Отзывы покупателей о Микшерный пульт ARCTIC MS602M USB

Код:  194287724
  • Олексій Г***

прям вау, не очікував такої якості за такі гроші. всі крутилочки тугенькі, корпус виглядає міцним і підігнаним. Сюрприз! Я чи не дочитав опис чи що, але виявилось що він підтримує блютуз! То я плейбек пускаю любими способами: USB stick, Bluetooth, або кабелем в 2TR, ну або двома джеками в стереовхід.

Другий приємний сюрприз -- кабель живлення (харчування як тут іноді пишуть, ржу) це звичайнісенький ноутбуковий кабель розетка на одному кінці "чебурашка" на іншому. Тобто забув кабель -- пішов в любий ларьок купив. А не замовляти якийсь там блок дивлення З-Самої-Ямахи.

Єдине що плеєр з флешкі зловсім примітивний, під час програвання треку навіть номер треку не індикує, тільки час. Всі треки запускаються автоматом по черзі, і саме неприємне, що якось перші звуки трек зжовуються (в мене першим в плейбеках йде сигнальні удари метроному, так от перший удар завжди зжований, не важливо чи я роблю 2 чи 5 секунд тиші в кожному треку)... таке враження що в плеєрі вбудований cross-fade, як відключити не знаю.

Достоинства:
    якість сбірки, блютуз, USB, стандартний кабель живлення від ноутбука
  • Dan J***

Есть ли разъем 6.3мм??

• Юрій

Входи
      Лінійний вхід 1/4"

Виходи
      Вихід на навушники 1/4" - 1
      Головний вихід 1/4" - 2 (1 стереопара)
      AUX 1/4" - 2 (1 стереопара)
      Send 1/4" - 1

P. S. 1/4" - те ж саме, що 6.3 мм.

• Александр Ч***
    Продавец: Rozetka

А каким кабелем можно подключать данный микшерный пульт к компьютеру?

• Сергей С***

Обычный USB 2.0 кабель type B на Type A

• Максим К***
    Продавец: Rozetka

Очень хороший микшер для домашнего караоке и не только. Плюс радует наличие эффекта задержки и цена. Я доволен.

Достоинства:
    Процессор эффектов (delay)
    Недостатки:
    Как для небольшого микшера, то нет.