- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Прохання вислати інструкцію
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Все гаразд, все приїхало цілим і вчасно.
- Василий З***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Комплекти чудові, якщо не виключати мозок то і підліток впорається. Беріть в аренду відбійник типу BOSCH GSH 11E, 300гр/доба, і 20хв. роботи.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Не скручуються і не забиваються без участі людини.
- Продавец RAM
Дякуємо Василь за ваш відгук.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Претензий к продавцу не имею, но в моём случае оказалось что комплект мою проблему не решил. Удалось забить перфоратором только 1 стержень. Возникли вопросы, а почему нельзя было заточить наконечник? а зачем лента, если она увеличивает диаметр? а зачем паста, если между собой стержни имеют большой люфт, при работе перфоратором стержень откручивает, не знаю что там под землёй творится, возможно так же. В целом мусор, выпилял что торчало и выбросил.
- Достоинства:
- Претензий к продавцу не имею
- Недостатки:
- мусор
- Продавец RAM
Дуже шкода Віктор що у вас склалися таке негативне враження. Для монтажу рекомендується використовувати вібромолоток, він потужніший як перфоратор, та це полегшує процес монтажу. По остальним питанням, є інструкція з монтажу в електронному варіанті, якщо потрібно можу Вам відправити, також є відео з монтажу.
Або, в телефонному режимі під час підтвердження замовлення могла Вас проконсультувати, чи могли зателефонувати коли монтували, я б з радістю Вам підказала.
Можу порекомендувати викликати монтажників, які змонтують дане заземлення, та заміряють опір.
Виникнуть питання звертайтесь,
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Отлично
- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Замовив цей комплект і по відгукам відразу придбав важку кувалду.
Як раз роблю пол у коридорі і вирішив тут заземлення теж тут забити, поряд зі щитком електрики.
Забивав сам кувалдою. Зайняло рівно годину і 7.5 м в землі. Треба робити короткі удари, щоб не зігнути різьбу та муфту.
В мене дуже твердий та сухий грунт і без води не йшло зовсім.
Постійно підкручував насадку і періодично весь штир по закручуванню різьби.
Виробнику рекомендую допрацювати пакування та класти коротку інструкцію. Хоча б штирі через товстий картон проколювати, щоб не терлись. Бо прийшли з пошкодженням покриття.- Достоинства:
- Ціна (коли я купував). Легкість монтажу.
- Недостатки:
- Місцями гнуті та потерті штирі. Пакування.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Хотів робити сам,врахував використаний час, на звільнення місця,під заземлення,купити арматуру,викопати,забити,зварити,засипати!
Години за півтори,все готове.Свою функцію виконує.За проханням,продавець скинув інструкцію з монтажу,хоча там особливого нічого не має.Забивав перфоратором,потім,кувалдою-швидше.- Достоинства:
- Простота монтажу.
- Недостатки:
- З'єднання потрібно добряче скручувати між собою,трубними ключами(могли б муфти зробити під ключ),при забиванні перфоратором-розкручуються між собою,при забиванні кувалдою,муфта на різьбі,гнеться.
- Продавец RAM
Дякуємо Ярослав за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка. Заземлення розраховане для забивання вібромолотом, можливо через це, при ударах кувалдою муфта гнулася. А муфта розкручується через змащування пастою та під дією вібрації. В будь-якому випадку спасибі за замовлення та відгук
- Дмитришин В***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Пару годин махання молотом і всі штирі ввійшли в землю) Товаром задоволений.
- Достоинства:
- Просто і доступно.
- Недостатки:
- Розкручуєтся при забиванні вручну.
- Продавец RAM
Дякуємо Володимир за хороший відгук. Нам важлива Ваша думка.
Болт може розкручуватися під час монтажу, від вібрації. Він повністю не розкручується а лише частково. Завдяки цьому болт не застрягне в муфті і буде слугувати для подальшого використання.
Звертайтесь ще)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
7.5 метрів - це не жарт :) Потрібен дууууже добрячий перфоратор.
- Достоинства:
- Все чудово. Чудовий продавець.
- Недостатки:
- Згубився болт по дорозі.
- Продавец RAM
Дякуємо за Ваш відгук. Відгуки допомагають нам стати кращими, а клієнтам обрати потрібний товар
- Євген О***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Згубився болт по дорозі але це таке - прдавець швидко вислав ще один до комплекту. Порада - берить потужний електромолоток бо 6дж у моєму випадку було мало :)
- Достоинства:
- Все чудово. Чудовий продавець.
- Недостатки:
- Згубився болт по дорозі.
- Продавец RAM
Дякуємо за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка. Звертайтесь ще
- Артем Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Ребята вы когда отсылаете можете нормально упаковывать? Мелкие детали хоть в пакет сложили бы, острие вылетело с коробки и потерялось.
