Отзывы покупателей о Крем для огрубевшей и потрескавшейся кожи стоп "Пятки в порядке" NATURE.med 150 мл

Код:  201089929
Оценка пользователей 4.58/5
  • Отзывы про товар продавца Cosmomedical shop
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Крем пришел быстро. Полностью соответствует описанию.

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Дійсно дієвий крем для ніг - ефект відчутний навість після першого застосування. Покращує не тільки зовнішній вигляд стоп ніг (тріщини, лущення), але й знімає неприємні відчуття після насиченого пішохідного дня.
    Постійно купляю, але враження що в останньому замовлені структура змінилася - крем став більш рідким, ще не знаю чи вплинуло це на його якості

Достоинства:
    дієвий
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Крем класний, беру вже другий раз, дійсно допомагає) Консультант допомогла дозамовить товар до мого замовлення, який я провтикала) Відправили швидко, дякую.

Достоинства:
    Ціна, об’єм, якість.
  • Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Купувала цей крем раніше в аптеці, але він зник із продажу. Тому була рада, що цей чудовий крем знайшла на Розетці. Замовила, але туба прийшла з нерабочим дозатором. Написала про це у відгуках і була дуже здивована коли мені зателефонувала дівчина-представник продавця майже через декілька хвилин, як я зробила допис. Мені запропонували замінити несправний дозатор на новий за рахунок продавця. Сьогодні отримала. Все працює! Дуже приємно мати спілкування із людьми, які дбають про імідж своєї марки і вирішують проблеми покупців так оперативно і швидко.
    Дівчата, дякую! Мелочи, але дуже приємно!
    Слава Україні!

• Продавец  Cosmomedical shop

Добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Завжди раді вирішити будь-які питання, стосовно продукції, яка представлена в магазині "Cosmomedical shop"

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Отримала замовлення крема для стоп. Дозатор не працює зовсім. При натисканні дозатор опускається, але жодної часточки крему. Пробували всі варіанти, відкручували кришку з дозатором, закручували…- все в пусту!!! Знов пробували натискання- нічого!!!

Недостатки:
    Проблема з дозатором! Не працює. Вимушені крем доставати вручну.
    • Продавец  Cosmomedical shop

Добрий день!
      Нам дуже прикро, що дозатор в кремі виявився несправним
      Зв'язуємось з Вами для вирішення даної ситуації.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Хороший крем. Користуюсь не один рік.

• Альбіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Найкращий крем для п'яточок! Дійсно з ним п'ятки в порядку. Користуюся уже багато років. Результатом задоволена.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Крем хороший і дієвий, обирала його за позитивними відгуками користувачів з різних джерел. Складники цього засобу дійсно швидко прибирають проблему потрісканих п'ят і за декілька днів роблять суху шкіру м'якенькою і приємною на дотик, не залишаючи липкості та відчуття плівки після нанесення.
    Саме тому, коли цей крем я знайшла в наявності в Розетці, зразу ж замовила, бо пункт видачі замовлень розташований максимально близько. Але якби я знала, що при замовленні з Розетки мені доведеться заплатити за послуги доставки вартість ще одного крему, то краще замовила б в аптеці цей крем на одну одиницю більше. Як правило Розетка і продавці, які з нею співпрацюють, до самого отримання не повідомляють замовнику, що його при отриманні чекає "такий сюрприз". Ймовірно тут повторно замовляти не буду, бо ціна крему вища ніж у конкурентів і умови та терміни доставки не задовільнять ніякий здоровий глузд

Достоинства:
    Крем дієвий
    Недостатки:
    Умови та терміни доставки продавця
    • Продавец  Cosmomedical shop

Добрий день, Світлано! Вас вітає "Cosmomedical shop".
      Дякуємо за ваш відгук і раді, що ви задоволені якістю нашого крему. Ми завжди прагнемо надавати клієнтам найкращий сервіс, тому хочемо пояснити ситуацію з доставкою.

На сайті зазначено, що безкоштовна доставка здійснюється для замовлень від 700 грн. Ми співпрацюємо з "Новою поштою" та "Укрпоштою", і відправляємо замовлення саме через ці служби, тому доставка в пункти видачі наразі не передбачена. Вартість доставки, а також комісія за послугу «Післяплата», розраховуються за тарифами поштових служб.

Сподіваємося, що ви залишитеся з нами і надалі!

• Наталія С***

Дякую.все ок

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 75 мл

Кремом давно пользуюсь по уходу за пятками.

Достоинства:
    Очень хорошо заживляет трещины.Цена приемлема.
    Недостатки:
    Недостатков нет.
    • Продавец  Cosmomedical shop

Добрий день Щиро дякуємо за Ваш відгук Дуже раді, що Вам допомагає крем "П'яти в порядку"

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmomedical shop. Объем: 150 мл

Кремом задоволена, але здивувала поведінка продавця. Я робила замовлення на крем та вітаміни, але продавець чомусь докинув мені абслютно непотрібний бальзам від простуди, і ні, не в подарунок - я за нього теж заплатила. За це зняла зірку.

Достоинства:
    Крем дієвий
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Cosmomedical shop

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді, що Вам сподобався крем "П'яти в порядку" . "МАМА бальзам з екстрактом мати-й-мачухи" ми відправили в якості дарунку для Вас.

• Тетяна М***

Так, справді, бальзам в подарунок. Вибачте за зняту зірку, сервісом задоволена на 100%!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopBaby24

Крем сподобався. Маю таку проблему, так що є з чим зрівнбвати.
    Користувалась цим кремом на ніч під силіконовий напятник.
    Швидкий результат.

Достоинства:
    Добре заживляє. Зручне користування.