Отзывы покупателей о Сосиски растительные Vegetus копченные Гуцульские Фасованные 250 г

Код:  198351805
Оценка пользователей 4.5/5
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegan Choice

Набагато краще ніж продукт інших виробників.
    Продавець швидко зв'язалась і відправила в той самий день.
    Запаковано добре.

Достоинства:
    Смачні
  • Геннадий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegan Choice

Достаточно вкусные сосиски. Вкус - как у дешёвых мясных, а, учитывая, что там нет мяса, то это почти шедевр. Мне нравится. Рекомендую.

Достоинства:
    Достаточно вкусные
    Недостатки:
  • Fatmaa L***
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegan Choice

Сосики відправили пізніше, ніж обіцяли. Термін придатності короткий. 10 днів від моменту, коли я їх забрала з відділення Нової пошти. Разом із цими сосисками замовляла інші, але мені покалали не ті, що треба і до того ж упаковка була розгерметизована. Я засмучена.

• Vegan C***

Шановна пані, термін придатності товару 14 діб, відправлено 28.09.20 і вже 29.09.20 він прибув у відділення НП. Забирали ви його 05.10.20 тобто після того, як замовлення 5 діб пролежало у відділенні. Ми попереджаємо клієнтів про можливі ризики, коли товар невчасного забраний.

• Oleksiy K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegan Choice

Після дослідження 100500 сортів веганських сосисок можу впевнено робити висновок, що Vegetus на голову вище за інших учасників ринку саме щодо веганських ковбасних виробів, і ці сосиски - найкращі в його асортименті. Шпинатні і шпикачки наступні в списку. Насичений, трохи підкопчений смак, приємна консистенція. Саме те, що треба, зоб смажити на багатті, або просто до гарніру.

Достоинства:
    Смачні
    Недостатки: