- AI аналіз відгуків49 відгуків: позитивний: 78%, нейтральний: 14%, негативний: 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
на вигляд гарної якості, ручки чудові, не порвуться з часом
- потапенко с***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Дуже гарний турнік.
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Чудовий турнік, користуюсь вага 105 не гнеться
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: SPP
Гарний якісний турнік, але ручки дуже тверді і по центру не має ручки, вирішив просто -намотав обмотку від вело керма.
Сила волі на тренування на жаль не йде в комплекті (- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Тверді ручки і по середині немає ручки
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Загалом дуже задоволений турніком, нормально зварений, гарно пофарбований, накладки котрі будуть довговічними, функціонал відповідає моєму запиту, єдине чого б хотілось, щоб були ще накладки на вузькій хват всередині конструкції.
- Достоинства:
- Гарно пофарбований, добре зварений, зручні накладки
- Недостатки:
- Хотілось би ще внутрішні накладки для вузького хвату
- Димитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Турнік бімба, анкери гуано пластелінове, раджу замінити латунними дюбелями м10 та звичайними болтами.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Чудовий варіант особливо якщо є бажання підтримати українського виробника.
Не раджу купувати, якщо ви як і я вирішили повісити його не у дверях а на стіну.
Тому що відступ від стінки не великий і ви будете шоркати ногами по стіні завжди.
Але якщо ви маєте базову підготовку та компактні габарити то й так піде.- Достоинства:
- Стильний вигляд, якісна збірка, наш виробник.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Якісний товар, професйне обслуговування, швидка доставка і гарна упаковка. Дуже задоволена турніком, зручний і надійний у використані, не зіпсував інтер'єр. Дякую продавцю.
- Достоинства:
- Якісний, міцьний, надійний
- Недостатки:
- не виявила
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Добротний турнік. Приходить вже зібраний, в комплекті анкера М10, ручки пластикові.
За цю вартість залишився задоволеним - Віктор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Загалом турнік добрий, за виключенням одного моменту - коли за внутрішні ручки братися, то є поскрипування. Припускаю, це через те, що зварювання є лише є однієї сторони труби. Три тижні експлуатую турнік, але внутрішні ручки не використовую.
- Достоинства:
- Недорогий
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Турніком задоволені, якість гарна. Добре вписується в інтер'єр.
- Сегін Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Хороший турнік але дуже слизький
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Дуже вдячний за якісний товар , доставка була швидкою , і все було чудово запаковано. Планую використовувати в парі з акробатичними кільцями для вертикального жиму и австралійських підтягувань . Також хочу дать пораду всім хто планує куплять цей турнік, коли робете отвори у стіні, не забувайте вичіщати пилюку з отворів ,щоб всі анкери надійно трималися .
- Достоинства:
- Чудовий матовий колір , міцна конструкція, хороша ціна .
- Недостатки:
- Не знайшов , і я впевнений, що їх не буде .
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Турник просто великолепный,производителю спасибо.Всем советую.
- Достоинства:
- Качество исполнения,продуманный дизайн.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Чудовий турнік. Достойно виглядає. Якість швів чудова
- Достоинства:
- Ціна, якість
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: SPP
Отличный турник. Ручки немного не приятные были на местах пайки(склейки). Прошёлся наждачкой и теперь все отлично.
- Достоинства:
- Неплохой турник за такие деньги
- Недостатки:
- Места спайки ручек не обработаны. Пришлось немного поработать наждачкой.
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Товаром удовлетворён
- Достоинства:
- Качественный материал, 4 анкера в комплекте
- Недостатки:
- Не совсем качественно упакован
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: SPP
Виготовлено турнік якісно, конструкція продумана, пофарбовано надійно, ручки гумові, довговічні. Продавець на запитання дає швидко відповіді по суті. Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка доставка, надійна та якісна конструкція, довговічні ручки.
- Продавец SPP
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром, користуйтесь із задоволенням.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Прийшов без однієї із заглушок.
- Недостатки:
- Недоукомплектований.
- Сергій Г***
Питання вирішено! Менеджери зв’язалися самі і запропонували за свій рахунок відправити відсутню деталь. Запчастини прийшли навіть із запасом :) Продавця рекомендую.
- дина и***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Такого шикарного турника за 500 грн и предположить не могла!
- Достоинства:
- Толщина металла, аккуратные сварочные швы, ручки удобные.
- Продавец SPP
Спасибо за отзыв ! Мы очень рады, что вы остались довольны покупкой.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Отличный турник. Тот кто его делает знает то как оно должно быть. Автору респект
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: SPP
Особо и рассказывать нечего: конструкция добротная, установился без проблем.
