Собирается легко, конструкция выглядит крепко сбитой и надёжной, есть надежда, что не разболтается и не будет скрипеть. Но сидеть на нём неудобно из-за очень жёсткого сиденья. Которое к тому-же никак не регулируется (а хотелось бы немного приподнять переднюю часть). Из регулировок - наклон спинки и высота сиденья.
Приподнять передню частину :) такої функції нема в загалі в кріслах . Є тільки піднять крісло опустить і наклон спинки
Артем, ну если вы не видели такого, это ж не означает, что этого нет нигде и никогда :) Конкретно в этом «бюджетном» кресле я бы предпочел иметь регулировку вперед-назад для всего кресла в комплексе, что некоторые называют «качалкой». А тут пошли иным путем и спинка регулируется, а сиденье нет.
загалом збірка якісна та все ж з недоліків можу виділити доволі жорстке сидіння, довго чомусь не можу сидіти, хоча на офісі сиджу цілий день. з решти то є в характеристиках - не регулюються опори під руки та мало режимів, нема режиму гойдання.
загалом то сидіння гарне, якщо не враховувати ціну.
Заказали кресло поза вчера приехало вчера.
Хорошее кресло минусов нету , понятная инструкция все детали были в комплекте .
В своей ценовой категории очень хорошее кресло .Ребёнку понравилось
Крісло вартує своїх грошей на сто відсотків. Класний баланс ціни-якості. Я вибирав так, щоб була вентиляція, ергономіка, та зручність.
Зазвичай мінуси "гоночних" крісел в тому, що плечі не вміщаються і боки давлять (а у мене плечі широкі). А тут такої проблеми немає. Плюс якісні матеріали, і видно, що крісло не облізе за 1 місяць, і що влітку ти не будешь в ньому пітніти. Раджу
Супер удобно сидеть собрал за минут 30
Зібрали за 10 хвилин , якісний. Класно то що спинка сіткою, не жарко) Будемо сподіватися що прослужить довше попереднього)
Крісло гарне. Єдине, що ручки з часом починають люфтити, але без скрипу і можна підтягнути
Хороше крісло
А ролики прогумовані?
Дуже зручне крісло. Легко збирається.
У своїй ціновій категорії дуже якісний товар. Купували для сина, дуже сподобалось.
Крісло зручне,легке у збірці
Рекомендую
Добре
Крісло надійне.
Інструкція зрозуміла.
Пришла ручка со сломанным креплением, а так все вполне отлично
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
Дитині сподобалось, воно насправді зручне.
Кріслом користуюся вже майже рік - все добре.
Отличное кресло,комфортно работать,брал в офис,критерии был спинка из сетки,т. к. летом кондиционер не всегда спасает и ручки не голый металл,в общем доволен покупкой, спасибо!
Подойдет ли даное кресло людям с ростом 185+?
Доброго дня. Так.