Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Глубинный металлоискатель Clone avr ЖК дисплей с глубиной поиска до 3-х метров!

Код :  196626949
Оценка пользователей 4.4/5
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Ставлю товару 5 зірок, бо за деякий час користування цим металошукачем, можу сказати, що він відмінний!!
    Вага досить комфортна, я не важив але навскидку десь до 1,5-2 кг.
    Заряд батареї: я тестував десь зранку до вечора, і він весь час класно працював.
    Підсвітка дисплея - є і це супер особливо коли вечоріє.

Не скажу, що він сильно для монет, бо ловить їх на глибину 15-20 см, а от по війні якщо ходити то десь на 60 см -1,5м бачить, ну і відро чи бочку може знайти думаю до 2 метрів, бо в повітрі машину за 1,5-2 метри бачить.

В мого знайомого такий металошукач є вже довший час, і каже, що котушка супер: герметика не підвела ні в дощ, ні в сніг, ні під водою. І він досить міцний і витривалий як на свою ціну.
    Я задоволений, сподіваюсь відгук буде комусь корисний.

Достоинства:
    витривала котушка, підсвітка, легка настройка, регулятор звуку
    Недостатки:
    Поки не знайшов, ну може хотілось би щоб машину ловив на 3-3,5 метри (але в землі переважно такого нема)
    • UNi L***

Добрий день Роман! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою завжди Ваш магазин UNiLUX.

• Аля Р***

Доброго дня, а настройка чутливості є?

• Коля
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Купив данный металлоискатель я остался доволен легкий, удобный в использовании.
    С детьми ходим по выходным в лес и чтобы напрасно время не терять также подбираем различные находки.
    Металлоискателем довольны все.

Достоинства:
    Легкий, зручний
    • Продавец  UNi Lux

Добрий день, Микола! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою завжди Ваш магазин UNi LUX.

• александр ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Для первого металлоискателя превосходный)

Достоинства:
    Лёгкий. Не занимает много места.
    Недостатки:
    Не обнаружено)))
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Олександр! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою завжди Ваш магазин UNi LUX.

• Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Не поганий як для початку металошукач, заряд держе дуже гарно, витримкий для польових умов і в сніг і в дощ все працювало дуже гарно, жаль що тільки не прочитав що він без дискримінації, але за таку ціну все дуже гарно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає дискримінації
    • Продавец  UNi Lux

Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi LUX.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Разочарован в металлоискателе, так как сигнал видит слабо: телефон сантиметров 20-30, и то это по воздуху(боюсь представить как с вещами в грунте будет себя вести)

Достоинства:
    Компактный
    Легко настраиваемый
    Недостатки:
    Слабый сигнал
    • Олександр П***

Upd(просто не знаю как редактировать отзыв, возможно, в розетке за столько лет ещё этой функции нету): решил более внимательно почитать инструкцию, настроить, а так же зарядить. Ну, результат стал лучше, стал лучше видеть предметы. Но пока только троечка: нужно его протестировать в полевых условиях

• Продавец  UNi Lux

Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за відгук.

• Тамара Б***

Яка рабоча частота?

• UNi L***

Доброго дня Тамара, дякуємо за Ваше питання. Робоча частота цієї моделі 7,8 кГц.

• Вова Б***
    Продавец: UNi Lux

Він йде с глубинной рамкою в комплекті?

• Petro Б***
    Продавец: UNi Lux

Какая длина прибора в собранном состоянии?

• UNi L***

Добрый день Петр, спасибо за Ваш вопрос. Длинна металлоискателя в собранном состоянии 70см.

• Целищев И***

Добрый день
    В описании на сайте Розетки заявлено, что в кмплекте идет рамка глубинного поиска 40×60 см.
    Металлоискатель пришел без нее.
    Как получить рамку???

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Ігор! Вибачте за незручності, нажаль виникла помилка. В комплекті до металошукача не має йти глубинна рамка. Відповідні зміни будуть внесені найближчим часом.