- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Гарна паста. Сподобалася. Користуюся майже щодня.
- Достоинства:
- ціна, українське виробництво
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец Props
Ярослав, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Купив цю пасту чисто по відгуках — і взагалі не пожалкував. Легко наноситься, не склеює волосся і без проблем змивається. Тепер розумію, чому її так хвалять.
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Син у захваті, сам собі робить укладку цією пастою. Дійсно круто виходить. Син задоволений, значить засіб хороший)
- Достоинства:
- Запах, ціна, добре тримає укладку
- Недостатки:
- їх точно немає
- Продавец Props
Катерино, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Хорошая паста. Волос не блестит, как у гомика, не слипается. Качественная фиксация.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Є фіксація. Є текстура. Працює. Все ок.
- Продавец Props
Денис, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Користуюсь цією пастою на довжині волосся ~8–10 см. Працює добре дає нормальну фіксацію. Можна задати форму і трохи текстури.
Для такої довжини підходить, але потрібно трохи набити руку з кількістю. В цілому результатом задоволений.- Достоинства:
- дає текстуру
- Продавец Props
Андрій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Взял 3 пасты для себя. Эту, QM matte paste и ещё Perfomen matte paste classic series. Все ТОПОВЫЕ, но если вы новичок в укладках лучше взять QM matte paste либо Perfomen matte paste classic series. Так как Горилла более сложная в укладке и меньше прощает ошибок, она крутая, круто фиксирует, и держит укладку весь день но нужно набить руку с ней.
- Достоинства:
- Сильная фиксация, матовость, цена,
- Недостатки:
- не выявил
- Продавец Props
Артеме, дякуємо за Ваш детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили продукцію. Повністю погоджуємось, що більш сильні стайлінги потребують певної навички у використанні, проте забезпечують максимальну фіксацію та контроль укладки протягом дня. Дякуємо за корисне доповнення для інших покупців!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
добре упакування гарна баночка та сама паста, сподобалось дуже запах бомба.
- Достоинства:
- гарно вкладає, запах,упаковка, швидка доставка.
- Продавец Props
Владислав, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Паста средней фиксации, легко наносится, придаёт волосам естественный блеск и текстуру. Понравилась!
- Достоинства:
- цена
- Продавец Props
Олексій, ми щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлена паста залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
В цілому, паста досить не погана. Фіксація середня. Для шанувальників міцної як каска фіксації - не підійде. Але, для створення пластичної укладки - саме те. Є незначний блиск, для мого чорнявого та трішки хвилястого волосся - досить вдалий вибір.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- поки не помітив
- Продавец Props
Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже примно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Отличный стайлинг — один из лучших, что пробовал. Аромат классический, сдержанный и действительно приятный. Фиксация на среднем уровне, идеально подходит для волос средней длины.
- Достоинства:
- идеальная паста для волос средней длины
- Продавец Props
Ілья, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Паста ідеально підходить для щоденного використання. Має комфортну текстуру, легко розподіляється по волоссю й не створює ефекту важкості. Забезпечує надійну фіксацію, при цьому волосся залишається гнучким і не втрачає природного вигляду. Фініш матовий — виглядає охайно та стильно.
- Продавец Props
Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ян Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Паста дуже сподобалась — зі своїм завданням справляється на 100%. Окрема подяка магазину: швидка відправка, все приїхало якісно запаковане, нічого не пошкоджено. Приємно мати справу з таким сервісом.
- Продавец Props
Ян, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Класна паста — легко наноситься, не склеює і не жирнить волосся. Добре тримає зачіску, але її можна легко підправити. Дає природний вигляд і підходить на кожен день. Зручна у використанні.
- Достоинства:
- не склеює волосся
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Props
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Для стилізації кудрів та фіксації зачіски - ця паста підходить на всі 100%. Маю волосся середньої довжини з легкою завивкою. Після миття голови наношу пасту на волосся та даю висохнути природнім шляхом. Результат - ніби тільки від майстра після завивки!
- Продавец Props
Марино, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Алік Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Якісний продукт за розумні гроші. Вартує уваги тим, хто хоче хорошу пасту без переплат. Паста має приємну кремову консистенцію, легко набирається і наноситься. Не липка, рівномірно розподіляється по волоссю, не залишаючи білих слідів чи жирного блиску.