- Достоинства:
- Работает, цена
- Недостатки:
- 5 штанга уже начала гнутся при забивании, от вибрации все соединения раскручиваються , надо подтягивать . Надо было покупать 20мм на заклепке
- Продавец RAM
Дякуємо Артем за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка. Приймемо до уваги та покращимо пакування товару. А те що розкручуться зєднання-це нормально. Якщо небуде розкручуватися, то Ви просто не зможете відкрутити Болт та продовжити монтаж.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Хууу, не скажу що це було легко, але всі 5 штирів загнано у землю :) Перші три зайшли майже як у масло з підливанням води та голими руками, передостанній вже забивався кувалдою в 5 кілограм відносно легко, а ось останній, пятий так туго ліз що пальці чуть не посиніли. Неспішно за 2-3 години можна впоратись самостійно. Чудовий набір, все у комплекті, нічого не облущилося і не подряпалося, різьба закручується докінця, все чудово а не так як писали у коментарях. Єдине що - при замовлені вказав - не перезвонюйте мені та сплатив замовленя, але блін, поки не дозвонилися до мене (часто вимикаю телефон) то замовлення так і не відправили без підтвердження... :( Відносно швидка відправка, продавця рекомендую. Дякую.
- Достоинства:
- Швидко, надйно, все в комплекті
- Продавец RAM
Дякуємо Володимир за хороший та змістовний відгук. Ви допомагаєте нам бути кращими а клієнтам у виборі товару
- Фурсов С***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Не знаю, пропустят ли комментарий со ссылкой, поэтому пишу отдельный.
ссылка
Тут и инструкция и много чего, по установке такого вида заземлений. И отличный лайфхак по ревизионному колодцу для заземления. - Фурсов С***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Комплект не плох. От дорогих аналогов отличается только отсутствием насадки для забивания. Насадку придется заказывать отдельно, но она дорогая и для одного раза проще обрезать старое сверло или зубило подходящего диаметра. Хотя этот вариант может не подойти, если пользоваться для забивания каким-то мощным перфоратором или вибромолотом. Я использовал обычный перфоратор на 4 Дж.
Есть один минус. Болт должен до конца закручиваться в муфту, которая, в свою очередь, полностью должна быть накручена на резьбу стержня. У меня болт упирался в стержень, а резьба снаружи еще оставалась. При использовании рекомендованного оборудования от 20 Дж и выше возможно обламывание болта, если он не полностью закручен.- Продавец RAM
Дякуємо Сергій за Ваш відгук. Нам важлива Ваша думка.
Насадка СДС-макс насправді в комплект не входить. Вона підходить для вібромолота, а багато клієнтів забивають або перфоратором або кувалдою. Через це насадка окремою позицією. Болт та муфта повинні бути закручені до кінця, та повинна обовязково бути достатня кількість пасти, щоб пізніше відкрутити болт. Інструкція по монтажу у нас є в електронному вигляді, коли клієнти питають ми відправляємо. - Фурсов С***
Как я писал выше - муфта закручена полностью, болт закручен до упора в штырь. часть резьбы снаружи. Там, даже если просто приложить штырь и болт к муфте видно, что болт на 2 сантиметра длиннее нужного. возможно мне в комплект с завода попал не тот болт. Но это не критично, если грунт мягкий, а инструмент маломощный.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Комплект заземления неплохой,в процессе забивания в грунт частично облезло оцинкованное покрытие и более 3-х стержней забить не удалось
- Достоинства:
- Хорошая цена и добротное исполнение
- Недостатки:
- Для тяжёлых грунтов не очень подходит как оказалось,вариант классический с треугольником предпочтительнее
- Продавец RAM
Дякуємо Олександр за Ваш відгук. Могло частково "облізти" не оцинковане покриття, а додаткова обробка стержня, щоб цинк довше прослужив. Якщо Ви забивали вібромолотком , то повинні були б всі стержні в одну точку піти. Якщо ні, тоді можна відступити від перших 3-ох стержнів 3м , та обєднати.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Доставили быстро, установка несложная, качество отличное
- Достоинства:
- Доставили быстро, установка несложная, качество отличное
- Недостатки:
- Установка действительно несложная, но инструкция бы не помешала
- Продавец RAM
Дякуємо Володимир за хороший відгук. Інструкція є, але в електронному вигляді. Приймем до уваги Ваші побажання. Нам важлива Ваша думка. Звертайтесь ще.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Все быстро и качественно
- Продавец RAM
Дякуємо Олександр за хороший відгук) Нам важлива Ваша думка. Звертайтесь ще)
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM