Отзывы покупателей о Ручная кофемолка HARIO SKERTON (керамика)

Код:  200644369
  • Отзывы про товар продавца Radius coffee
  • Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Radius coffee

Кавомолку за 1100 грн. отримав н.поштою ось у такому вигляді. Явно керамічний шток стукав скло із середини, вибивши шматок скла.
    Я не знаю хто конкретно винен, але як можна додуматись вільно класти шток всередину, розуміючи, що коробку труситиме, які б позначки про крихкий вантаж не став.

• Radius c***

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо Вам за відгук, ми врахуємо дані нюанси, які виникли при транспортуванні. Товар приїжджає в оригінальному упаковуванні з Італії і проблем не виникало.
      Якщо товар прибув пошкоджений, то на відділенні Вам потрібно оформити акт прийому-передачі. І ми відправимо іншу позицію.

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EМОКА. Цвет: Черный

Брала чоловіку на подарунок, залишився задоволеним. Замовлю ще таку свекрушечці)

Достоинства:
    не залежить від електроенергії, гарна якість, регулювання помолу, велика ємність для змолотої кави
    Недостатки:
    поки не виявили
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodСoffee

кавомолка зручна, якісна і актуальна

Достоинства:
    дуже якісний помол
    Недостатки:
    дорогувато
  • Єгор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Прокофий

Надзвичайно крута якісна кавомолка. Як кажуть, береш у руки і маєш вєщь. Молоти в кайф, легко регулювати кількість кави (емпірично дійшов до висновку, що одне відділення в силосі - це приблизно ложка кави.

В комплекті йде кришка для відсіку змеленої кави.

Рекомендую молоти, поставивши на стіл, бо в мене вже кілька разів злітала верхня прозора кришка, коли молов у руках. Але це не мінус, радше справа звички.

Достоинства:
    Керамічні жернова, регулюється, надзвичайно якісно виготовлено
    Недостатки:
    Не фіксується верхня пластикова кришка
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Прокофий

Купував кавомолку для щоденного використання в парі з AmericanPress.
    Перша чаша тріснула в руках при огляді товару вдома. Вдячний продавцеві за те що зв'язався зі мною впродовж години після звернення та відправив нову. Вже місяць щодня користуюсь нею - політ чудовий.
    Раджу як продавця, так і кавомолку!

Достоинства:
    Регулювання помолу