Отзывы покупателей о Живой корм для рептилий – Набор Чёрная львинка Зофобас Мучной хрущак Огнёвка пчелиная Ладья-2

Код:  191190588
Оценка пользователей 4.75/5
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Прийшли швидко, запаковано все гарно, моїм єублефарам сподобалося.

• Лючія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Все супер! Навіть, не дивлячись на попередження продавця, що комашки замерзнуть, поки доїдуть, вони приїхали афігєвші, але живі Дуже дякую за якісний товар і швидке відправлення! Еублефари просто щасливі

• Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Дуже вдячна за доставку.Комашки всі живі-здорові,шустрі.Замовляю не вперше.Рекомендую

Достоинства:
    Швидка доставка,гарна упаковка,комахи і личинки в гарному стані.Працівники ввічливі, при потребі надають професійні поради.Дуже дякую.
  • Ксенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Все супер, доїхали на наступний день по відправленню, в 4 різних лотках з прозорими кришками. Всі комахи у формі личинок, ніхто не вилітав. Хамелеону сподобались.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Якісний корм, все чудово. Доставка дуже швидка, з ранку відправили, а вже ввечері мій Єублефар вечеряв)

• Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

все чудово приїхало, еублефарам сподобалися всі смаколики на смак) єдиний мінус це чорна львінка із-за якої треба обережно відкривати непрозорі контейнери, щоб не вилетіли мухи

Достоинства:
    все відповідає опису
    Недостатки:
    чорна львінка приїхала вже в стадії куколки і вони вже перетворюються на мух. особливо якщо у вас в приміщенні тепло, то вони активні та швидко можуть вилетіти
  • Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Все конечно круто , но #4 пришли уже жуки и при открытии куча из них разлетелись чего я не особо ожидал , остальные вроде без сюрпризов

Достоинства:
    Разнообразный корм
    Недостатки:
    Упаковки хорошие но не видно что внутри и жуки вылетающие с этой не прозрачной коробки, не понятно что с ними делать , прийдется выпускать
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

Добрий корм для хамелеона.

Достоинства:
    Добре упаковано. Всі живи.
  • Fine G***
    Продавец: WORMIX. Вес: 400 г

А можно паукам давать

Достоинства:
    п
    Недостатки:
    п
    • WORMIX

Добрый день! Можно, все виды личинок им подойдут.