Отзывы покупателей о Комод Эверест Соната Комод-7 Дуб сонома + Белый 140х38х93,5 см

Код:  197964151
Оценка пользователей 4.7/5
на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Myau
  • Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Приїхав набір не зовсім правильно пронумерований, але інструкція все "пояснила" і я (жінка) з дитиною 13 років легко все склали докупи. Трошки правда змінили, але суть та ж

Достоинства:
    Легко зібрати, надійно запаковано
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Венге темный + Белый

Замовили цей комод ,проблема була з доставкою,дуже жахлива доставка.Так ще ,й брак на дверцятах.Невже не видно було,коли паковали,що дверця порізана.Ні,вирішили,"авось прокатіт".Короче,жах.Якби ж хоть на внутрішній стороні,а то ж ліцева сторона.Більше замовлять у них не буду.

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана доставка,так ще й брак.
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб крафт белый

Гарний комод, чудовий магазин. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Ірино! Дякуємо, що обрали саме наші меблі й поділилися фото. Раді, що вони прикрашають Ваш дім і створюють затишок.

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Замовила на цьому сайті комод
    Він кращий ніж я очікувала , великий , вмістимий
    Щиро дякую вам за товар

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за теплі слова і гарне фото. Такі відгуки додають нам натхнення працювати ще краще. Хай комод служить довго й приносить задоволення кожного дня)

• Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Дякую за комод.Підійшов класно.
    Доставка вчасна.Якість непогана.
    Дякую.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ларисо! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені нашими меблями та сервісом. Ваша довіра – найкраща мотивація для нас! Будемо раді бачити Вас знову!

• Ксения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Дуб крафт белый

За свою цену комод хороший.
    Комод приехал в принципе быстро,дней 7 прошло. Приехал в двух коробках,поэтому лучше забирать вдвоем и желательно мужчинам. Запаковали не плохо,несколько слоев картона и пленки. Есть нумерация дощечек,но к сожалению была не на всех,что усложнило процесс, но если есть рулетка и смекалка -будет проще. В комплекте не хватило двух шурупов ,но вместо них почему-то были два других... Собирали комод 3 человека и за 4 часа справились ,до этого в принципе комоды не собирали ,но включить логику можно. Есть инструкция,но она действительно непонятная ,слишком намудрили. Есть видео на Ютубе на похожий комод,но лучше было бы ещё на именно такой чтобы кто-то сделал,потому что немного по другому сборка. Некоторые отверстия которые якобы должны были облегчить сборку оказались неправильными и пришлось переделывать ящик выдвижной,поэтому будьте внимательны,потому что этот комод из такого материала что несколько раз лучше не переделывать. Для сборки сразу подготовьте отвёртки,шуруповёрт и молоток. При сборке будьте аккуратнее с шурупами,потому что надо делать ровно,иначе будут косяки. При сборке дверей отсутствовали нужные отверстия и были некоторые маленькие и поэтому дверцы изначально были кривыми ,пришлось помучаться. После установки дверей нужно подтянуть,чтобы стали ровнее и щели убрались.

• Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Комод супер Дуже якісно виготовлено гарне покриття дорога фурнітура легко все відкривається закривається шухляди на підшипниках.

Достоинства:
    Дорога фурнітура
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо за Ваш відгук, Олександро!

Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи такі позитивні оцінки. Чекаємо на Вас знову за наступними покупками)) Приємного користування!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + белый

Чудовий комод, відповідає зображенню.
    Прийшов гарно запакований, без пошкоджень. Зібрали за допомогою інструкції за пару годин. Швидка доставка

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  ВерестМ

Олено, добрий день.

Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Незнаю ще не відкривав коли відкрию і складу ще напишу но думаю все буде добре

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Володимире! Дякуємо, що обрали нас!

Для нас дуже цінно те, що Ви залишились задоволені)

• іра
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Великий, виявився більшим чим думала. Збирали його 5 годин, вже пожаліла що не замовила сбірку. Якщо б не ютуб, мабуть бы не зібрали, тому що інструкція не дуже зрозуміла, ілюстрації маленькі. Доставка також дорога, вийшло 600+ грн. Але вцілому хороший комод, дірки на місцях, ящик легко відкривається без перекосів. Дверь 1 трохи скрипить.Текстура та колір приємні.

Достоинства:
    Хороший за свої гроші
    Недостатки:
    трохи крошиться дсп знизу
    • Продавец  48 квадратов

Дякуєм за Ваш відгук,для нас це дуже важливо.

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Рекомендую складати цю модель комоду в послідовності як на відео з ю-туб. Тоді точно не потрібні будуть ні друга голова, ні треті-четверті руки

Достоинства:
    Досить місткий комод. Якісний товар. Можливість зібрати одній людині самостійно. Є відео збірки в ю-туб.
    Недостатки:
    Хіба що можна було б зробити додаткові мітки, щоб обирати висоту полок на бокових панелях.
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Сергію!

Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + белый

Задоволення

Достоинства:
    Недостатки:
    Незнайшов
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Тарасе!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Андрей О***

Красивый и вместительный.

Доброго дня, Андрію!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Наталя
    • Продавец  ВерестМ

Ми стаємо неймовірно щасливими отримуючи такі позитивні оцінки. Чекаємо вас знову за наступними покупками))

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Гарний комод! Ми задоволені!

Дякуємо за відгук

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Брала оплату частями,дуже хвилювалися щоб нічого небуло подряпано ,все прийшло ціле ,зібрали швидко є інструкція,комодом задоволені ,дякую.

Достоинства:
    Ціна,швидкість ,дизайн
    • Продавец  48 квадратов

Дуже вячні Вам за відгук ,звертайтесь до нас ще,будемо раді

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Фото відповідає реальності
    Продавці магазину оперативно зв‘язалися і подбали про те щоб наша посилка доїхала не ушкоджена та в повному обсязі.

Достоинства:
    Ціна - якість
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!

• Евгений А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Отличный комод, хорошая инструкция по сборке, всё совпало, собирался легко и быстро. Связались и доставили очень оперативно. Спасибо!

• Продавец  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Олифер К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хуман

Оперативно связались, отправили. Комод 1 в 1 как на фото.покупкой довольна!!!

• Продавец  Хуман

Спасибо огромное за ваш отзыв.

• Шак Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kann-style. Цвет: Аппалачи + венге темный

Дякую .отримали, комод- просто бомба.Тільки є одно но.Навіщо обманювати про доставку,мали відправити в п'ятницю,а відправили в вівторок.і ще одно я телефонував в понеділок запитував про відправку казали відправили в п'ятницю.не гарно обманювати.

Достоинства:
    Комод класний.навіть дуже.
    Недостатки:
    Вони більше не будуть обманювати.я надіюсь. Недостатку-немає.
  • Яна Ш***
    Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Купили данный комод недавно, забирали со склада сами и сами собирали, за такую цену качество хорошее, немного смущают ручки, так как они из пластика, посмотрим на сколько их хватит.

Достоинства:
    Вместительный, красивый цвет, цена
    Недостатки:
    Пластиковые ручки, хотелось бы глубину больше, 38 см маловато,
    • Продавец  ВерестМ

Спасибо огромное за положительную оценку нашей работы! Также, огромное спасибо за обратную связь по ручкам и глубине комода, мы уже передали Ваши пожелания на фабрику. Уверены, что данная информация поможет производителю улучшить свою продукцию. Желаем долгих лет пользования купленной мебелью!