- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Комплект суперовий. Колір ніжний , тканина приємна на дотик. Не дуже щільна (трохи просвічує )
Буду брати ще - Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Тканина дійсно щільна, приємна, якість пошиття чудова, але вказуйте, будь ласка, правдивий склад, бо в характеристиках 100% бавовна а насправді 90% бавовна і 10% поліестер. Для когось це дійсно дуже важливо.
- Достоинства:
- Щільна тканина, якісне пошиття
- Недостатки:
- Склад тканини не відповідає заявленому
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
Зауваження прийнято до уваги. Вже передали запит у відповідний відділ.
- Володимира П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Хороший к-т, красивий колір, гарне пошиття, подарункове пакування.Підковдра на блискавці.Все як хотіла.Перед користуванням випрала, все красиво.
- Достоинства:
- У всьому.Рекомендую.
- Недостатки:
- Не має.
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна просто супер, тепер постійний клієнт.
- Недостатки:
- Попова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якісь класна пакування дуже гарне
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Качественно пошитое белье из хорошей, плотной ткани. Рекомендую
- Достоинства:
- Качество ткани
- Недостатки:
- Не нашла
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!!!)
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Неплохое качество за такую цену.
- Достоинства:
- Хлопок 100%, цена
- Недостатки:
- Цвет не такой яркий как на фото
- Lux R***
Спасибо за ваш отзыв!