- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 6. Цвет: Beige
Дякую, пояс прийшов швидко і повністю відповідає розміру та описанню)
Оптимально за показниками ціна/якість) - Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Гарний товар, зроблено якісно, як на свою ціну. Обробка замовлення продавцем швидка
- Достоинства:
- Все відповідає опису, розмір підійшов
- Недостатки:
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 2. Цвет: Beige
Замовляла мамі, за розміром підійшов, поки все влаштовує.
- Достоинства:
- Відповідає розміру. Швидка доставка.
- Недостатки:
- поки що нема
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 3. Цвет: Beige
Чудова якість, розмір підійшов, зручний у використанні
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Чудово підійшов розмір, якість поясу дуже гарна, міцна пластина, тримає дуже гарно, замовляли для бабусі, ідеально підходить, не заважає в повсякденному житті
- Достоинства:
- Міцно тримає, зручний, не тисне,
- Недостатки:
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Чудовий бандаж, купував для дідуся, обхват талії 139 см, 7 розмір підійшов відмінно, рекомендую
- Михайло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 5. Цвет: Beige
Доставка швидка,товар якісний! Дякую.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Не рекомендую
- Недостатки:
- Резинка слабая
- Продавец Needed things
Слабка резинка відносно чого?
Ви нам пишете на другий виріб, про резинку, але так і не відповідаєте на запитання. Це товар медичного призначення, параметри компресії регламентує МОЗ України, також можемо повідомити, що з проданих лише на Розетці 797шт цих бандажів ви перший покупець, котрому резинка виявилась "слабкою".
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Розмір бандажу #7 підійшов на об'єм 135 см. Бандаж зроблений якісно. Є подушечка для пупової грижі . За цю ціну гарний бандаж. Організація доставки гарна та оперативна. Дякую за гарне обслуговування. Залишилися задоволені і продавцем і товаром.
- Достоинства:
- Нарешті підійшов розмір
- Недостатки:
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 3. Цвет: Beige
Бандаж гарної якості. В моєму випадку свої функції виконує. Швидка доставка)
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Не виявив
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Відправили вчасно, все згідно з описом
- Достоинства:
- Все підійшло
- Недостатки:
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Всё ок, пояс хороший , доставили быстро.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Відправити дуже швидко. Все підійшло. Дуже гарно підтримує живіт. Дякую.
- Ліда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Замовлення прийшло швидко і в гарному стані.
- Достоинства:
- Великий розмір і гарно тримається, під поясом нічого не пріє.
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Дуже гарна якість
- Достоинства:
- є зйомні деталі для зручного підлагодження під проблему зону
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 5. Цвет: Beige
Дуже гарно.Рекомендую.
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Пояс приїхав вчасно, все добре, користуюсь.
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Все добре
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 3. Цвет: Beige
Добрий день, пояс хороший, і після операції для підтримки дуже дієвий!!! Швидка доставка і хороша консультація
- Достоинства:
- С поясом легше
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Станіслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Шукав для мами на талію 134. 7 номер підійшов. Зручний в експлуатації. Доставила нова пошта за 1 добу. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручна конструкція. Є великі розміри. Добре зроблений
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 6. Цвет: Beige
Пояс гарної якості, швидка доставка.
- Недостатки:
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 7. Цвет: Beige
Добрий день. Матусі бандаж сподобався.
- Достоинства:
- Якість чудова
- Недостатки:
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 5. Цвет: Beige
Пояс гарної якості. Доставлено швидко
- Недостатки:
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 3. Цвет: Beige
Пояс гарної якості, бабусі підійшов. Замовлення було доставлено швидко.
- Достоинства:
- Еластичний, липучки добре фіксують.
- Недостатки:
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 5. Цвет: Beige
Ще не знаю наскільки цей пояс ефективний (щойно отримали), але виглядає супер, так, як бачила на фото, що буває не так і часто! Але зараз хочу висловити подяку за ставлення до замовника: замовлення робила майже вночі, зранку зі мною зв'язалися і уточнили розмір, а вже на наступний день мала можливість отримати товар. І головне - у мене було прохання щодо додаткового укомплектування. Зробили!!! При цьому "тихенько", без вимоги додаткової оплати! Щиро дякую за оперативність і небайдужість до людей!!!
- Достоинства:
- Усе як на фото, розмір відповідає наданій таблиці
- Недостатки:
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 3. Цвет: Beige
Чудово підійшов пояс, зручний, якістю задоволена
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 3. Цвет: Beige
Супер, пояс сподобався, підійшов по розміру, рекомендую!
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Товар гарний і якісний. Все підійшло ідеально. Дякую продавцю. Раджу цей магазин.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Євгненій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 6. Цвет: Beige
все відповідає опису відправили швидко покупкою задоволений на 100%
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Бандаж загалом непоганий, але трохи муляє, скоріш за все просто треба звикнути. Влітку в ньому буде жаркувато, але я думаю це проблема всіх бандажів.
- Достоинства:
- Легко фіксується
- Недостатки:
- Це лише тимчасове вирішення питання.
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Якщо у вас початкова грижа, як у мене - то ефекту від поясу не відчуваю. Може він розрахований коли прям випирають кишки)). Або може для відновлення після операцій щось дає ... Робіть операцію як омога швидше. Пояс проблему не вирішить
- наталья п***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 5. Цвет: Beige
Дуже зручний пояс
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 6. Цвет: Beige
Добрий день. Робили замовлення, якісний товар та швидка доставка.
Дякую- Достоинства:
- Консультація. Хороша якість. Швидка доставка.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 6. Цвет: Beige
Бандаж справляется со своей задачей.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 4. Цвет: Beige
Швидка доставка,бандаж підійшов,дякую!
- Олександра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Размер: 6. Цвет: Beige
Все супер! Дякую за обслуговування)
- Достоинства:
- Якість і ціна