Фіксація середньої сили — ідеально для повсякденного укладання, коли хочеться, щоб волосся тримало форму, але виглядало природно.- Продавец Props
Алік, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Перше, що кидається в очі — стильна баночка. Така, що хочеться поставити на поличку як елемент декору, а не ховати в шафку. Аплодую за дизайн.
Сама паста — справжній помічник: укладає чітко, тримає міцно і пахне неймовірно.- Продавец Props
Андрію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Неплохая укладочная паста.
Хорошо фиксирует волосы, не склеивает и не оставляет жирного блеска. Укладка держится весь день, при этом волосы остаются подвижными.
Запах нейтральный, текстура удобная в использовании. Для повседневного использования подходит. В целом — доволен.- Достоинства:
- хорошо фиксирует
- Продавец Props
Дмитро, дякуємо вам за такий теплий відгук! Ваші слова надихають нас ставати ще кращими!
З нетерпінням чекатимемо на Ваші нові замовлення!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Пасте от меня максимально хорошая оценка. Со своей задачей справляется отлично. Укладка держится долго, фиксация хорошая, волосы после нанесения пасты остаются пластичными. За интересный дизайн - отдельная похвала. Видно, что над продуктом поработали профи.
- Продавец Props
Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Замовив пасту для укладки волосся, а отримав на додачу приємний бонус у вигляді шампуню для волосся та фірмову наклейку Perfomen, здавалося б дрібнички, але ж було приємно бо не чекав. Сама паста теж чудова. Дякую продавцю.
- Продавец Props
Романе, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Ми раді, що робота магазину та замовлений товар залишили у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Лена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Пасте ставлю максимальную оценку как за качество так и за фиксацию. Полностью оправдывает хорошие отзывы в интернете.
- Достоинства:
- большой объем, сильная фиксация
- Продавец Props
Лена, дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ващенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Пастою задоволена. Відповідає опису. Гарна якість.
- Достоинства:
- великий обʼєм, середня фіксація без склеювання волосся
- Продавец Props
Іванно, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що паста залишила у Вас гарні враження!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
В целом положительные впечатления о пасте. Раньше никогда не пользовался ничем подобным - поэтому не знаю чего ожидать. Паста соответствует описанию и заявленным характеристикам
- Достоинства:
- все отлично
- Продавец Props
Денисе, дякуємо Вам за чудовий відгук! Раді, що наша паста залишила у Вас гарні враження.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Паста має великий обʼєм. Мені вистачить певно на пів року. Фіксація середня, зачіска залишається пластичною протягом дня. Легко наноситься та легко змивається.
- Достоинства:
- великий обʼєм, ціна
- Продавец Props
Артеме, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Не первый раз покупаю сыну эту пасту. Наш барбер порекомендовал ее пару лет назад. Теперь приезжая в Украину покупаю ее и везу в Амстердам сыну). Жалко, что в Европе нельзя ее найти(.
- Достоинства:
- любимый стайлинг сына
- Продавец Props
Ірино, дякуємо Вам за відгук! Раді, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Прийшло замовлення швидко.
Від продукту залишився дуже задоволений.
Для укладки потрібна не велика кількість, а саме більше вразив ефект. Для густого і не слухняного волосся в сами раз.
Ще з пастою прийшов подарунковий стік шампуня та наклейка-логотип виробника. Дрібниця, але приємно:)
Дякую!- Достоинства:
- Ефект 100%
- Продавец Props
Дмитро, щиро вдячні Вам за відгук! Раді, що паста та робота нашого магазину залишили у Вас гарні враження.
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 90 мл
Пасту заказывал по рекомендации, сомневался, связался с продавцом, и для моих волос и типа укладок мне порекомендовали эту пасту. Уже успел попробовать её в жаркую погоду повела себя очень достойно, фиксация даже на солнце не слабеет, матовость сохраняется весь дань. И самое приятное что она имеет легкий аромат который не перебивает парфюм. Смывается просто и с первого раза. У меня средняя длина волос 4-5 см, укладка на бок.
- Достоинства:
- Фиксация сильная, матовая, легко смывается
- Недостатки:
- не выявил