- АнонімОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Маленькі дуже !!! 1 каструля побита
Я не зовсім задоволений- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Маленькі та побиті
- Настя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Гарні, маленькі для дитячого приготування підійдуть, але після придбання через тиждень дві каструлі облущились, падінь не було. Просто поклала в шафу.
- Продавец MIRON
Нам прикро, що виникла данна ситуація! Ми працюємо вже 10 років. Негативні відгуки це розуміння того що ми честно отримуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів. Так дійсно товар буває різної якості і ми оновлюємо ассортимент для співвідношення ціни та якості. Дякуємо що завдяки Вам ми стаємо краще! Працюємо для Вас!
- Настя А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Перш ніж замовити читала відгуки... Але на свій страх і ризик замовила, бо дуже потрібні були такі кастрюльки для готування прикорму діткам.
Мені прийшли цілі, не пошкоджені!!!
Дуже зручні як на мене.
Дякую за швидку і якісну доставку. - Ксюша К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Я не понимаю ,что в этих малипусенькой детской посуде можно варить??? Не рекомендую Выброшенные деньги я разочарована!!!
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Ноль
- Продавец MIRON
Шановний клієнт, в описі вказані розміри та об'єм, перед вибором товару у вас є можливість переглянути її та потім замовляти але ви цього не зробили та написали відгук
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Не плохо
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Каструлі такі як і хотіла
- Достоинства:
- Доставка як на так і Укрпошта
- Недостатки:
- Товар прийшов бракований
- Тамара М*** -СурмаОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Гарні але малі
- Достоинства:
- Дуже малі, тільки на салати
- Недостатки:
- Дуже малі
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Купила не глядя на размеры))) словно детская посуда)) и почитал эмаль
- Недостатки:
- Битое покрытие
- treeОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Отличные кастрюльки, давно искала небольшого размера.
- Недостатки:
- доставка только через НП
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Кастрюльки гарні і точно такі як на фото,але одна прийшла гнута і в наслідок цього емаль облущується.Мала неуважність не об дивитись все детально.Вважаю,що це винна продавця,оскільки наклейки «обережно хрупке»не було!Була б рада обміну 1 каструлі !!
- Достоинства:
- Гарні ззовні
- Недостатки:
- Прийшла побита
- Лена С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Спасибо мне понравились
- Ігор Х***Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Проблема решена
Товар прийшов пошкоджений - відмовився на пошті. На скаргу до продавця той відповів: "на сайті є інформація, що на каструлях Сколи".
ЩЕ РАЗ уважно прочитавши інформацію про товар на сайті, не знайшов і натяку на це.
На моє повідомлення про даний факт продавець відповів наступне: "інформація в самій назві "Набор кастрюль эмалированных A-PLUS 6 предметов (2054) Сколы".
УВАГА! назва - РОСІЙСЬКОЮ, хоча я замовляв товар через УКРАЇНСЬКИЙ інтерфейс!!! А в інформації, приведеній українською, так "незначну" деталь, чомусь пропустили. Справді, що українці забули на Розетці? Українською ж мовою все-одно ніхто не користується, навіщо стежити за правильністю заповнення даних для україномовних покупців?
Отже! Інформація про дефектність товару присутня ... у вигляді ОДНОГО слова ... лише ОДНІЄЮ мовою!
Я вже мовчу про те, що жоден нормальний продавець не включить до опису пошкодженого товару настільки мало деталей про саме пошкодження. На основі яких даних покупець має приймати рішення? Чи має витрачати свій час і уклінно прохати продавця, щоб той пояснив що він мав на увазі під цим таємничим словом "Сколы"?
- "Сколы" чого (корпусу, скляної кришки, пластикової ручки)?
- "Сколы" де (внутрішній бік, зовнішній бік, дно)?
- "Сколы" які (половина поверхні відбита, плями розміром з монету, майже непомітні надбиття)?
Схоже що продавець не думає ніби розділ "Усе про товар" гідний того, щоб зазначити хоча б малу частку відповідей на ці питання... Справді, навіщо повідомляти такі дрібниці.
Окреме обурення викликає поведінка продавця, котрий вступає в безглузді суперечки з покупцем замість того, щоб перевірити якість наданої інформації, виправити її і вибачитись, тим самим мінімізувати завдану власною недбалістю репутаційну шкоду.- Достоинства:
- дешево
- Недостатки:
- пошкоджено
- Олена П***Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Кастрюли пришли размером как будто детская посудка. Ооооочень маленькие. Я подумала,что это шутка. Конечно,не забрала
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленькие
- АннаПродавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Почему в наборе 2 шт из 3х??
Качество кастрюль просто отвратительное !
Заказ оставила на почте !- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Все отвратителено
- Роман В***Продавец: MIRON. Цвет: Разноцветный
Навіщо відправляти товар, який з дефектами? Відношення до свого товара, який ви відправляєте не свідчить про те що продавець турбується про свій товар та про покупця, який хоче купити його, але йому підсовують таке неподобство. Дякую...
- Достоинства:
- Кастрюлки гарні.
- Недостатки:
- При отриманні товара на Новій пошті оглянули його. На зовнішній поверхні скол емалі. Упаковка ціла, але чому коробка не була заклеїна і сама коробка не першої свіжості, можливо її відсилали не першому покупцю.
- MIRON
Просим каждого клиента осматривать свою посылку на отделении при получении. Вы имеете полное право отказаться от посылки если была ошибка с нашей стороны, в таком случае отправим Вам товар заново.