Отзывы покупателей о Паста Для Ухода И Фиксации Волос TM Perfomen Paste 90 мл (4820216920185)

Код:  195508930
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Гарна паста. Сподобалася. Користуюся майже щодня.

Достоинства:
    ціна, українське виробництво
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  Props

Ярослав, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Купив цю пасту чисто по відгуках — і взагалі не пожалкував. Легко наноситься, не склеює волосся і без проблем змивається. Тепер розумію, чому її так хвалять.

• Продавец  Props

Олександр, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Син у захваті, сам собі робить укладку цією пастою. Дійсно круто виходить. Син задоволений, значить засіб хороший)

Достоинства:
    Запах, ціна, добре тримає укладку
    Недостатки:
    їх точно немає
    • Продавец  Props

Катерино, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Хорошая паста. Волос не блестит, как у гомика, не слипается. Качественная фиксация.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  Props

Михайло, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Денис Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Є фіксація. Є текстура. Працює. Все ок.

• Продавец  Props

Денис, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Андрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Користуюсь цією пастою на довжині волосся ~8–10 см. Працює добре дає нормальну фіксацію. Можна задати форму і трохи текстури.
    Для такої довжини підходить, але потрібно трохи набити руку з кількістю. В цілому результатом задоволений.

Достоинства:
    дає текстуру
    • Продавец  Props

Андрій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Взял 3 пасты для себя. Эту, QM matte paste и ещё Perfomen matte paste classic series. Все ТОПОВЫЕ, но если вы новичок в укладках лучше взять QM matte paste либо Perfomen matte paste classic series. Так как Горилла более сложная в укладке и меньше прощает ошибок, она крутая, круто фиксирует, и держит укладку весь день но нужно набить руку с ней.

Достоинства:
    Сильная фиксация, матовость, цена,
    Недостатки:
    не выявил
    • Продавец  Props

Артеме, дякуємо за Ваш детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили продукцію. Повністю погоджуємось, що більш сильні стайлінги потребують певної навички у використанні, проте забезпечують максимальну фіксацію та контроль укладки протягом дня. Дякуємо за корисне доповнення для інших покупців!

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

добре упакування гарна баночка та сама паста, сподобалось дуже запах бомба.

Достоинства:
    гарно вкладає, запах,упаковка, швидка доставка.
    • Продавец  Props

Владислав, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Паста средней фиксации, легко наносится, придаёт волосам естественный блеск и текстуру. Понравилась!

Достоинства:
    цена
    • Продавец  Props

Олексій, ми щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлена паста залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

В цілому, паста досить не погана. Фіксація середня. Для шанувальників міцної як каска фіксації - не підійде. Але, для створення пластичної укладки - саме те. Є незначний блиск, для мого чорнявого та трішки хвилястого волосся - досить вдалий вибір.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    поки не помітив
    • Продавец  Props

Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже примно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Илья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Отличный стайлинг — один из лучших, что пробовал. Аромат классический, сдержанный и действительно приятный. Фиксация на среднем уровне, идеально подходит для волос средней длины.

Достоинства:
    идеальная паста для волос средней длины
    • Продавец  Props

Ілья, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Паста ідеально підходить для щоденного використання. Має комфортну текстуру, легко розподіляється по волоссю й не створює ефекту важкості. Забезпечує надійну фіксацію, при цьому волосся залишається гнучким і не втрачає природного вигляду. Фініш матовий — виглядає охайно та стильно.

• Продавец  Props

Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Ян Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Паста дуже сподобалась — зі своїм завданням справляється на 100%. Окрема подяка магазину: швидка відправка, все приїхало якісно запаковане, нічого не пошкоджено. Приємно мати справу з таким сервісом.

• Продавец  Props

Ян, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Анатолій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Класна паста — легко наноситься, не склеює і не жирнить волосся. Добре тримає зачіску, але її можна легко підправити. Дає природний вигляд і підходить на кожен день. Зручна у використанні.

Достоинства:
    не склеює волосся
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Для стилізації кудрів та фіксації зачіски - ця паста підходить на всі 100%. Маю волосся середньої довжини з легкою завивкою. Після миття голови наношу пасту на волосся та даю висохнути природнім шляхом. Результат - ніби тільки від майстра після завивки!

• Продавец  Props

Марино, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Алік Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Якісний продукт за розумні гроші. Вартує уваги тим, хто хоче хорошу пасту без переплат. Паста має приємну кремову консистенцію, легко набирається і наноситься. Не липка, рівномірно розподіляється по волоссю, не залишаючи білих слідів чи жирного блиску.
    Фіксація середньої сили — ідеально для повсякденного укладання, коли хочеться, щоб волосся тримало форму, але виглядало природно.

• Продавец  Props

Алік, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Перше, що кидається в очі — стильна баночка. Така, що хочеться поставити на поличку як елемент декору, а не ховати в шафку. Аплодую за дизайн.
    Сама паста — справжній помічник: укладає чітко, тримає міцно і пахне неймовірно.

• Продавец  Props

Андрію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Дмитрий П***

Неплохая укладочная паста.
    Хорошо фиксирует волосы, не склеивает и не оставляет жирного блеска. Укладка держится весь день, при этом волосы остаются подвижными.
    Запах нейтральный, текстура удобная в использовании. Для повседневного использования подходит. В целом — доволен.

Достоинства:
    хорошо фиксирует
    • Продавец  Props

Дмитро, дякуємо вам за такий теплий відгук! Ваші слова надихають нас ставати ще кращими!
      З нетерпінням чекатимемо на Ваші нові замовлення!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Пасте от меня максимально хорошая оценка. Со своей задачей справляется отлично. Укладка держится долго, фиксация хорошая, волосы после нанесения пасты остаются пластичными. За интересный дизайн - отдельная похвала. Видно, что над продуктом поработали профи.

• Продавец  Props

Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Замовив пасту для укладки волосся, а отримав на додачу приємний бонус у вигляді шампуню для волосся та фірмову наклейку Perfomen, здавалося б дрібнички, але ж було приємно бо не чекав. Сама паста теж чудова. Дякую продавцю.

• Продавец  Props

Романе, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Ми раді, що робота магазину та замовлений товар залишили у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Лена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Пасте ставлю максимальную оценку как за качество так и за фиксацию. Полностью оправдывает хорошие отзывы в интернете.

Достоинства:
    большой объем, сильная фиксация
    • Продавец  Props

Лена, дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ващенко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Пастою задоволена. Відповідає опису. Гарна якість.

Достоинства:
    великий обʼєм, середня фіксація без склеювання волосся
    • Продавец  Props

Іванно, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що паста залишила у Вас гарні враження!

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

В целом положительные впечатления о пасте. Раньше никогда не пользовался ничем подобным - поэтому не знаю чего ожидать. Паста соответствует описанию и заявленным характеристикам

Достоинства:
    все отлично
    • Продавец  Props

Денисе, дякуємо Вам за чудовий відгук! Раді, що наша паста залишила у Вас гарні враження.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Паста має великий обʼєм. Мені вистачить певно на пів року. Фіксація середня, зачіска залишається пластичною протягом дня. Легко наноситься та легко змивається.

Достоинства:
    великий обʼєм, ціна
    • Продавец  Props

Артеме, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Не первый раз покупаю сыну эту пасту. Наш барбер порекомендовал ее пару лет назад. Теперь приезжая в Украину покупаю ее и везу в Амстердам сыну). Жалко, что в Европе нельзя ее найти(.

Достоинства:
    любимый стайлинг сына
    • Продавец  Props

Ірино, дякуємо Вам за відгук! Раді, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження.

• Дмитрий Б***

Прийшло замовлення швидко.
    Від продукту залишився дуже задоволений.
    Для укладки потрібна не велика кількість, а саме більше вразив ефект. Для густого і не слухняного волосся в сами раз.
    Ще з пастою прийшов подарунковий стік шампуня та наклейка-логотип виробника. Дрібниця, але приємно:)
    Дякую!

Достоинства:
    Ефект 100%
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Props

Дмитро, щиро вдячні Вам за відгук! Раді, що паста та робота нашого магазину залишили у Вас гарні враження.

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл

Пасту заказывал по рекомендации, сомневался, связался с продавцом, и для моих волос и типа укладок мне порекомендовали эту пасту. Уже успел попробовать её в жаркую погоду повела себя очень достойно, фиксация даже на солнце не слабеет, матовость сохраняется весь дань. И самое приятное что она имеет легкий аромат который не перебивает парфюм. Смывается просто и с первого раза. У меня средняя длина волос 4-5 см, укладка на бок.

Достоинства:
    Фиксация сильная, матовая, легко смывается
    Недостатки:
    не выявил