Отзывы покупателей о СТУЛЬЧИК Bambi 3233 TEDDY СИРЕНЕВЫЙ

Код:  191967056
Оценка пользователей 4.78/5
  • Мирослав Г***

Ідеальний баланс ціни/якості

Достоинства:
    Хороший широкий піднос
    Недостатки:
    Не дуже зручні ремінці
  • Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый

Стульчик очень нравиться и нам и ребёнку.

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Отримали стільчик, з доставкою додому, перевірили наявність комплектації при працівнику Розетка, все як би було добре, але коли почали складати, замітили тріщини на підносі, відразу ж набрали сервісний центр. А далі почався якийсь брєд, перше питання, а чому ви не перевірили все перед співробітником Розетка, ну як ви це уявляєте? Почати складати стілець прямо перед під*їздом? Потім нам сказали пофоткати пошкодження, аж потім вони вирішать що робити.. Далі нам сказали відправити всю комплектацію через нову пошту на їх склад. Відправлення отримано вчора в 15:00, сьогодні ми ж знову самі набрали, що дізнатися що буде далі. І нам сказали *обробка цього питання займе до двох тижні, або повернем кошти, або надішлем такий стільчик*. Розетка, ну серйозно? 2 тижні? Що за сервіс? Таке відчуття, що ви спеціально відправляєте товар, не перевірений на пошкодження, ну а вдруг прокатить, покупець промовчить, і не почне повертати товар!
    Якось не серйозно, при тому що це для діток, і в нашому випадку стілець потрібний терміново, так як дитині майже 6 місяців і потрібно вводити прикорм! Можливо якось цей коментар вплине на вирішення питання!

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Оксана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Оксана Л***

Питання було вирішено рівно через два тижні. Приїхав новий стільчик, вже без пошкоджень

• Виктория Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Стульчик хороший.Собрала быстро,сделан качественно,неприятного запаха от чехла нет! Ребенку удобно,я полностью довольна покупкой!

Достоинства:
    Удобный,качественный,красивый.
  • Мирошниченко А***

Малыш доволен

Достоинства:
    Очень хороший стульчик ,нравится корзинка для игрушек, удобно.
    Недостатки:
    Нету
  • Беззубец Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый

Стульчиком довольны) все необходимые характеристики есть: регулируемая высота столешницы, спинки и ремней. Дочка с удовольствием кушает и играется. Есть удобная небольшая корзинка для игрушек. Довольны тем, что на всех 4 ножках есть колесики - передвигать даже с ребёнком очень удобно. Единственный МИНУС - это запах чехла. Прошло 9 дней - ещё не выветрился, хоть и несколько раз мыли, выветриваем на балконе (если бы балкон был не застеклен, возможно запах бы уже ушёл). Но уже значительно меньше воняет. Надеемся через недельку полностью уйдёт запах.

Достоинства:
    Все необходимые характеристики есть в этом стульчике)
    Недостатки:
    Запах чехла, который за 9 дней ещё не выветрился полностью (но вонять стал намного меньше)
  • ТЕТЯНА Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Стільчик дуууже зручний у використанні. Виконаний якісно. Можна скласти і якщо місця в квартирі малувато, то він просто знахідка. Чохол знімається, легко протерти після їжі. Є паски безпеки. 3 положення спинки і здається 7 по висоті. Стільничка знімається. Сказати, що ми задоволені - це мало, ми в захваті. Дякуємо Розетка за швидкість і якість доставки Рекомендую

Достоинства:
    Складається, регульований нахил спинки та висоти, зйомна стільничка, легко очисний чохол, регульовані паски безпеки.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Марина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    Достоинства:
    Очень удобный, практичный, компактный, ремни регулируються даже на рабенка 6 месяцев
  • Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый

Стільчиком задоволені. Дуже зручний, високий, можна пересувати за допомогою колес

Достоинства:
    Ціна, наявність сумки для іграшок, можливість регулювань, хороша якість
    Недостатки:
    Неприємний запах чохла, але з часом вивітрюється
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фаїна. Цвет: Зеленый

Загалом норм....якби не хім.запах... не можна виготовляти продукцію для діток з таким запахом....

Недостатки:
    Запах просто жах...досі провітрюємо чохол на вулиці...
  • Руслана З***

Столик супер все подабається

Достоинства:
    Колеса, чехол який можна знімати, корзина для іграшок, регуліровка по висоті, компактно складається
  • Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фаїна. Цвет: Серый

Прошло більше місяця, а корзину для іграшок так і не прислали і навіть не відповіли на відгук! Рекомендую перевіряти на пошті і не сподіватися на совісність продавця

Достоинства:
    Гарний стільчик
    Недостатки:
    Неповна комплектація
  • Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фаїна. Цвет: Серый

Чудовий стільчик! Легко збирається та регулюється по висоті! Дуже добре, що дитина не сповзає вниз! Відразу відчувався неприємний запах пласмаси, але на наступний день зник!
    На фото є корзина для іграшок, а в комплектації не було(((

Достоинства:
    Дуже зручний і безпечний стільчик
    Недостатки:
    На фото є корзина для іграшок, а до нашого стільчика не прислали
  • Алёна А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый

Заказали фиолетовый, приехал серый ...спасибо...
    Жутко воняет сиденье , пришлось выносить на балкон проветривать. В эксплуатации ещё не был

Достоинства:
    Удобный механизм
    Недостатки:
    Резкий неприятный запах сиденья
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Алена! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.