- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Ідеальна ціна- якість. Олійка з помірними різними ароматами,які швидко зникають після нанесення декількох крапель на бороду. Можна поєднувати з парфумами. Продавець оперативно відправляє замовлення. Дякую.
- Продавец Props
Андрій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Аромат кайфовий. По ефекту борода одразу стає м’якшою і більш слухняною. Найкраще олія працює саме на злегка вологій бороді — тоді краще розподіляється.
Коротше, приємна у використанні штука: і запах кайфовий, і результат видно одразу.- Достоинства:
- якість виправдовує ціну
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Супер запах кайф
- Продавец Props
Володимир, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Гарна олія.
- Достоинства:
- 50 мл
- Продавец Props
Вячеслав, щиро дякуємо Вам відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все звёздочки и самые высокие оценки — в пользу этого масла! ПОНРАВИЛОСЬ!
- Продавец Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Щойно почав користуватися олійкою, але вже можу поділитися першими враженнями. Скляна баночка з піпеткою — великий плюс, одразу відчувається якість. Аромат приємний, натуральний, без хімії. Склад теж порадував. Після нанесення борода стає м’якішою і приємнішою на дотик. Поки що — впевнена п’ятірка.
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Олійка чоловіку сподобалася. Виконує свою функцію на всі 100%.
- Достоинства:
- ціна, склад
- Продавец Props
Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валерій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Добре зволожує, приємно пахне, коштує не дорого. Сподобалася.
- Продавец Props
Валерію, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження.
- Даниил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Користувався раніше бальзамом для бороди, тепер вирішив спробувати олію. Олія більш зручніша та економніша у використанні. Взагалі дуже сподобалася. Запах приємний, гарно помʼякшує бороду та зволожує шкіру.
- Продавец Props
Данило, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Хорошо впитывается и не оставляет жирный след. Стоимость также очень радует.
- Достоинства:
- удобная пипетка, не оставляет жирных следов
- Продавец Props
Максиме, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша олія залишила у Вас гарні враження.
- Ян Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Вперше вирішив замовити олію для бороди. Непоганий продукт. Зі своєю функцією справляється. Питань, щодо якості немає.
- Достоинства:
- зі своєю функцією справляється
- Продавец Props
Яне, дякуємо Вам за відгук! Раді, що олія для бороди залишила у Вас гарні враження.
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Мені сподобався
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Props
Володимире, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Barbados зіпсувався. Останній раз брав кілька років тому, вирішив повторити. Запах дуже сильний, приторний. Нанести ще якийсь аромат на себе неможливо.
Консистенція занадто рідка.
З плюсів - не бруднить коміри.- Достоинства:
- Не бруднить одяг
- Недостатки:
- Усе решта
- Продавец Props
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви поділилися своїми враженнями. Склад, аромат та формулу виробництва Barbados "Jean Bart" ми не змінювали з самого початку виробництва. Щодо аромату, розуміємо, що аромат може бути індивідуальним і не завжди всім до вподоби.
Щодо консистенції, рідка консистенція обумовлена виключно природніми інгредієнтами у складі, де відсутні силікони. Це забезпечує м'якість і ефективність продукту без шкідливих хімічних компонентів.
Якщо ви вирішили використовувати додатково парфум, можливо, вам стане зручніше вибирати бальзами або олії для бороди без ароматів.
- Даниил А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Запах хороший
Но держится не долго ) - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Прибуло швидко та щей з бонусами, товаром задоволений на всі 100
- Достоинства:
- Швидка доставка, бонусні поюшеі
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
дякую за пробнічкі)
- Достоинства:
- дуже сподобалося, як виглядає борода після
- Продавец Props
Сергію, дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Не знайшов опис запаху олії, різниця тільки в кольорі етикетки. Треба зазначити окремо який запах в якої олії присутній.
- Продавец Props
Костянтине, дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Інформація, щодо запаху олії міститься в карточці товару розділ "Все про товар" і далі розділ "Опис". Так, Олія для бороди ТМ BARBADOS "Jean Bart" 50 мл має аромат суміші віскі та тютюнового диму.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дякую за олію. На запах дуже приємна. Також зазначу за 2 шт пробники для фіксації бороди чи волосся. Так що, сервіс на висоті. Буду замовляти тільки тут. Тим паче український виробник.
- Достоинства:
- Якість, сервіс, увага до клієнта.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Досвід 10 днів. Олія з дуже приємним ароматом , точно 2-3 години лишається ! За це окремий жирний плюсик ! Зі своїми задачами олія цілком достатньо справляється. Швидко поглинається !
Дякую за приємний бонус у вигляді "примірників" шампуню та стайлінгу ! Клей також класний, суперліга фіксація !- Достоинства:
- Приємна ціна, дуже класний аромат приємні плюшки
- Продавец Props
Олександре, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук!
- Валерий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Классное масло, борода после него мягкая и приятная. Шикарно увлажняет волос.
На что стоит обратить внимание так это на их цвета, выбирайте сразу себе запах который понравится.- Достоинства:
- Приятная цена.
- Недостатки:
- Не заметил.
- Продавец Props
Валерію, дякуємо за відгук! Приємно, що у Вас залишились позитивні враження від користування нашою продукцією.