Отзывы покупателей о Бальзам для бороды BARBADOS "John Coxon" 45 мл (4820216920109)
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам залишає дуже комфортні відчуття після використання. Приємний у всьому: текстура, ефект і легкий солодкуватий аромат.
- Продавец Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Хороший бальзам, приємний запах!
- Достоинства:
- Виконує свої функції!
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!
- Альбіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Замовляла бальзам хлопцю — він тільки починає відпускати бороду. За порадою барбера обрали всі засоби для догляду саме цього бренду. І не дарма! Відгуки були позитивні, і ми повністю з ними згодні. Бальзам справді якісний — борода після нього м’якесенька, доглянута і має просто неймовірний аромат. Дуже задоволені вибором.
- Продавец Props
Альбіно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Цей бальзам — просто знахідка! Борода у чоловіка стала така м’якесенька, що хочеться торкатися знов і знов. А аромат… солодка ваніль - щось неймовірне.
- Достоинства:
- неймовірний аромат
- Продавец Props
Марино, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Муж остался доволен бальзамом. С его не послушной бородкой бальзам справился). Аромат чудесный. Сладковатый, но не притарный.
- Продавец Props
Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Добротний бальзам. Солодкий аромат якісної газованки, типу "Крем-соди" чи "Золотого Ключика". Не надто приторний.
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Не пожалел, что заказал. Очень достойный бальзам за такую скромную цену.
- Достоинства:
- аромат
- Продавец Props
Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш бальзам залишив у Вас гарні враження.
- Руслан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Хорош бальзам. Мне очень понравился.
- Достоинства:
- запах; цена; качество.
- Продавец Props
Руслане, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
ціна і якість гармонійно поєдналися в цьому засобі. запах неймовірний. одразу хочеться чогось солоденького поїсти))) чоловік задоволений покупкою на всі 100%.
- Продавец Props
Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо натхнення та чудового настрою!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам с интересным сладким ароматом. Хорошо увлажняет бороду. Понравился
- Достоинства:
- прикольный сладкий запах
- Продавец Props
Максиме, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш бальзам залишив у Вас гарні враження.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Бальзам сподобався. Рекомендую!
- Достоинства:
- ціна, аромат
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец Props
Артеме, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Не знаю почему у этого бальзама почти нет отзывов. Мне понравился. Аромат скорее на любителя. Сладкий, но не притарный. Для разнообразия как и коллекция парфюмов имеет место быть.
- Достоинства:
- скромная цена и большой объем
- Продавец Props
Борисе, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл
Замовив собі 2 бальзами для бороди, цей та червоний з ароматом кавуна цього ж виробника. Користуюся ними по черзі. Різниці не помітив, тільки запахи різні. Я в захваті від обох. Аромати неймовірні. У цього бальзаму приємний не надмірно солодкий запах ванілі. Текстура приємна, не жирна. Добре наноситься на бороду. Результат від використання помітив вже через кілька днів. Борода стала мʼякішою, приємнішою на дотик.
- Достоинства:
- приємна текстура, не надмірно солодкий
- Продавец Props
Романе, дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження.