- Борис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
конектяться обидва але через мить лівий навушник перестає транслювати звук. система шумоподавлення не має. якщо ідеш вздовж вулиці з транспортом, то нічого не чути
- Недостатки:
- трохи менше ніж через рік один з навушників перестав працювати
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добре звучить ціна класна
- Достоинства:
- Ціна,звук
- Недостатки:
- Не виявив
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
Купувала для себе - звук хороший, зручний функціонал навушників, доволі продуманий - щоб зупинити музику треба тиснути не 1 раз на двічі, що запобігає випадковому включеню виключенню музики коли поправляєш волосся наприклад. І час використання - я не замірювала чи точно 8 годин, але я використовую навушники майже весь день і лише під вечір вони сідають.
З мікрофоном не розібралася - у телеграмі мене чутно добре, але не завжди. А зі дзвінками по звичайному зв'язку - кажуть що мене слабо чутно, хоча двінок був одразу після телеграму і я їх навіть не торкалая. Дивно. Не критично але як є.
Взагалі - дуже навушники подобаються. Приємний на дотик матеріал, як навушників так і самого кейсу, навушники гарні і класно сидять в вухах. Все дуже компакте і зручний додаток на додачу.
Лише залишилися питання до кейсу, трохи люфтить кришка, -і він при заряді 100% - заряджає навушники з 0 - лише двійчі( і то другий раз до 90%). Тому сам кейс приходиться часто заряджати, раз на день-два. Він і повинен бути таким, чи це брак?- Євгеній Л***
Ви подивіться в інструкції можливо написана ємність навушників та кейсу. А потім порахуйте від загальної ємності кейсу десь 25% мінус і залишок це і буде скільки вони можуть раз зарядити.
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив дитині, звук наче й хороший, мікрофон бажає кращого. Акб тримає довго, дитина задоволена, була. Але рівно за 3 місяці один з навушників перестав звучати, взагалі.
Маємо лише зіпсований настрій.- Достоинства:
- Ергономіка
- Недостатки:
- Мікрофон, термін експлуатації, сервіс
- Каріна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Погано працють , спочатку некоректно відтворювали музику , а потім взагалі почали працювати на різній гучності
- Достоинства:
- Не рекоминдую . Звучання нормально , але працюючи некоректно
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
В цілому не погано. За відгуками вони мають бути не великими. Бо маю одну і ту ж проблему: всі навушники завеликі мені і постійно випадають з вух. Але в реальності не такі вони й маленькі. Симпатичні. Приєдналися до телефону легко. В подальшому побачимо.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Придбав ці навушники для дружини, але побачивши їх наживо вподобав і собі. Не виглядають як щось дешеве візуально та й в руках тримати приємно. Доречі, кейс дуже маленький. Звучать доволі непогано, хоча може здатись що замало низьких частот, але це можна виправити, та й взагалі, сприйняття звуку це суб'єктивно для кожного. А от функціонал взагалі приголомшив! Підтримка кодеку APTX, шумоподавлення, датчик посадки у вусі (коли виймаєш навушник з вуха то музика зупиняється), сенсорне керування (яке можна змінити за потреби в застосунку до них) та щей на додачу до цього кейс має бездротову зарядку! Браво!
- Достоинства:
- Вигляд, звук, функціонал, дружина задоволена
- Недостатки:
- Не виявив
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошее звучание,плотно сидят в ушах.
- Достоинства:
- Для утренней пробежки то что нужно.
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарне звучання. Підтримка технології aptX
- Достоинства:
- Гарне звучання.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не рекомендую. У разі виникнення проблем з даним пристроєм, контактні дані сервісного центру ці навушники не обслуговують! З магазином зв'язку немає, вирішити питання немає з ким.
