Отзывы покупателей о Дождевик женский мужской взрослый плащ подростковый прозрачный многоразовый походный эва на кнопках плащи дождевые взрослые накидка от дождя многоразовая Hechpro ТБ130 голубой
- Анастасії Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Чудово захищає від дощу, розмір підійшов ідеально, матеріал міцний та приємний
- Достоинства:
- Швидка доставка, висока якість товару, доступна ціна
Соответствует
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
хороша покупка. У зрівнянні із парасолькою - набагато зручніший. Закинула у рюкзак і забула,а як дощ - то відразу згадую ))) Рекомендую, хороша якість.
- Достоинства:
- хороший матеріал, швидка відправка
Соответствует
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Дякую! Все вчасно! Передзвонили, уточнили та відправили. Ділюсь фото.
PS, на мою статуру,а вона не мала.... дуже вільно. Що дає змогу набрати декілька зайвих кілограмів)))- Достоинства:
- На відміну від тонких дощовиків - цей щільніший.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам усе сподобалось.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Дуже задоволена покупкою! Дощовик гарної якості, з цупкого матеріалу, розмір ідеально підійшов. Рекомендую!
- Микита О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Замовив два дощовики, прийшли швидко, матеріал бомба, не очікував, застібки, а головне розмір, з зростом 1.8 дуже класно сіла, короче рекомендую)
- Достоинства:
- Ціпкий матеріал
- Недостатки:
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Фиолетовый
майже геть немає запаху, кнопки міцні. при знятті краще притримувати кнопки і тоді нічо не відірветься. капюшон достатньо глибокий.
на мій зріст 173 довжина десь до середини литок.Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Хороший дощовик, має кнопки і затяжки на капюшоні. Розмір дійсно універсальний, підійшов і мені, і чоловіку. На ділі ще не перевіряли, але виглядає так, наче має впоратись з українськими дощами.
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
хороша якість дощовика, рада що замовила саме тут. попередньо де замовляла - взагалі не підходили дощовики, так як якість погана, матеріал був дуже тоненький і міг порватись від будь-якого руху.
Тут опис відповідає товарові і якості, плотний матеріал, надійні кнопки, досить вільний і підійде навіть одягнувши зверху на рюкзак.
Я в захваті - кому потрібен дощовик, раджу замовляти саме тут!
Сама ще планую замовити друзям їм також дуже сподобалась якість.- Достоинства:
- дуже хороша якість
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Легко чиститься і доглядається.
Дякуємо за відгук!
- Грибкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Желтый
отличный дождевик, нет неприятного запаха, всё хорошо, полностью соответствует заявленным характеристикам, на мой рост 173см он по длине ниже колена
- Достоинства:
- плотный и при этом мягкий, цвет и длина соответствует картинке
- Недостатки:
- не нашла
- Продавец TURBO SPORT
Ольга, дякуємо за позитивний відгук.Чекаємо вас з новими покупками! :)
- Ірина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Доброго дня! Плащик отримала! Все добре, на вигляд досить міцний, розмір універсальний - можна і на футболку і на куртку одягнути. Покупкою задоволена, обслуговування на висоті! Менеджери справді зацікавлені виконати замовлення вчасно і якісно! Дякую!
- Достоинства:
- Універсальна річ
+15°C
Вітаємо)
Дуже дякуємо за Ваші приємні слова та високу оцінку. Раді, що плащик Вам сподобався та виправдав очікування.
Нехай добре захищає у дощову погоду та служить Вам довго. Будемо раді бачити Вас знову!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Класний дощовик, міцний і хороша якість.
- Достоинства:
- Міцний матеріал
- Продавец TURBO SPORT
Доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук
Раді, що дощовик Вам сподобався та Ви оцінили його міцність і якість.
Нехай служить довго та надійно! Будемо раді бачити Вас знову
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Гарний дощовик, дуже сподобалась якість. Матеріал щільний, дощовик займає мало місця в сумці, а також легкий, те що потрібно при такі перемінній погоді.
0°C
Доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук
Раді, що дощовик Вам сподобався та виправдав очікування по якості й зручності.
Нехай служить довго та виручає у будь-яку погоду! Будемо раді бачити Вас знову
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Чудовий дощовик :)
- Продавец TURBO SPORT
Доброго дня! Дуже дякуємо за ваш відгук
Нам приємно, що дощовик вам сподобався!
Бажаємо комфортного використання та гарного настрою навіть у дощову погоду
- Вероника С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дуже стильний і прикольний дощовик, дякую вам
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Все добре
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Все добре
- Владлен Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
чудово, якістю задоволений
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Фиолетовый
Дощовик супер, якзраз підійшов дочці
+10°C
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Черный
Швидка доставка
+10°C
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дощовик прийшов в гарному стані, колір гарний, під час дощу поки що не випробовувала, але виглядає надійно
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Черный
Все підійшло.
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Для Норвежських дощів підійшло ідеально
Соответствует
- Герасименко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Якість гарна
- Крістіан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
По основним пунктам все влаштувало.
- Достоинства:
- Добре запахується, комфортно сидить, досить компактний
- Недостатки:
- Не дуже комфортно зав'язувати шнурок каптура під горлом, а без цього каптур спадає, але терпимо.
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Чудова альтернатива парасольці.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Супер якісні
- Достоинства:
- Якість, розмір
- Недостатки:
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Хороша якість на свою ціну. Швидка відправка
- Валерія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Серый
Не прилягає занадто щільно, тому під нього можна вдягнути навіть теплий одяг. Є варіанти різних кольорів – виглядає стильно! Дощовик зроблений із щільного матеріалу, не рветься після першого використання, як дешеві одноразові варіанти.
- Достоинства:
- дуже зруно брати із собою
- Недостатки:
- нема
Соответствует
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Дуже міцний плащ, неодноразово рятував.
Замовила також для чоловіка і батьків, а також помітила що є такі ж і дитячі моделі, то тепер у кожного є.
всі в захваті від якості і зручності під час носіння, а також не займає багато місця в рюкзаку.
Набагато зручніше, ніж із парасолькою.- Достоинства:
- якісний
Соответствует
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Дуже зручний дощовик, надійний матеріал, прежив у мене багато чого і цілий)
Рекомендую!- Достоинства:
- легкий і міцний матеріал
Соответствует
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Покупкою задоволені!
Зручний дощовик, підходить на повномірну М на верхній одяг
Швидка відправка- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за відгук!
Приємного користування.
Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів! :)
- Максименко С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Суперський дощовик. Здавалось би, але виглядає навіть дуже стильно. Звичайно ж і якість мене вразила. Всім задоволений. Дякую за якісний товар!
- Достоинства:
- Міцний
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Хороша якість, універсальний розмір. Задоволена
- Достоинства:
- стильно виглядає
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за замовлення.
Приємного користування.
- Віталіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Класний дощовик, дуже зручний. Кнопки хороші.
- Достоинства:
- Зручний та якісний
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размер: One Size. Цвет: Белый
Дощовик відмінно справляється зі своєю функцією - захищає від дощу і вітру. Легкий, зручний у використанні і зберіганні. Рекомендую!
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за замовлення.