- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Суперова гарна тумба
- Віта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Гарна тумба
Дякуємо Вам за відгук
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Гарна тумба, відповідає опису.
- Достоинства:
- Нормальна інструкція, все необхідне для збирання є в комплекті, якість збірки за ці гроші хороша.
- Продавец Юлмакс
Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся з задоволенням
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Чудова якість
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Дякую розетці швидка доставка це зручно. Я сама збирала тумбу всі деталі були в комплекті допомогла інструкція по зборці. Вигідна ціна ,швидка доставка зібрати мені було не тяжка це як лего. Супер тумба!! Дякую.
- Достоинства:
- Все сподобалось.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Юлмакс
Дякуємо Вам за відгук
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Прийшла швидко, добре запакована. Інструкція доступна.
- Продавец Юлмакс
Дякуємо за покупку! Приємного користування!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Прекрасна тумба
- Продавец Юлмакс
Дякуємо за покупку! Приємного користування!
- Юра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Поламана ручка
- Достоинства:
- Небачу
- Недостатки:
- Зломана ручка
- Продавец Юлмакс
Вітаємо. Звернення по гарантійній заміні приймаються протягом 14 днів.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Дешево и сердито. Высота: 42. Глубина: 38.3. Ширина: 123.2. Цвет: Дуб Самоа / Белый
Тумба хороша, до цього претензій жодних. Продавець не повідомив, що вона важить більше 30кг і через це прийде зовсім на інше відділення нової пошти і не попередив, що пакування нової пошти буде коштувати 500грн
- Достоинства:
- тумба чудова
- Недостатки:
- продавець
- Продавец Дешево и сердито
Добрий день! Ваші запитання були проігноровані нашим менеджером?