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Залишається тільки здогадуватися чим так людям сподобався той SoundID. Спотворює звук. Причому на стільки сильно, що слухати це не можливо. Краще б зробили замість класичний еквалайзер, бо слухаючи жахливі треки в жахливій якості, звук нормально налаштувати не можливо. Але нажаль, і це відчувається, наприкінці роботи інженерів прийшли довбані маркетологи і всю цю не погану творчість зпаганили маркетологньою, яку середньостатистичний покупець сприймає як божий дар.
Доречі, розумію вище написаний комент про поганий звук, але тільки на початку. Це дійсно так, і це перші навушники в мене, які дуже залежать від прогрівання. Вони починають розкриватися десь після 5+ годин. Там дійсно є низи і вони достатні, просто вони є там, де вони є. Кожний трек не гуде як на сабвуфері, що більшість любить.
В цілому навушники сподобались, бо мають на диво високу детальність за таку ціну. Я б сказав це наче відмінник в класі. Вони намагаються відіграти весь діапазон вірно, наче це монітори. Головне не вмикати той ублюдський саундайді.
Звук то дуже індивідуально, а з цими навушниками ще й не треба поспішати з висновками.
В іншому тільки плюси. Розмір, зручність, кейс, час роботи, безпровідна зарядка, кодеки, все супер.
Обов’язково прогрівати! В рідній софтині навіть є можливість це зробити- Достоинства:
- Зручність. Розмір навушників і кейса. Кодеки, шумодав, прозорість. Бездротова зарядка. Звук.
- Недостатки:
- SoundID
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные наушники, особенно учитывая цену. Качество звука, после персональной настройки в программе(сделайте это обязательно!) - очень зашло. Дизайн, эргономика, материалы - все без нареканий. Не выглядишь как идиот с торчащими из ушей белыми пластмассками как у Airpods и их клонов). Есть кодеки высокой четкости, активный шумодав, режим прозрачности.
Существенный недостаток, из-за чего 4 звёзды а не 5 - наушники некорректно работают в режиме одного уха, периодически звук рвет, причем независимо от того, второй наушник в кейсе или просто лежит рядом. По форумам почитал что проблема массовая. Это нехорошо, поскольку я иногда люблю засыпать с одним наушником в ухе, тут такая схема не работает к сожалению.- Достоинства:
- Качество звука, дизайн, шумодав
- Недостатки:
- Некорректная работа в режиме одного уха
- Женя
Мне помогло с такой же проблемой забыть устройство, пооностью перезагрузить наушники и заново всё сопрядить
- Віталій Д***
В мене така сама проблема, знайшли вирішення ?
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Отличные наушники. Покупал на подарок матери. Долго выбирал по отзывам. Считаю, что сделал правильный выбор. Рекомендую. После покупки обязательно скачайте приложение фирменное и посмотрите хоть один обзор, там будут рекомендации по работе и настройке.
- Достоинства:
- Очень красивый внешний вид, компактный размер, великолепный звук, стал лучше после настройки, без проблем спарились с Айфоном, простое приложение, мне получилось удаленно объяснить что делать и куда.
- Недостатки:
- Пока проблем нет, единственное непонятно что с сервисом и есть ли вообще какая-то поддержка в Украине. Но надеюсь до этого не дойдет.
- Тарас Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники, можна налаштувати звук під себе
- Достоинства:
- Ну дуже швидке підключення, керування з допомогою додатку
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В отделении проверить не мог, приехали разряженные.
Приехал домой зарядил, правый наушник на треть тише.- Достоинства:
- По скидке
- Недостатки:
- Брак
- Ілля М***
Це не брак) вони по заводу такі, по гарантии вже 2 навушникі, спочатку пройшов місяць, вони стали тихі, я по гарантии взяв ті самі, а ось знову
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
Довго вагалася чи брати ці навушники, все чекала - може з'являться перші відгуки. Та все ж наважилася, тому стану сама тим відгуком, якого потребувала :)
З найголовнішого - навушники прекрасні. І дизайн, і звук, і адаптивність.
