USYK x ROZETKA

Отзывы покупателей о Кресло для геймеров 1stPlayer FK2 Black-Yellow

Оценка пользователей 4.64/5
  • Ростислав Коптев

Кресло удобне, легке в собиранні. Начало скрипіти через 2 дні

Достоинства:
    М'яке
    Недостатки:
    Скрип
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Якість дійсно чудова, був приємно вражений. Нічого не скрипить, не тріщить, не хлюпає. Збирається дуже просто, все інтуїтивно зрозуміло. Має достатньо регулювань , хід колес дуже легкий.
    З мінусів хіба що тільки невчасна доставка магазину)) а так все сподобалось.

Достоинства:
    Якість, зручність сидіння, матеріали
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Вікторія Залєська
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый

Суперове крісло як на такі кошти! Сину 12 років дуже зайшло, до речі зібрав крісло сам з невеличкими консультаціями по інструкції (усе йде в наборі). Якість дуже хороша, міцний корпус, приємний кожзам, колісчата прорезинені безшумні. Спинка відкидається у будь-яке положення, по висоті теж регулюється мʼяко, 2 подушечки (під голову і спину) на кріпленнях і зовсім не лишні. Крісло гарної якості!

Достоинства:
    Якість, ціна, прорезинені колісчата
    Недостатки:
    За тиждень не виявили
  • Петр Гасан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый

Крісло супер, з урахуванням того, що це мій перший досвід з такого типу кріслами, зібрав за 15 хв без інструкції, мені зі зростом 196 см сидіти комфортно.

Достоинства:
    Якість матеріалів, легко зібрати
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Сергій Савчишин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Крісло якісне і гарне. Але попався некомплект. Розетка обіцяє питання вирішити. Поки чекаю.

Достоинства:
    Красиве, міцне крісло
    Недостатки:
    Некомплект
    • Олег Трохимець

Таке саме було. Просто з однієї сторони укріпили бо там посадка на кронштейн, завдяки якому опускається спинка. Тому в комплектації немає з іншої сторони.

• Мария Бажинова

Кресло понравилось

Достоинства:
    Быстрая доставка,спасибо Розетке
  • Леся П'ятничук-Полєк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый

Ну що ж, крісло прийшло, дуже гарне, виглядає суперово! Міцне і легко збирається. Тож за товар ставлю 5 , але звісно відсутність комунікації продавця і затримка товару( тим більше на свято) вимусила мене написати відгук про доставку( варто зазначити, що це вперше така халепа з Розеткою) тож за доставку 1 !!!!! І знову ж таки через відсутність комунікації зі сторони продавця.

Достоинства:
    Гарна ціна, якість крісла.
    Недостатки:
    Доставка
  • Леся П'ятничук-Полєк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый

У мене якщо чесно шок, замовлення чекаємо з 2 грудня, ніхто нічого не пояснює, подарунок мав бути для дитини на Миколая, дитина в шоці ми теж. Написали доставку 5 грудня з 14-20 години, потім написали 5 числа в 14.40 що крісла не буде прийде 7.12 , прийшла на відділення крісла нема, коли приїде не відомо, гроші проплатила наперед, ні грошей ні замовлення. Розетка це мєрзость'.

• Яна Сергеевна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Кресло крутейшие!оочень удобное)купила его по скидке не малой в черную пятницу,поэтому радость от покупки ещё ярче!Надеюсь прослужит долго и радовать не один год

• Данил Макаров

Очень классная

Недостатки:
    Нету
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый

Чудове крісло за свої гроші! Легко збирається, зручно сидіти, дві подушечки дуже класно дозволяють розслабитися.

Достоинства:
    Легка збірка, зручність, запасні деталі в комплекті
  • Гарбузове Насіння

Кріслом задоволений!
    Очікував, що якість буде так собі і воно скрипітиме, але ні - працює тихо. Вага в мене 90 кг.

Достоинства:
    Ціна - якість, легка збірка, запасні шурупи.
    Недостатки:
    Хочеться сюди масажем і підставку для ніг)))
  • Наталія Іщенко
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Добре

• Артем
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Крісло супер комфортне. Це мій перший досвід з такими речами, тому, я в принципі задоволений. Взяв по знижці і він цілком виправдовує свою ціну.

Достоинства:
    Приємний матеріал, регулюються підлокітники уліво, вправо, вниз, вгору.
    Недостатки:
    Поки що немає