Стежки наче норм але чорне на чорному тому точно не скажу. Резинки наче непогані. Стропа як стропа
    Недостатки:
    Тверда, біцепс стегна незадоволений. Фастекси виглядають як дешеві(тонкий пластик з запахом якщо принюхатись але то не критично). Ергономічна чи ортопедична?
  • Федор И***

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Тільки сіла на подушку і вже відчувається різниця, стало набагато зручніше працювати. Побачимо, як далі піде

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовила подушку, при застосуванні зламався один фастекс. Написала продавцю, думала, може хоч фастекс відправлять новий чи гроші за нього. В продавець виявився настільки уважним и турботливим! Без проблем сказав що замінять всю подушку і відправлять нову за їх рахунок, на всі питання відповів! Такого чудового сервісу давно не бачила. Відправили в той же день і на наступний вже нову подушку отримала! І хоча це був подарунок і спочатку склалося не дуже, але за сервіс ставлю 5 зірок! Крім того, подушка виявилася дуже зручною із лаконічним дизайнгм для чоловіка. Чоловік худий і любив на м'якому сидіти. Спочатку як у всіх відгуках, здалося що подушка тверда, але вже до кінця дня чоловік зрозумів її зручність) Дякую за таку чудову подушку і сервіс!

Достоинства:
    Сервіс! Зручна, лаконічна, органічна
  • Аліса Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Незамінна річ для мене!!! Коли сидяча робота - це просто знахідка
    Дякую за якісний та чудовий товар

• Віра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Стало зручно сидіти. Мені сподобалось. Інші пишуть, що тверда. То, як мацати руками, а як сидіти, то приємно! Чорна цупка тканина. Міцна.

Достоинства:
    Кровотік нормалізувався
    Недостатки:
    Не виявила
  • Лиховид С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Користуються майже рік, тримає форму чудово, взагалі не деформувалася. Задоволена повністю.

Достоинства:
    Повністю відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не помітила
  • Александр Б***

Краще ніж було)

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Якісна річ, зручно, свої функції виконує, рекомендую!

• Александр В***

Дуже хороше обслуговування!
    Швидко відправили!
    Користуюсь майже тиждень

Достоинства:
    Дуже зручно, забув про болі в спині чи в зоні копчика, досить якісно зроблено
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовлення прийняте і відправлено швидко

Достоинства:
    дуже комфортно стало працювать
    Недостатки:
    відсутні
  • Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

СУПЕРОТЛИЧНАЯ ПОДУШКА, КРЕСЛО БЫЛО И ТАК ДОВОЛЬНО УДОБНОЕ, НО ЭТА ПОДУШКА ДОБАВИЛА ЕЩЁ БОЛЬШЕГО КОМФОРТА !

ОГРОМНОЕ СПАСИБО ПРОИЗВОДИТЕЛЮ, РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦА И ДАННЫЙ ТОВАР !!!

Достоинства:
    Очень комфортное и качественно сделано
    Недостатки:
    Никаких
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Дякую виробнику, дуже зручно сидіти, знімає біль, сидяча робота стала комфортнішою.

Достоинства:
    Ребра жорсткуваті, але це не заважає і не є недоліком
    Недостатки:
    не виявила
  • Лиховид С***

Комфорт до вашого стільця 5

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовлення прийняте і відпралено швидко, вдячні за якісну продукцію, бажаємо виробнику успіхів та натхнення у виробництві приємних і корисних речей для користувачів

Достоинства:
    Зручно, практично, екологічно
  • Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Подушка допомагає зняти біль в спині, але треба звикнути, спочатку жорсткувата. Виконана якісно.
    Я дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Швидка доставка, проконсультували по телефону
  • Віталій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Класна штука, якщо маєте сидячу роботу, рекомендую, не пошкодуєте

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Мені не вистачило довжини лямок застібнути під сидінням, вони відправили подовжувачі безкоштовно. Дякую!

Достоинства:
    Гарний сервіс, зручна подушка
  • Дарина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовляла для стільця на роботу. Працювати стало набагато комфортніше. Дуже задоволена як якістю подушки, так і продавцем. Швидко зв'язались і відправили. Буду замовляти ще