- AI аналіз відгуків82 відгуки: позитивний (~92%), нейтральний (~6%), негативний (~2%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Перепробував багато різних засобів, але KING поки що один із фаворитів. Добре додає об'єм, волосся виглядає густішим і легко вкладається.
- Достоинства:
- Не обтяжує волосся, легко змивається шампунем
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Арам М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Фантастическая глина. И запах и фиксация - все супер. Большой объем.
- Достоинства:
- запах, фиксация, консистенция, объем
- Продавец Props
Арам, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Гарна штука, вистачає дуже на довго
- Достоинства:
- Супер економна та проста в користуванні
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Props
Миколо, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Супер ! вже вимазали з малим банку, ось зайшов ще замовити. Легко використовувати - супер ефект.
- Достоинства:
- Зручність
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Глина сама по собі сухенька, пахне яблучком, я задоволений, текстура офігена для кроппу
- Достоинства:
- Ціна, якість, подарунок
- Недостатки:
- Подарункова наклейка ШІ не гарна
- Продавец Props
Ігор, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Також, для розм'якшення глини - можна додати кілька капель очіщеної води. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Давід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Файна глина, тримається довго, не блищить
- Продавец Props
Давід, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Швидка доставка та приємний подарунок до замовлення від продавця. Паста топ за свої гроші. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Продавец Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Класна глина
- Продавец Props
Ярослав, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Глина просто топ! Нарешті знайшов достойну заміну Reuzel — фіксує відмінно, матовий ефект природний, волосся не склеює. За свої гроші — супер варіант.
- Достоинства:
- консистенція справжньої якісної глини
- Продавец Props
Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
З цією глиною вже давно знайомий, тому замовляв навіть не читаючи відгуки. Мій барбер користується тільки нею. Дійсно крутий засіб для ідеальної укладки.
- Достоинства:
- консистенція, аромат, обʼєм
- Продавец Props
Вадим, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!
- Святослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Перепробував дуже багато засобів, але ось цей саме то що треба!
Волосся не склеєне, не жирне, слухняне, тримається весь день там де треба, я чесно кажучи не очікував. Беріть - не прогадаєте. Ще продавець поклав пробник шампуню і декілька стікерів, нічого особливого - але приємно!- Достоинства:
- Саме те що треба
- Продавец Props
Святослав, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
К сожалению, оказалась сильно густая, как не со всем свежая.
Даже после растирания все равно оставляла комки на волосах.- Достоинства:
- Не ощутил
- Недостатки:
- Походу просроченная попалась. Оставляет комки на волосах даже после растирания (разогрева) в руках.
- Продавец Props
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо коротко прояснити кілька моментів.
PerfomeN Matte Clay KING — це матова глина сильної фіксації, розроблена спеціально для короткого волосся. Саме тому вона має щільну консистенцію — це особливість формули, яка забезпечує надійну фіксацію та виражений матовий ефект.
Важливо:
набирати невелику кількість (орієнтовно з горошину);
ретельно розігрівати й розтирати продукт у долонях до повного зникнення білого сліду.
Надмірна кількість або недостатнє розігрівання можуть створювати відчуття «комків» на волоссі.
За потреби глину можна наносити на злегка вологе, чисте волосся — так вона розподіляється ще легше, зберігаючи сильну фіксацію та матовий фініш.
Продукт не є простроченим: актуальні терміни придатності вказані на дні банки та на упаковці, партія — свіжа.
PerfomeN Matte Clay KING виробляється нами з 2016 року без змін у формулі та багато років користується популярністю серед барберів і постійних клієнтів.
Глини відрізняються за текстурою та силою фіксації. Якщо вам більше до вподоби м’які глини, у нашому асортименті є QM Matte Clay з більш пластичною консистенцією. Вона доступна також у тестовому форматі 20 мл, щоб можна було спробувати продукт і лише після цього обрати більший об’єм.
Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми завжди готові підказати, як отримати максимальний результат та підібрати продукт під ваші вподобання.
- Єлизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
хлопцю сподобалось дуже! круть
- Достоинства:
- ціна, якість
- Продавец Props
Єлизавета, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Микита О***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
очень приятный запах и сама глина хорошо держитсья
- Продавец Props
Микито, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Тарас І***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Замовляв товар, орієнтуючись на фото та відгуки інших покупців.
Фактично прийшла інша упаковка: без магніту та з іншим дизайном.
Про такі зміни продавець не попереджає, що вводить в оману.- Недостатки:
- Немає магніту і інша упаковка.
- Продавец Props
Тарасе, дякуємо за ваш відгук. Ми уважно перевірили інформацію по вашому замовленню.
Хочемо пояснити, що на сторінці товару на Rozetka зараз розміщені актуальні фото та опис саме тієї версії продукту, яку ви отримали.
Магніти та додаткові наклейки постачалися разом із товаром у попередні періоди, однак уже протягом кількох років вони не входять до комплектації продукції. У зв’язку з цим фото- та інформаційні матеріали на сайті були завчасно оновлені.
Крім того, в описі товару відсутня інформація про наявність магніта у комплекті, отже на сьогодні він не є складовою частиною товарної пропозиції.
