- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Laser Wood
Дуже класна скринька, одна з найбільш улюблених іграшок у дитини, легко зібрала все сама
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Laser Wood
Дякуємо Вам за відгук, звертайтесь до нас ще!)
- Белозор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Laser Wood
Проблема решена
Продавець чи не вірно зробив отвори під гвіздочки чи поклав не ту ретельна, на фото не така, як прийшла нам. В результаті ми не можемо зробити цей поштовий ящик бо в нас немає такого тонкого свердла
- Достоинства:
- Цікава річ але
- Недостатки:
- Не дороблені дірочки для поштового ящика
- Продавец Laser Wood
Доброго дня, для прикручування саморізів отвори не потрібні, виставте рівно завісу та крутіть викруткой саморізи. За рахунок того, що саморіз гострий, він увійде у фанеру у будь-якому місці.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Laser Wood
Качественно, на бизиборд подошло отлично. Продавца рекомендую, ложит клей и подарочек.
Пы.сы. общий вид своего бизиборда, оставлю в отзыве на одну из деталей, ищите в товарах продавца - Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Laser Wood
Ще не збирали, але я в захваті від скриньки! Подобається, що у цього виробника знайшла все необхідне для того, щоб зібрати свій бізіборд із деталей за смаком.
Замочки, кнопки, вимикачі ще можна в побуті вдома знайти, але таку штуку самостійно зробити без лазерної нарізки не вдасться) Дякую!- Продавец Laser Wood
Велика подяка за відгук ❤️ Ваша думка дуже важлива для нас!
С ув. магазин Laser Wood
- Алексей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Laser Wood
- Istvan S***Отзыв от покупателя. Продавец: Laser Wood
Якість вироба відмінна, все в комплектації для складання.
- Laser W***
Спасибо большое за отзыв, Ваше мнение очень важно для нас️!) С ув. Laser Wood
- Вадим Ш***Продавец: Laser Wood
Цікавий та якісний елемент.
- Laser W***
Большая благодарность за отзыв! Ваше мнение очень важно для нас!