- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Користуватися просто, запах приємний, зручний формат. Ну все супер! Для щоденного догляду саме те, що потрібно.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
- нема
- Продавец Props
Ігор, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Класний бальзам на кожен день.
Добре пом’якшує бороду і робить її більш доглянутою. Чоловік у захваті, використовує його кожен день.- Достоинства:
- аромат та ціна
- Продавец Props
Марія, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Супер,запах кайф
- Продавец Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Ну дуже гарно пахне на бороді
- Продавец Props
Христино, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам неймовірно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам дуже сподобався, рекомендую
- Продавец Props
Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Лойко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Все чудово, дуже дякую!
- Достоинства:
- Дуже надовго вистачає, якісно вкладає волосся.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец Props
В'ячеслав, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бесподобный бальзам, муж очень любит этот бренд. Борода действительно требует много ухода)) бальзам просто необходим в этом ритуале.
- Продавец Props
Тетяно, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка є для нас надзвичайно важливою. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Чудовий бальзам. Запах дуже приємний, стійкий, шкіра не свербить, фіксація супер.
Також приємним є те, що товар одразу відправили і дали пробнички)
Залишились тільки приємні враження від покупки)- Продавец Props
Анастасія, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам для бороди з ароматом диму тютюну та віскі справив дуже приємне враження. Має глибокий, чоловічий запах — виразний, але не різкий, тримається довго. Чудово пом’якшує бороду, зволожує шкіру, немає відчуття сухості чи свербіння.
- Продавец Props
Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам у зручному кишеньковому форматі — легко взяти з собою в дорогу чи просто носити щодня. Після використання борода виглядає охайно, доглянуто, волоски м’які та насичені. Особливо актуальний влітку, коли хочеться швидко освіжити вигляд без зайвих зусиль. Дуже практичний засіб.
- Достоинства:
- зручний формат
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Props
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам удобно наносится, хорошо увлажняет и смягчает бороду. Укладывать стало проще, волосы выглядят ухоженными.
Аромат — довольно специфичный, но приятный, не резкий и не навязчивый. Подойдёт тем, кто любит нестандартные запахи.
В целом — достойный уходовый продукт, особенно для тех, кто ценит аромат как часть образа.- Достоинства:
- аромат
- Продавец Props
Дмитро, дякуємо вам за такий теплий відгук! Ваші слова надихають нас ставати ще кращими!
З нетерпінням чекатимемо на Ваші нові замовлення!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Обожнюю цей бальзам. Дуже приємний запах (як Грузинський "Тархун").
- Продавец Props
Олександр, щиро вдячні Вам за приділений час на написання відгуку на наш товар! Для нас це дуже важливо.
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Довольно хороший бальзам за такую цену. Неплохо увлажняет бороду и приятно пахнет. Соглашусь с хорошими отзывами на этот товар.
- Продавец Props
Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
борода після цього бальзаму дійсно мʼяка. не дорогий і якісний
- Продавец Props
Назаре, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений бальзам залишив у Вас гарні враження.
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам можу рекомендувати. Все сподобалося.
- Достоинства:
- ціна-якість
- Продавец Props
Віталію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вас гарні враження.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Очень хороший бальзам ..в отличии от воска этот делает бороду мягче и приятную на ощупь..
- Продавец Props
Євгеній,дякуємо Вам за гарний відгук та високу оцінку!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
хороший бальзам, але запах з червоної банки більш сподобався
- Продавец Props
Сергію, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Мій перший в житті бальзам для бороди) в мене навіть не зовсім борода) щетина 7 денна. Но цей бальзам родить її більш приємну на дотик. Жирності не залишає.
- Достоинства:
- Загальні)
- Недостатки:
- Відсутні)
- Продавец Props
Андрію, дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що наш продукт залишив у Вас позитивні враження!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
После нескольких дней использования, с уверенностью могу сказать, что это теперь мой любимый бальзам. Борода прям мягенькая, и не жирная, как от других бальзамов. Перестала чесатся, держит форму. Пожалуйста, не пропадайте с рынка как другие.
- Достоинства:
- Отменное качество, и великолепный сервис.
- Продавец Props
Максиме, дуже дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що Ви так високо оцінили наш продукт та роботу.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Хороший запах. Отлично впитывается.
Отдельное спасибо за пробники. - Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Гарний товар,та гарний продавець.Постійно у них купую,що можу сказати,НЕ ЖЛОБИ,завжди кладуть подарунок в додаток до замовлення,також завжди присутній фірмовий пакет (мєлоч,а приємно).Товар завжди так гарно і професійно складений,що навіть шкода розраховувати,а гарно все упакувати це теж діло професійне.Ще можу сказати,що замовлення завжди відправляють в день замовлення (дякую за оперативність).
Дякую і всім рекомендую!!!- Достоинства:
- Швидко,якісно,професійно
- Недостатки:
- Дякувати Богу,поки що не було
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Использовал всю банку, бальзамом доволен. Сам по консистенции мягкий, растирается и наноситься на бороду хорошо. Быстро впитывается, не пачкает одежду, после того как впитался борода остаётся увлажнённой весь дань. Аромат у бальзама супер.
- Достоинства:
- Мягкий, растирается хорошо, увлажняет, аромат
- Недостатки:
- не обнаружил