При бурении отверстий под анкера рекомендую уйти на лишний сантиметр вглубь и выгрести весь мусор из отверстия перед забиванием анкера - после того как он в отверстие войдет вытащить его почти нереально.- Достоинства:
- Продуманная конструкция, прочный
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец SPP
Здравствуйте, Роман, спасибо за обратную связь, замечательно что Вам все понравилось, пользуйтесь с удовольствием!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Рекомендую
- Достоинства:
- Отлично изготовленный турник
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Класний турнік, тримається мертво, стосовно дирок під анкер в коментарях писали що великі, мона зробити менші, і на момент покупки я теж думав ... що дійсно можна зробити меншими, так вот коли прийшов час монтажу слава Богу що дирки великі, це помагає 1) відрегуліровати по горизонталі турнік, так як даже під час буріння і встановлення анкера він швидше буде на 1-2 мм нетам де я хтів, а край турніка взагалі може завалитись майже до 1 см 2) два анкера незміг забити до кінця, і торчала юбка анкера 3 мм, ну і виняти йього назад вже невийде, а так як дирка велика юбка заховалалась в неї.
Турнік продуманий до дрібниць, рекомендую- Продавец SPP
Андрію, дякуємо Вам за такий змістовний і щирий відгук! Дуже приємно, що є клієнти, які настільки цінують нашу працю. Ми дуже задоволені, що Вам все сподобалось! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: SPP
Якість хороша. Гарно пофарбований, ручки якісні. В комплекті 4 анкера d=10mm.
Продавець зв'язався в перший робочий день після замовлення і в цей же ж день відправив.
Можливо продавцю варто подивився в сторону Укрпошти або інших поштових операторів. Турнік доставляється тільки на вантажні відділення. По характеристикам - вага 5 кг., Нова пошта важить як 10 кг. + забирати не з найближчого відділення, а з вантажного.- Достоинства:
- Якість, швидка доставка
- Недостатки:
- Вантажна доставка
- Валерий П***
Как бывший работник почты, могу сказать вам сразу, что на почте рассчитывается 2 показателя, это вес и объем. Соответственно почта берёт, то что больше, исходя из этого понятно, что фактический вес турника является 5 кг, но вот его объем превышает допустимый объем на склад, ибо это не фактический вес, а именно объем, и если там будет объем 5 и выше то понятно, что его отправят на отделение грузовое, или до 10 кг. А высчитать объем довольно легко, нужно взять рулетку, померять длину, высоту и ширину перемножить их, и разделить на 4000. Пример (20*100*40/4000=полученный объем посылки). Если он будет превышать число больше веса, его отправят на почтовое отделение. Увы таковы правила почты, а вот по поводу сотрудничества с укр, это уже к продавцу, скорее всего отделение укр почты находится далеко, что усложняет быструю отправку, или может человек просто не хочет сотрудничать с ними, так как не знаком с персоналом, или ценной отправки.
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Хороший матеріал на місцях хвату, присутні усі деталі, швидко прийшло (2 дні), гарна вішалка, можна використовувати як підставку для ніг.
- Достоинства:
- Швидко прийшло, гарний матеріал.
- Недостатки:
- Лише грузова доставка
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Відмінна якість, швидка доставка, дякую!
- Достоинства:
- Якісно пофарбований, надійні ручки
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
всё норм
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Якісний турнік, видно що вистачить надовго.
- Достоинства:
- Комплектація, ручки
- Продавец SPP
Ярослав, дякуємо за замовлення! Користуйтесь із задоволенням :)
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
анкера вообще плохие. дырки разных диаметров.
- Продавец SPP
Анатолий, спасибо за обратную связь!
Отверстия штампуются на специальном оборудовании, они не сверлятся. Анкера 10х77 мм, не дюбеля с шурупами. Это довольно надежные крепежи и они идут в подарок абсолютно бесплатно!
Извините, что не оправдали Ваши ожидания.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Гарний і міцний турнік, всі комплектуючі на місці.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Все чудово. Доставка, правда, близько тижня.
- Достоинства:
- Дякуємо за якісний матеріал товару. Добротні ручки, витримує вагу більше 100 кг.
- Продавец SPP
Людмила, дякуємо за зворотній зв'язок, користуйтесь із задоволенням!
- Магомед Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Все отлично. Спасибо производителью и продавцу)
- Достоинства:
- Прочный.
- SPP
Благодарим за обратную связь! Пользуйтесь с удовольствием:)
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Турник классный! Брали для проема в двери, т.е. расстояние от стены до трубы 20 см ( -)... если хотите на ровную стену - берите с выносом 40 см...
- Достоинства:
- Все отлично! Металл заварен качественно, ровно (немного переживала именно за этот момент...повезло!)
- Недостатки:
- Пластиковая заглушка немного не плотно прилегает и только с одной стороны....но это ерунда, через час об этом забуду
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Користуюсь уже рік, нарікань немає.
Встановив над дверним отвором: будьте уважні - там може бути арматурина, тож знадобиться гарний перфоратор. Також у мене там газоблок, то потрібні дюбеля під газоблок.- Достоинства:
- Міцний, зручний
- Недостатки:
- Якщо сильно придивлятись, то можна помітити непаралельність біля нижнього лівого кріплення