Отзывы покупателей о Комплект оцинкованого заземления 6 м. d 16 mm RAM
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Брав цей комплект для заземлення інвертора.
Попросив скинути інструкцію у продавця. Швидко все зробили.
При монтажі викопав при ямок глибиною близько 50 см. Виконував роботи згідно інструкції.
Використовував звичайний перфоратор. Для забивання довелося обрізати поганий бур. Забиралось не швидко, не потужний перфоратор.
Зʼєднання розкручуватись доводилось їх підтягувати.
Останній прут забив на половину ями.
Для кращого захисту зʼєднання купив невеликий перехідник каналізаційної пластикової труби , діаметром 150 мм висотою 15-20 см з двома галушками. В одній галушці зробив два отвори. Один, по середині, для прута, щоб надіявся на прут, другий отвір для кабелю у гофрі.
Глушку одів на прут і підвів знизу кабель. Закрутив клему на прут разом з кабелем. Прокрутив все зібране. Щоб дотягнути зʼєднання на прутах.
Зʼєднання за ізолював гідроізолюючою стрічкою яка була в комплекті.
Каналізаційний перехідник з резиновими кільцями надів на нижню глушку і закрив верхньою. Зʼєднання знаходиться в пластиковому стакані. Захищене від бруду і вологи. Для меншої корозії.
В моєму випадку на забивання на 6 м і підʼєднання знадобилось близько 3-4 години.
Опір заземлення не перевіряв.
Все працює.- Достоинства:
- Зручний варіант коли обмежена ділянка і все йде у комплекті. Не потрібні зварювальні роботи.
Комплект якісний. Швидко все доставили.
Дякую! - Недостатки:
- При забиванні зʼєднання послаблюється.
- Продавец RAM
Олександр Дякуємо за детальний відгук. Багатьом клієнтам він буде дуже корисним!
Стосовно розкручування, так, під час монтажу є вібрація і муфти послаблюються та трохи відкручуються. Тому потрібно їх докручувати.
Дуже гарно зробили та ізолювали контур заземлення. Нехай прослужить вам довгі роки!
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Як на мене легше в монтажі, ніж класичний трикутник. Але при забиванні перфоратором від вібрації розкручувались муфти, тому довелось їх прихватити сваркою. Іноді перфоратор не справлявся і доводилось допомагати кувалдою. А а монтаж заземлення в цілому пішло пів дня
- Достоинства:
- Легкий монтаж
- Недостатки:
- При забиванні перфоратором муфти розкоучуються від вібрації
- Продавец RAM
Дякуємо Дмитро за Ваш відгук. Сварку не рекомендується використовувати. Це глибинне різьбове заземлення. А муфти відкручуються трохи під час монтажу, їх просто треба було докрутити. Все одно нехай служить Вам довго!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Супер !
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Супер ! Забивав перфоратором і кувалдою, все зайшло ! Купував ще додатково оцинковану пластину.
- Продавец RAM
Дякуємо Дмитро за Ваш відгук. Нехай довго служить Вам!
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Якісне заземлення, продавця рекомендую.
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Прийшло замовлення на джустін, упаковка не пошкоджена.
Стержні заземлення не тільки зігнуті, а викручені. Ну, розумію, погнуло-крутнуло їх під час оцинковки. То навіщо мені їх в коробку кладете. Якщо б я хотів криве заземлення я би замовляв у Вас криві стержні. Гонитва за дешевизною псує Ваше імя і бренд на ринку.
Враження зіпсуте. Надам переваги іншому продавцю наступного разу. Дешева рибка-погана юшка- Достоинства:
- Дівчинка оператор культурна ввічлива
- Продавец RAM
Дякуємо Роман за Ваш відгук, він допоможе нам стати кращими. Ми визнаємо помилку, помилка комірника в підборі стержнів, з ним проведемо інформаційно-роз`яснювальну розмову та більше така ситуація не повториться. В якості вибачень можемо обміняти на якісні стержні, звичайно все за наш рахунок. Дякуємо Вам за Ваш вибір та хорошого дня
- Михайло М***Продавец: RAM
Передзвоните, есть вопросы по монтажу
- RAM
Доброго дня. Мені не відображається Ваш номер телефону. Передзвоніть Ви. Як оформляєте замовлення номер мій повинен відображатися