Отзывы покупателей о Каркас для кровати Eisen Und Holz с усилением с ножками 140 х 200 см 46 ламели, 6 ножек

Код:  203441293
Оценка пользователей 4.81/5
на основе 21 отзыв
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Якість перевершила очікування. Зробили висоту ніжок на 8 см довшою (під замовлення), зібрав легко і швидко. Нічого не скрипить, виглядає дуже надійно.

Єдине, що варто було б покращити - це додавати найдешевший ключик під болти до упаковки з ніжками, бо не у всіх він є.

Достоинства:
    Все, крім ключика.
    Недостатки:
    Треба йти шукати ключик, щоб дотягнути болти - немає в комплекті.
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за ваш відгук
      Вашу пропозицію передамо в ех відділ

• Сергей Ш***

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 90 x 190

Все нормас.

• Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за Вашу оцінку нашої роботи, приємного користування!

• Бауман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 180 x 190

Хороша якість за нормальною ціною

• Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Замовив, каркас для ліжка в цього продавця тому що була потрібна певна висота під мої потреби і вони це роблять.
    Натомість є ряд зауважень які є доволі не приємними.
    1. Якість зварювальних робіт. В мене каркас з двох половинок де одна половинка вставляється в іншу. Так от тому що зварено криво кріплення то довелося доволі напружитися щоб зібрати конструкцію в одне ціле. Дружина б його самостійно не зібрала це абсолютно точно бо довелося трішки вигнути трубу інакше ніяк не хотіло влазити.
    2. В мене прийшло три ламелі з тріщинами, Я подзвонив менеджеру щоб їх замінили, але мені сказали що тріщини такого роду допускаються, хоча мені їх можуть замінити, але доставка буде за мій рахунок. От у мене питання чому не можна покласти відразу нормальні ламелі, вони ж коштують копійки. Мені такий варіант не підійшов оскільки доставка виходить дорожче чим ці ламелі коштують в сусідньому епіцентрі.
    Підсумовуючі, можу сказати що все зібрав, поклав матрас і воно начеб то стоїть, але сказати що задоволений покупкою не можу.

Достоинства:
    Зробили висоту по моїм розмірам.
    Недостатки:
    Якість зварювання. Прийшло три ламелі з тріщінами
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Каркаси проходять контрольну зборку, скоріш за все було пошкодження при транспортуванні.
      В тех відділ скаргу передала, будуть зміни у пакуванні.
      З приводу тріщин, ми вам все пояснили при спілкуванні. Ламель то гнутоклеєний виріб з пʼяти шарів шпону і з нижньої сторони допустимы складки шпону та місця від сучків, залиті клеєм (тільки знизу).

• Ситнікова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 140 x 200

Каркас супер! Робили на замовлення з посиленнями. Вичерпна консультація менеджера, будь-які опції та побажання враховані Дуже вдячні!

Достоинства:
    Міцний
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за Ваш відгук і замовлення! Приємного користування!

• Віра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 180 x 200

Дуже сподобався сервіс, все максимально зрозуміло і шкидко.
    Якість ліжка супер! Ламелі приємно пахнуть деревиною, ніжки прикрутила сама без жодних проблем і додаткових інструментів. Тішуся, що нарешті сплю не на підлозі, ахах

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки, просто збирати
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Дуже дякуємо за зворотній зв'язок, приємного користування!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 180 x 200

Хороша якість за нормальною ціною

• Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за зворотній зв'язок, приємного користування!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 140 x 200

Дякую магазину за відмінний сервіс)

Достоинства:
    міцний, надійний, приємна ціна
    Недостатки:
    поки не виявлено
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за Ваш відгук, дуже раді, що Вам все сподобалось! Приємного користування!

• Егор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 80 x 190

Заказ ожидаемого качества. Доставлен в оговоренные сроки. Если будет необходимость, то буду повторно заказывать. Менеджеру и магазину в целом спасибо за работу и заботу.

• Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Доставлен в отличной упаковке. Во время заказа предложили для усиления еще две дополнительные ножки. Курьер доставил в удобное время. Я очень довольна каркасом.

Достоинства:
    Ламели отличного качества, каркас без всяких нюансов. Менеджер со мной сразу связалась.

