Отзывы покупателей о Интерактивный плакат Букварик Limo toy 7031 UA-CP Украинский язык

Код:  194405583
Оценка пользователей 4.5/5
  • Юлия Л***

Чудовий подарунок для дитини

• Надія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Чудова розвиваюча іграшка для дитини. Особливо дитині подобається пісенька, одразу можна й потанцювати. Окремо хочу подякувати продавцеві, що швидко вирішили питання. Однозначно рекомендую продавця та плакат до покупки!)

Достоинства:
    Цікава та розвиваюча іграшка, дитині подобається, інтерактивна, чудовий продавець
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Дуже вдячна за швидку доставку. Не встигла замовити, одразу ж подзвонив менеджер. Одразу попередила, що доставка може тривати на точку видачі від 7 до 9 днів. Але посилка прийшла протягом 2 днів. Ще не розраховували, так як це подарунок на Новий Рік . )

Достоинства:
    Оперативність)))
    Недостатки:
    Відсутні
  • Віта Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Гарна річ , для будь-якої дитини, багато функцій, приємний голос, якісна річ

Достоинства:
    Недостатки:
    Дитині трошки важкувато натискати на кружечки,щоб його почути
  • Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Не працюють три останні літери. Я просила привезти мені абетку в Канаду, щоб дітки вчили. Коли мама забрала, то перевірила пару кнопок, що вона працює. А коли вже почали з дітьми грати, то виявилось, що 3 літери не працюють. Через це повноцінної гри просто не виходить. Дуже засмучена такою ситуацією. І поміняти не можу і нову купити також, бо в Канаді таких просто немає

Достоинства:
    Гарна ідея, діти активно цікавились.
    Недостатки:
    Не працює 3 літери, тому повноцінної гри не виходить
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Дуже задоволені плакатом. Дитина з цікавістю вивчає букви та цифри. Рекомендую!

• Ярина С***

Підкажіть, який розмір плакату?

• Марина С***

розмір 41*55

• Виктория Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Очень интересный плакат, все заявленые функции работают, ребенок в восторге )))) Мы тоже !

Достоинства:
    Очень интересный плакат, всем рекомендую !!!
    Недостатки:
    Нет. Но можно было бы и батареечки положить ;)
  • Алена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дзиглик

Мне прислали не тот плакат, который изображён на фото! Версия обеденная без произношения звуков, загадок, сказок, стихов. Примите, пожалуйста, меры! Пришлите мне то, что указано на фото.

• Алена

С поставщиком все выяснили. Это не их вина, претензии снимаю.