- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
- норм за свои деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет поворотного механизма
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! У тримачі нема поворотного механізму. Тримач з поворотним механізмом має зовсім іншу конструкцію і ціну.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Материал вроде бы надежный, саморезами, которые в комплекте, не пользовался, крепили своими. Если бы крючок не опускался, было бы удобней зацепить колесо, а так есть неудобства, но можно приловчиться.
- Достоинства:
- Обычное крепление
- Недостатки:
- Опускается крючок - сам по себе падает, сложно зацепить колесо
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Складний гак це особливість даного тримача. Зроблено це для того, щоб коли Ви не використовуєте тримач, він складався і займав найменше місця. З повагою NIKK STORE
- Игорь М***
Верно, но крючок должен опускаться тогда, когда мне это нужно :) а не тогда, когда ему взбредется :))))
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Девайс допоміг мені вирішити питання зберігання одного з моїх велосипедів. Велосипед висить і не займає багато місця, не заважає. Комплектні дюбелі виглядають ненадійно і я одразу купив кращі дюбелі у будівельному маркеті. Шкода, що не можу повісити свій маунтінбайк, через те, що між краєм гачку і кріпленням до стіни невелика відстань.
- Достоинства:
- Дає зручний спосіб зберігання велосипеда
- Недостатки:
- Неможливо повісити велосипед з широкими покришками (2.3"), неякісні дюбелі в комплекті
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо за відгук. На шкода що Ви не повністю задоволені покупкою. Дубелів які ідуть у комплекті з запасом хватає для закріплення тримача на стіні і зберігання велосипеда! Те що дюбелі ненадійні це Ваша суб'єктивна думка, яка не відповідає дійсності. Так нажаль кріплення підходить тільки для велосипедів з звичайними колесами. З повагою NIKK STORE
- Олексій
З опису товару: "... можно использовать с различными диаметрами колёс и ободьев, от детских велосипедов до горных с колесами 29""
Колеса 29" у горного велосипеда — це звичайні колеса чи ні? Можливо, у вас неточний опис? Я якраз намагався повісити горний велосипед з колесами 29". Нагадаю, що 29" - це колеса з зовнішнім діаметром 622мм з встановленою на них покришкою більше 2".
- Кравченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
легко монтується. зручно вєліки чіпляти. я купував дві штуки-все норм.
- Достоинства:
- все просто і зручно
- Продавец NIKK STORE
Добрий день, Владислав. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE
- Саня О***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Само крепление ок и магазин быстро отправил, но блин, у крепления 4 дырки под шурупы. А в комплекте 4 дюбеля и два! шурупа. Пришлось колхозить из того, что было дома. Неудобно! Если будете заказывать - выносите им мозг, чтоб положили правильное количество
- Достоинства:
- Крепление хорошее, Доставка супербыстрая!
- Недостатки:
- Не положили 2 шурупа!!!
- Продавец NIKK STORE
Добрий день, Саша. Ми не бачимо замовлення з Вашими даними, можливо Ви робили замовлення не у нас.
Всі шурупи упаковані по 4 шт (4 дюбель і 4 шурупи) можливо це наша помилка, або коли відкривали згубили шурупи. Напишіть нам номер замовлення через "Задати питання продавцю" і ми відправимо Вам шурупи, - Продавец NIKK STORE
або компенсуємо Вам ціну 2 шурупів.
Ми завжди готові допомогти.
З повагою NIKK STORE - Саша О***
А я тут напишу, не делайте из меня виноватого. Я не первый пишу про нехватку креплений. Доставка за вас счёт.
- Тарас З***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
З товстого металу, зварено рівно без напливів, пофарбовано якісно. Дирок під кріплення 4, дюбелів в комплекті 3. Нижнього упору нема.
- Достоинства:
- дешевий, міцний, якісно пофарбований
- Недостатки:
- немає нижнього упору
- NIKK S***
Добрий день, Тарас. Дякуємо Вам за відгук! Нижнього упору не потрібно, велосипед просто впирається у стіну колесом. Для надійного закріплення достатньо 2 дюбелі, у комплекті їх 3. Отвори по всій довжині підставки, для зручного закріплення тримача. Приємного Вам користування! З повагою NIKK STORE
- Тарас З***
На фото 4 дюделі, два коменти знизу пишете що дюбелі 4.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Кріплення міцні і якісні, а продавець хороший.
- Достоинства:
- Гарне кріплення для велосипеду
- NIKK S***
Добрий день, Андрій. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам користування!) З повагою NIKK STORE
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Товар прийшов надзвичайно швидко. Якість відмінна, повнюстю відповідає опису. У використанні кріплення зручне та надійне. Єдине що замінив це дюбеля, кріплення проводилося на стіну з керамоблоку.
- Достоинства:
- Все
- NIKK S***
Добрий день, Олександре. Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію! Приємного Вам користування!) З повагою NIKK STORE
- NIKK S***
Добрий день, Андрей. Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію! Приємного Вам користування!) З повагою NIKK STORE
- ЄвгенПродавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Где можно купить нижний упор, что бы можно было вешать велосипед боком к стене
- NIKK S***
Добрый день, Євген. Для данной подставки не нужен нижний упор, велосипед просто колесом упирается в стену. Но чтобы повесили велосипед боком надо дополнительный упор, К сожалению сейчас у нас их нет (ожидаем поставку в течение месяца). С уважением, NIKK STORE
- Ярик
NIKK STORE подскажите, как выглядит это крепление с дополнительным упором? И на картнике, ещё показан нижний упор, он не в комплекте?
- NIKK S***
Добрый день. Это просто упор под нижнее колесо, он может быть разный по дизайну, главное чтобы нижнее колесо упиралось на него.
- Олександр П***Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Чим кріпити до стіни?
- NIKK S***
Добрий день. У комплекті є 4 дюбелі, який кріпиться тримач до стіни. З повагою, NIKK STORE
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VseBeru. Цвет: Черный
Купив 4 тримача. Поки встановив 2. Все супер. Рекомендація: перед встановленням, зʼясуйте що за тип/товщина стіни, від того залежить тип дюбелів та саморізів. Проконсультувався в будівельному магазині, взяв інші дюбелі (по товщині стіни) та результат - відмінно!
Компактно розмістив на 70 см 2 дорослих велосипеда 29 та 27,5 см відповідно, ще є 90 см для двох велосипедів. Рекомендую!- Достоинства:
- Можливість компактного розміщення велосипедів на стіні.
- Недостатки:
- Трохи треба попрацювати перфоратором, та пересвідчитися про тип/товщину стіни
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: VseBeru. Цвет: Черный
На вигляд міцні та якісні кріплення, гарний метал. Продавець відправив дуже швидко, дякую.
З приводу гаку, про який писали в попередніх коментарях, і який опускався сам по собі. То я отримала кріплення, де гак зафіксований, що дуже зручно і можна вішати велосипед однією рукою.- Достоинства:
- Якісне кріплення, зручне у використанні
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: VseBeru. Цвет: Черный
Добре кріплення для велосипеда. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручне кріплення. Добротно все зроблено.
- Недостатки:
- не виявив
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: VseBeru. Цвет: Черный
- Достоинства:
- На свою не большую цену, весьма надежное крепление