Дякуємо за відгук

• Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 90 x 200

Оформили швидко, відгуки хороші, тож оплатила відразу, доставили швидко, якість хороша, зібрала швидко сама, без додаткових інструментів, просто прикрутивши ніжки!) Дуже легке та зручне, особливо зручно для тих хто винаймає тимчасове житло, 5 хвилин і повноцінне спальне місце готове! В ліфт занесла сама, попередньо знявши дерев'яні дошки для транспортування.

Достоинства:
    Легке, зручне, не займає багато місця за потреби можна розібрати і транспортувати.
    Недостатки:
    Не знайдено!
    • Продавец  Ейзен унд Холз

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 120 x 200

Загалом все сподобалось

Достоинства:
    Прийшло швидко , якісно упакованно
    Недостатки:
    Отвір для болта знаходиться майже під лампелею, це ускладнює процес встановлення ніжки.
    • Продавец  Ейзен унд Холз

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Швидка доставка. Міцний каркас. Є можливість обрати висоту і кількість ножок, кількість ламелей. Гарно упаковано

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 190

Продавець запросив невелику передоплату -500 грн. Швидко відправили, незважаючи на новорічні свята. Каркас легко збирається без інструментів. Допоможе ключ на 14. Вкрутив 2 додаткові ніжки від старого каркасу. Вийшла дуже надійна споруда на 8 ніжках.Задоволений.

Достоинства:
    Надійний, передбачено місце кріплення двох додаткових ніжок, легко зібрати,
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Ейзен унд Холз

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Загальне враження від товару - хороше. Оцінка скоріше 4.5 а не 4, проте 4.5 поставити нема можливості.
    Продавець оперативно сконтактував, на моє прохання - надіслав додаткові фото. Товар був відправлений в обумовлений термін після здійснення авансового (часткового) платежу.
    Замовлення прибуло на Нову пошту у складі 2х місць - сама ламельна основа (запакована в поліетилен і дерев'яну транспортувальну раму) і окремий картонний ящик для ніжок. Ніжки запаковані в окремі полімерні сітки - щоб не царапались під час транспортування. Болти для кріплення ніжок - у комплекті. За менш ніж 10 хвилин сам зібрав і встановив у потрібному місці.

Достоинства:
    Невелика відстань між ламелями, конструкція посилена поперечною перемичкою, можливість встановити на 8 ніжок (у комплекті йде 6 ніжок, є 8 отворів для їх кріплення), нижня частина ніжок з хорошою регульованою пластиковою основою
    Недостатки:
    Нарізка (чи обрізка :)) труби для ніжок зі сторони кріплення до ліжка має бути рівнішою (рівною), хотілось би або суцільного зварювального шва на кутових пластинах кріплення ніжок, або щоб вони йшли внакладку на раму
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Дуже дякуємо за Ваш відгук, та за детальний опис нашого виробу, звертайтесь ))))

• Юлия Х***

Очень довольна покупкой!
    Каркас отличного качества. Быстро связались и доставили. Мега приятный менеджер! Рекомендую товар и магазин в целом!!!

Достоинства:
    Качественный товар, быстрая доставка, приятная и четкая консультация

Спасибо за Ваш отзыв, обращайтесь

• Надежда Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 140 x 190

Менеджер Наталья, помогла с выбором, все объяснила и рассказала. На каркасе 8 отверстий, так что можно заказать не 6, а 8 ножек. Качество отличное.

Достоинства:
    Качество, быстрая доставка, подход к пожеланиям клиента
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Спасибо за Ваш отзыв, пользуйтесь с удовольствием ))))

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Когда будете получать по почте - обратите внимание что каркас и ножки в отдельных посылках будут : )

Достоинства:
    Качественный покрас, надежный
    Недостатки:
    Была пупырышка на одной из ламелей (не критично)
    • Продавец  Ейзен унд Холз

Спасибо за Ваши отзывы, пользуйтесь с удовольствием

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ейзен унд Холз. Размеры: 160 x 200

Дуже якісний товар, своєчасна доставка, приємний менеджер.

• Продавец  Ейзен унд Холз

Дякуємо за відгук, звертайтесь.