Враховуючи викладене, омани або надання недостовірної інформації щодо пакування чи комплектації замовленого Вами товару з боку продавця не відбувалося. Усі відгуки клієнтів щодо товару формуються виключно на підставі їхніх особистих вражень від якості, споживчих характеристик і властивостей продукції, а також з урахуванням вартості товару та відповідності його опису актуальній інформації, зазначеній на сторінці товару.
- Никитюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже добре фіксує волосся , в порівнянні з глиною інших виробників- ця найкраща.
- Продавец Props
Світлано, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Глина чудова , круто фіксує. Беру недноразово саме в цього продавця. Хочу відзначити хороше обслуговування!
- Достоинства:
- Якість. Ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Props
Анатолій, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Трішки розуміюся на стайлінгах та укладках. ) Так от, ця глина найкраща!
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- денис б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
идеальный товар, самый топ в том что берешь немного на палец, наносишь на волосы, и уже хватает по голову, и пахнет очень приятно, сладкий в меру запах
- Достоинства:
- запах, фиксация, и то что хватит немного взять глины для нужного эффекта
- Недостатки:
- нету
- Продавец Props
Денис, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже класна глина,
- Достоинства:
- Фіксація,обєм
- Продавец Props
Ілля, , щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Таня А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Швидко прийшло , приємний запах і зручна текстура
- Достоинства:
- Зручна
- Продавец Props
Тетяно, щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що наша матова глина залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Ті, хто знає, що таке хороша матова глина, точно оцінять цю! Дуже класна текстура, відмінна фіксація. І погоджуюсь із іншими — за такі гроші це просто скарб!
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що наша матова глина залишила у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Хороша глина за свої гроші
- Продавец Props
Василь, щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що наша матова глина залишила у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Рекомендую
- Продавец Props
Олександр, ми щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлена глина залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все добре
- Продавец Props
Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Консистенція досить тверда, але якщо брати глину вологими пальцями і розтирати перед нанесенням - все супер. Глина дуже сильно відрізняється від пасти, і це потрібно враховувати перед тим як обирати стайлінг. Але глина, на відміну від пасти, надає волоссю щільної текстури. Цією глиною користуюся я, чоловік та син)
- Достоинства:
- ціна, дизайн, аромат, фіксація, склад, українське виробництво
- Недостатки:
- нема
- Продавец Props
Ольго, ми щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук на нашу глину! Для нас це справді важливо. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Топова глина для укладання волосся!
Ідеальна фіксація на цілий день!- Продавец Props
Юрію, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка є для нас надзвичайно важливою. Ми вдячні, що Ви обрали нашу глину та поділилися своїми враженнями. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Крута глина, волосся не жирнить, виглядає все органічно. Може трохи складно розтерти на долонях, але якщо прискнути водички то нормас.
- Достоинства:
- Доволі дешева
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Арон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
приємний запах, не надто кремова текстура але тверда в міру.
- Достоинства:
- чудова
- Продавец Props
Ароне, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже примно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Відправили швидко
Товар відповідає опису- Достоинства:
- Швидка доставка,подарунок у вигляді шампуню та стікер
- Продавец Props
Єгор, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар та робота нашого магазину залишили у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Катерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Могу смело сказать — это одна из лучших глин на рынке. Пользуюсь ею в работе уже много лет, и она ни разу не подвела. Те, кто в теме, поймут: с качественным продуктом работать — одно удовольствие.
- Продавец Props
Катерино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Хорошая глина — легко наносится, отлично фиксирует и не блестит. Волосы выглядят естественно, укладка держится весь день.
- Достоинства:
- цена, объем
- Продавец Props
Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
З цією глиною укладка виглядає акуратно, ніби мені хтось допомагає щоранку. Волосся слухняне, не вибивається, а фініш матовий — без ефекту жирного блиску. Наноситься просто, без зайвих зусиль, змивається без проблем. Тепер догляд за волоссям — не морока, а щось на кшталт ранкової звички.
- Достоинства:
- добре фіксує
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Props
Вадиме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Глина сподобалася. Фіксація сильна, укладка тримається цілий день. Дякую за швидке відправлення та подарунки.
- Достоинства:
- фіксація
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Вперше замовив цю глину та сьогодні тільки спробував її на практиці. Все чітко: наноситься легко, не блищить, не склеює. Волосся тримається, як треба, а виглядає так, ніби я просто прокинувся таким стильним.
Запах нормальний, не перебиває мій улюблений дезик. Тепер укладка — не морока, а приємний ранковий ритуал.
Рекомендую всім новачкам — перевірено на собі!- Продавец Props
Андрію, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все круто , відправили сразу після замовлення, посилка запакована якісно, за ніштячкі дякую ,дуже приємно, я тепер ваш постійний клієнт)
- Достоинства:
- Засіб класний рекомендую , як і даного продавця
- Недостатки:
- Недолік тільки один , що я раніше про цей шоп не знав
- Продавец Props
Валентине, щиро дякуємо Вам за неймовірно приємний відгук на нашу глину! Раді, що товар та робота нашого магазину залишили у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!