- Аня М***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC 24
Відразу після того як забрала, вдома помітила подряпину. Хочу замінити або здати!
- Аня М***
Проблема залишилась не вирішеною. Сказали, що це мабуть пошкодили на Новій Пошті.. І запропонували ремонт за мій рахунок.
- Продавец MUSIC 24
ви замовили посилку післяплатою.
на пошті ви її не оглянули. якщо посилку було забрано то далі це вже ваша зона відповідальності за товар. ми не знаємо хто вдарив гітару, а судячи з фото це удар. відповідно не гарантійний випадок. у такому разі лише платний ремонт.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: MUSIC 24
В цілому гітара хороша.Вигляд, збірка і звук чудові.Але на бріджі є тріщини між шпильками(саме не структура дерева, а тріщини, які на мою думку вирізняються від цілої картини).І царапина на колку, але це вже не так суттєво.Хотілось, би заміни
- Віктор
З приводу мого питання все пояснили, проконсультували, навели способи вирішення проблеми.І при подальшому збільшенні тріщини (якщо це справді і є вона) можна буде повернути.Якби міг редагувати коментар постав 5 зірок.
- Тикун Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC 24
Пришла гитара быстро. Качество у инструмента хорошее.
- Достоинства:
- Качественная сборка, хорошее звучание
- Недостатки:
- Не найденно
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC 24
Велике дякую! Гітара чудова, виконана якісно.
Як тільки зробив замовлення зі мною зв’язалися, прийшла доволі швидко (хоча їхала зі Львову в Київ).- Достоинства:
- За свої гроші чудова гітара
- Недостатки:
- Не виявив)))
- Khrystia K***Продавец: MUSIC 24
Доброго дня! А ви продаєте набір струн до гітари?
- MUSIC 2***
добрий день. струн в каталозі велика кількість. вибирайте які вас цікавлять.