Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники 1More SonoFlow HC905 Black (960739)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Рома К***

Нормальный звук, плохое качество пластика. При максимально бережном использовании лопнула дужка с внутренней стороны. В гарантии отказали.

Достоинства:
    Звук, подключение
    Недостатки:
    Все остальное
  • Миргородський В***

Дуже гарні навушники, з якісним звуком.

• Драгун Д***

Отличные уши за свои деньги, удобно сидят, отменно звучат, услышал в них много нового в хорошо знакомых композициях.

Достоинства:
    Звук, Эргономика, ANC, Цена, комплект поставки
    Недостатки:
    Звуковые оповещения могли бы быть короче
  • Алексей Г***

Супер наушники! Наушники - топ! За свою цену лучшие уши. Классное и сбалансированное звучание по всем частотам, хорошая эргономика - лёгкие, компактные и отлично сидят на голове, складываются в кейс, плюс - хорошая цена за студийное звучание этих наушников!

Достоинства:
    Качественный и сбалансированный звук, отличная эргономика, хорошая автономность.
    Недостатки:
    Нет недостатков
  • Акекс Н***

Спойлер: у цих навушників прекрасно все, окрім звучання. Звук просто поганий. Так, LDAC кодек присутній, але він не сильно відрізняється від звучання з SBC

Достоинства:
    Дизайн, автономність, комфорт, мікрофон, стабільність з'єднання
    Недостатки:
    Звук
    • Мацик С***

Вітаю. А що тоді взяти в ціні такій?

• Алекс И***

Навушники супер.

• Константин

Не ищите компромисс в более бюджетном диапазоне, пожалеете. Обратите внимание на 1More SonoFlow HC905.

Достоинства:
    Качественное звучание, шумоподавления, автономность
  • Антон К***

Звук просто бомбейший, сидят очень удобно на голове, через приложение на телефоне можно обновлять прошивку и настраивать звук, шумодав работает выше среднего.

Достоинства:
    Качество сборки и супер звук
    Недостатки:
    Пока не нашёл
  • Павло
    Продавец: Rozetka

Не згоден з останнім коментарем перемикає дуже швидко,підключен комп и телефон а якщо хочете краще звук ставте плеер краще.

Достоинства:
    Усе
  • Назар
    Продавец: Rozetka

Купував не тут, але так як всеодно за відгуками всі йдуть на розетку то додам його сюди.
    Я прям дуже приємно здивований цими навушниками. В порівнянні з моїми Sony wh1000xm5 вони, звичайно, уступають в роботі шумодава, режиму прозорості і одночасної роботи з двома девайсами, але:
    1) режим одночасного підключення пофіксять в наступних оновленнях, адже це виключно софтова проблема;
    2) шумодава достатньо для кращої концентрації, він наче приглушує всі різкі звуки;
    3) МІКРОФОН - я навіть не очікував такої якості в цьому ціновому діапазоні. Якби вони мені попались в руки 2 місяці тому то, можливо, Sony я б і не купляв би, адже основний мій фокус був на звук і мікрофон для дзвінків - тут все це на висоті.

Кнопочки всі фізичні - on/off, anc/amb і гучність. Амбушури досить м'які, приємні на дотик. Навушники складаються, типу згинаються. За допомогою додатку 1more music можна вибрати існуючі конфігурації еквалайзера, типу pop, rock, electronic, або можна налаштувати все вручну під себе. Не розумію тільки чому вирішили додати в самі навушники 2,5мм джек, а не 3,5мм стандартний. Хто захоче підключати по кабелю то зможе використовувати лише комплектний кабель, а не будь-який AUX, або комбінувати щось з перехідниками.

Загалом - дуже вдала покупка, я вважаю.

Достоинства:
    Така якість зазвичай коштує дорожче
    Недостатки:
    Тривала затримка при переключенні між двома одночасно підключеними девайсами, дивні сервісні звуки, 2,5мм джек