Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Развивающая музыкальная игрушка Добрый жук Limo toy 7013 UA укранская озвучка

Есть в наличии

4.4/5
Код :  194405485
Оценка пользователей 4.4/5
  • Чернявский О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Перший раз купувалась іграшка не тут, було все добре. Потім замовили другій дитині але вже тут і нажаль майже одразу перестала працювати. Дитина майже не встигла з іграшкою познайомитись. Іграшку не кидали і не били, батарейки змінювали декілька разів. Просто перестала працювати

Достоинства:
    Іграшка гарна
    Недостатки:
    Не працює, ціна
    • Продавец  Дзиглик

Протягом 14 днів після покупки іграшку, в разі наявності браку, можна було повернути і ми б замінили її. На жаль певний відсоток браку трапляється в будь-якому виробі

• Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Чудова іграшка. Купили для дитини 6 місяців. Їй сподобались і музичний супровід і світло на кнопках. Для подальшого можна вивчати кольори,назви тварин. У нас іграшка їздить, при зіткненні з предметами повертається

Достоинства:
    Яскравий жук, гучно співає та називає тварин. Їздить, світиться.
    Недостатки:
    Коротка пісенька, коли починає їздити. Але цей недолік не є критичним для іграшки
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Рекомендую. Брала на подарунок онучці на 7 місяців. Дитина одразу почала вивчати іграшку, звичайно, ще на своєму рівні, просто натискаючи кнопки, прислухаючись до звуків. Для більш старшого віку - чудовий спосіб вивчення кольорів, назв тварин. Заохочує дитину до розвивальної гри.

Достоинства:
    Яскрава, розвиваюча іграшка, весела дитяча пісенька українською, працюють усі кнопки. Жук рухається на твердій поверхні, якщо зустрічаються перепони, то повертає в інший бік.
    Недостатки:
    На мій погляд, немає, але, можливо, деяким не сподобаються високі музичні тони. Гучність не регулюється.
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Зламалась в перший же день.
    Так як викинув коробку, то не можливо було повернути, та й час не хотілось тратити. Довелося ремонтувати самомо, просто проводок живлення відірвався, тому що припаяно все дуже слабо.
    Поломка не значна, але все одно, за таку ціну хотілося би поякісніше товар.

Достоинства:
    Іграшка цікава
    Недостатки:
    Ціна та якість
  • Катерина Б***

Мне нравится

Достоинства:
    Классная штука! На украинском языке. Яркая, много опций, танцует как обещали. Светится, поет.
    Недостатки:
    Громкая. У нас была другая игрушка, там можно менять уровень громкости: громче-тише. Здесь нельзя. Мне кажется, маленького ребенка может напугать.
  • Альона Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Іграшка цікава, багатофункціональна, але не рухається…

Достоинства:
    Яскрава. Кольори, пісні на укр. мові.
    Недостатки:
    Не працює одна з функцій (не рухається під музику і не їздить).
    • Альона Г***

Зв‘язалася з продавцем. Іграшку замінили без проблем. Все працює. Іграшка класна, дитині сподобалася!

• Яна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Класна іграшка. Навіть дорослі зависли над нею)

Достоинства:
    Навчання, розвага
    Недостатки:
    Короткий час грає пісенька, треба постійно натискати щоб знову грала і їхав жук
  • Варвара Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Гарна іграшка. Дитина 6 місяців у захваті. Але у нас вона не їздить ні по паркету, ні по плитці, ні по килимі - це трохи розчарувало.

• Людмила Я***

Очень нравится ребёнку, рекомендую

Достоинства:
    Красивый, яркий, приятная музыка
  • Оксана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Класна іграшка Дитина в захваті Повзає за жуком, клацає, пищить від радощів, коли спіймає його Рекомендую

Достоинства:
    Українська озвучка, багато звукових режимів, яскраве забарвлення, жук розвертається, коли натрапляє на перешкоду
    Недостатки:
    Не виявили
  • Єлістратова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Швидко звязалися з приводу замовлення, жучок яскравий, гучний

Достоинства:
    Гучний, яскравий, дитині подобається)
    Недостатки:
    Не має
  • Клипацкая Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Спасибо за быструю отправку. Товар качественный. Звук громкий, пластмасса супер, развивалка для деток то что нужно)

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету
  • Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Хорошая игрушка для ребенка. Качество сборки хорошее. Ребенку пол года - понравилась! Рекомендую

Достоинства:
    Качество, цена
  • Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Дуде сподобалась іграшка малюку, грається, повзає за нею. Якісна і гарно грає

Достоинства:
    Якісна, багатофункціональна
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Яременко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Игрушка просто бомба. Никаких лишних запахов, достаточно громко играет, много мелодий, звуков, играет песенка и жук ездит, напоминает о себе звуком. Очень классная игрушка. Рекомендую

Достоинства:
    Игрушка бомба
  • Аліна Л***

Дуже гарна іграшка, швидка доставка. Все працює. Супер

Достоинства:
    Всі + , швидка доставка