- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Дякую. Дуже оригінальний подарунок для поціновувачів..) Обслуговуванням приємно задоволений. Вдячних замовників та гарних замовлень без повернень
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Все супер!!! Вчасно, людині котрій прийшов подарунок дуже сподобався, консультант ввічливий )) все сподобалось)
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Щиро дякую за неймовірний набір, замовляла 5шт. Все дуже гарно і якісно. Чудовий подарунок для справжніх поціновувачів. Були деякі моменти, з одним наборчиком, але швидко вирішили це питання. Дуже сподобався сервіс, найкращий сервіс з усіх моїх покупок в інтернет магазині. Моя щира рекомендація. Буду замовляти ще
- Достоинства:
- Якість, пакування, оригінальність, практичність, краса
- Недостатки:
- Жодного недоліка не знайшла
- Софія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Все супер, рекомендую однозначно!! Замовляла на подарунок, правда думала буде меншим, але була приємно здивована). Якість чудова, доставка швидка. Камені перевірила - схожі на стеатит. В роботі ще не перевіряли, але одразу розумію, що стеатит має підтримувати температуру, а не охолоджувати. В цілому всім дуже задоволена
- Достоинства:
- Якість, швидкість, оформлення
- Недостатки:
- Жодного
- Продавец Cool Ideas
Добрий день!
Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок! Раді знати, що вам усе сподобалося. Дякуємо за теплі слова!
Будемо чекати на вас знову)
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Набір чудовий
- Кристина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Хороший товар! Был нюанс (неполный комплект), связалась с продавцом, быстро ответили и отправили все за свой счет! Спасибо!
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Якісний подарунковий набір. Рекомендую.
- Николай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Отличный подарок, великолепно упакован в деревянный пенал... Шикарные стаканы богемского стекла... Все переложено ароматной деревянной стружкой...
Оригинальные камни с щипцами и тканевым мешочком... Очень доволен.
Доставили быстро и без всяких предоплат... - ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Ideas
Якісний подарунковий набір. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісно зроблено. Брала на подарунок. Подарунок сподобався.