- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Чудова книга , малий в захваті, читаємо кожен день
- Недостатки:
- Довго чекала на відправку
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Супер книга
- кукушкина о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Книжка супер!!! Дуже цікава, дитині 1 рік 7міс, вивчаємо слова з задоволенням)
- Достоинства:
- Тільки переваги
- Недостатки:
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Дуже класні книги з цієї серії! Мою дитину книги не дуже цікавлять. Про Бодьо беру вже другу, і дитина слухає та розглядає. Для мене це велике досягнення)
- Достоинства:
- Дуже цікава книга для малюків
- Недостатки:
- ирина с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Книга дуже яскрава, чіткість зображення малюнків чудова, аркуш в книзі міцний та товстий. Малечі сподобалася!
- Проц А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Книга прийшла з порваною сторінкою. Чи можливо замінити?
- Недостатки:
- Порвана сторінка
- Мачек С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Чудова книга - нам подобається
Якісні малюнки, дитина з захопденням розглядає
Гарно підійшла на 16 місяців - ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Дуже класна книга, гарні ілюстрації, цікавий зміст. Дитині ще ранувато, але вже цікаво.
Думаю, буде в нагоді, коли почне розмовляти.- Достоинства:
- Цікава книга, класні картинки, картонні сторінки
- Недостатки:
- Рудов Є***Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Рідко пишу відгуки, особливо позитивні. Але вважаю це найкраща серія книг для дітей 2-6 років зараз на ринку. Особливо круто, що ці книжки краще за іноземні аналоги. Малому подобається ще більше, ніж мені.
- Достоинства:
- Круті картинки, сюжет в межах книги і між книгами, завдання, можливість вчитись читати, рахувати, тощо. Сюжети актуальні для розвитку.
- Бабаева Т***Продавец: Rozetka. Издательство: Час майстрів. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский
Очень красочная и качественная книга, ребёнок с удовольствием смотрит книгу.
- Достоинства:
- Очень красивые иллюстрации, качественно сделана