- Глеб М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
То что нужно, для ухода за бородой. Масло классное!
- Достоинства:
- цена
- Продавец Props
Гліб, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Кирил Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Олія сподобалася. За якістю не поступається Proraso, але коштує значно менше.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- нема
- Продавец Props
Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Олія не жирнить, добре зволожує. Відповідає своєму опису та гарним відгукам.
- Достоинства:
- ціна, запах
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец Props
Ігоре,щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка є для нас надзвичайно важливою. Ми вдячні, що Ви обрали нашу олію для бороди та поділилися своїми враженнями. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ян Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Олія дуже зайшла — аромат приємний, трохи солодкуватий. У мене коротка борода, і після використання вона стала м’якою, а шкіра — як у немовляти. Класний засіб, точно залишиться у моєму догляді надовго.
- Продавец Props
Ян, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Олія — хороший аналог бальзаму, хоч і більше підходить для використання вдома. Якщо бальзам зручно взяти з собою, то олію краще залишити для домашнього догляду. Великий плюс — наявність піпетки, з нею наносити засіб дуже зручно.
- Достоинства:
- наявність піпетки
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Props
Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Запах має солодкі ноти, дуже делікатний і ненав’язливий.
Зручна піпетка.
Олія швидко вбирається, не залишає жирності. Сподобалася.- Продавец Props
Віталій, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Незвичний для мене запах. Я зазвичай користуюся засобами з ароматами дерева, прянощів, перцю. А тут солодка ваніль. Захотілося змін)) Досить непогано. Аромат тонкий та не набридливий. Сама олія досить добре зволожує бороду. Одним словом - задоволений.
- Достоинства:
- приємний солодкий аромат
- Продавец Props
Назар, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Андрієнко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Олія сподобалася. Закінчиться - обовʼязково замовлю ще.
- Достоинства:
- аромат та ціна
- Продавец Props
Романе, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Масло заказывал отцу. Он пользуется только ним уже года 2. Привычке не изменяет, а значит масло отличное.
- Достоинства:
- цена
- Продавец Props
Дмитро, дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Валерій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Олія дійсно для тих, хто любить солодкі аромати. Я б не сказав, що запах як у ванільного тістечка)), ні. Запах легкий з нотами ванілі. Щодо зволоження бороди - тут все ок. Свою функцію виконує. Рекомендую!
- Достоинства:
- зручна у використанні.
- Продавец Props
Валерій, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Гарний продукт, має трохи солодкуватий, приємний аромат.
Дякую.- Продавец Props
Павло, дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 50 мл
Моє перше масло для бороди
- Достоинства:
- Зручно,приємний аромат,акція
- Недостатки:
- Не помітив