Перше моє враження після відкриття коробки було "вони АЖ НАСТІЛЬКИ компактні?!". Акуратний невеличкий кейс, з ну дуже приємного на дотик матеріалу; кришка міцна, надійна, без люфту. Самі навушники неймовірно легкі і майже не відчутні у вусі, з красивою перламутровою вставкою - ніжні і дещо вишукані водночас.
Звук зразу з коробки - насичений, яскравий, об'ємний та збалансований - без надлишку басів чи ударів. І ніби цього й достатньо, проте з опису до продукту прочитала про можливість ще більшої персоналізації звучання через додаток. І це просто ВАУ. Звучання дійсно змінюється, і дійсно змінивши акценти саме на ваші преференції. Музика одразу ніби оточує та захоплює, а не просто лунає. Тепер навіть ранкова давка у маршрутці на роботу стала менш гнітючою. Шумозаглушення працює чудово, в тій же маршрутці перевірено :)
Брала ці навушники на заміну Huawei Freebuds 4i, які трагічно загинули після погриження собакою, і Colorbuds 2 на порядок за них кращі - легші, більш делікатні в подачі звуку (навіть на максимумі немає "глушіння" тонів та підтонів), і наскільки ж комфортніший кейс! В Huawei він був просто жахливий - надто чутливий до подряпин, кришка зразу з коробки люфтила, дуже слизький. Крім того, маючи мабуть з вдвічі менший розмір, заряд тримають значно краще.
За два два дні не особливо активного користування (по 2-3год в день зі зберіганням в кейсі) в кейсі все ше 60% заряду, при тому що з коробки було 90%.
Тож, якщо все ще вагаєтеся, а особливо між цією моделлю і Freebuds 4i - 1more однозначно кращі, від мене вони отримують 100% рекомендацію.- Достоинства:
- Легкі, красиві, чудовий звук, адаптивність звуку, довго тримають заряд
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Максим З***
Як вам мікрофон? Коли розмовляєте з кимось, не жаліються, що вас погано чути?
- Віталій Д***
мікрофон, такий собі для галочки, зазвичай всі жаліються що погано чути
- Nikolay S***Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
Не бажаю щоб цей пристрій був на прилавку!!!
- Достоинства:
- Тримають заряд
- Недостатки:
- Тихий звук,іноді один навушник грає тихіше іншого
- Максим О***Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
Ужасное качество микрофона, сплошное бульканье при разговоре.
- Достоинства:
- Звук за свою цену нормальный.
- Недостатки:
- Микрофон
- АнтонПродавец: Rozetka. Цвет: Gold
За свої гроші дуже і дуже непогано грають. Звучання здивувало. Функціонал також - не очікував...
Для поговорити не підходять зовсім, ловлять всі шуми. ANC - не дуже...- Достоинства:
- Звучання за свої гроші - не очікував такого
- Недостатки:
- один навушник переодично відвалюється, для розмов не підходять - мікрофони на 2 з мінусом, шумодав - так собі....
- Олександр К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ожидав кращого мікрофона
- Достоинства:
- Наушникі хороші і зручно сидять в вухах. Батарея теж хороша
- Недостатки:
- При розмові дуже тихо чути з ким говориш. Мікрофон повна лажа
- Артем Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Басоа нет, гитара репит, остальное без нареканий
- Достоинства:
- Очень удобный концепт
- Недостатки:
- Качество звука - убого
- ИгорьПродавец: Rozetka. Цвет: Gold
Дуже погані, брав як гарнітуру. Мікрофон дуже поганої якості. Буду повертати.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Звук. Жахливий мікрофон.
- Віталій Д***
Які взяли на заміну ?
- Игорь
Нажаль не знайшовши дешевших аналогів взяв Навушники Samsung Galaxy Buds, зараз дорожче майже в два рази коштують. Але потрібен якісний мікрофон і в самсунгу він є.