Отзывы покупателей о Шампунь Alpecin A3 Hair Energizer от выпадения волос против перхоти 250 мл
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Не було лупи декіль років, доки не спробував цей шампунь.
- Павло
Треба мати особий хист щоб купувати шампунь від лупи її не маючи
- Ольга Л***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дуже відрізняється від Alpecin, що придбала в Німеччині. Запах інший, склад шампуню зовсім інший, етикетки відклеєні. Схоже на підробку
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Павло Н***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
ефективний
- Достоинства:
- Чудовий німецький шампунь, почав купляти коли працював в Німеччині - там він всюди, постійно тут користуюся, вирішує проблему
- Недостатки:
- трохи дорожче коштує ніж в Німеччині
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий шампунь, мені підійшов. Після миття волосся шовковисте, лупа зникла –під час миття волосся не плаває по ванні))). Запах приємний.
- Вадим В***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Аромат не очень, а результат отличный. За одно использование избавился от перхоти, теперь периодически пользуюсь.
- Дмитрий А***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий шампунь від лупи. Раніше використовував ашанівський з клімбазолом. На той момент казався мені ефективним. Але тепер у порівянні з АЛьпесіном у нього максимум трієчка. Альпесін за два миття повністю позбавляє видлимих проявів лупи. При регуларному використанні взагалі про цю проблему забуваєш. Рекомендую. Не дешево але він того вартий!
- Достоинства:
- Дуже ефективний, повністю позбавляє від проблеми
- Недостатки: