Отзывы покупателей о Комплект заземления 6 м d 20 mm RAM оцинкованный 42 060

Код:  193866583
Оценка пользователей 3.67/5
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RAM

Якісний товар, ударний гвинт топ, весь зам'яло але не лопнув.

• Тарас П***

Все підійшло.

• Леся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RAM

Не положили токопровідну пасту ,.написала спочатку негативний відгук на емоціях , прошу вибачення , я чесно кажучи дуже емоційно реагую на такі речі , але передзвонила сказала що вишлють пасту , за їх рахунок , дякую , іще раз вибачте .

Достоинства:
    Дякую за те що знайшли спільну мову
    Недостатки:
    Не положив комірник токопровідну пасту
    • Продавец  RAM

Дякуємо за Ваш відгук. Відгуки покупців допомагають нам стати кращими. Докладемо усіх зусиль щоб подібна ситуація більше не повторилася. Вибачайте за неуважність комірника

• Леся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RAM

токопровідну пасту не положили, я не звернула увагу ,що пасти немає , безсовісні , о так довіряй людям , бажаю вам , щоб вам так продавали не все в комплекті , продавець наживаєтесь на людях , невже при упаковці не можна провірити чи все положили .Хай піде вам на аптеку , просто зла не хватає , а кажуть що треба бути добрішими , та де там....

• Продавец  RAM

Доброго дня. Пані Леся я приношу вибачення за ситуацію яка склалася. Очевидно, комірник забув покласти у Ваше упакування пасту, ми приносимо свої вибачення та сьогодні обовязково відправимо пасту за власний рахунок. Дякую Вам за розуміння, а з комірником проведемо розяснювальну роботу. Гарного Вам дня

• Юра
    Продавец: RAM

Якість не погана.забивав приблизно годину,півтори.не положили токопровідну пасту,але продавець швидко відгукнувся і відправив окремо,пасту доставили швидко це+. Хоча прийшла пошкодженна,тріснула банка,але це думаю що з вини служби доставки.в цілому комплектом задоволений

Достоинства:
    Швидко монтується.
    Недостатки:
    Трохи підгиналось під час забивання
    • Продавец  RAM

Дякуємо Юрій за Ваш відгук. Відгуки допомагають нам стати кращими для наших клієнтів. Баночку пасти дійсно ми упаковували цілою. Могли на відділенні пошти попросити компенсацію за пошкодження товару. Звертайтесь ще будемо раді