Отзывы покупателей о Тюнер ресивер Tiger T2 IPTV DVB-T2 DVB-C IPTV HD AC3 ТВ бокс приставка цифровой телевизионный приемник каналов Т2 цифрового эфирного и кабельного телевидения с обучаемым универсальным пультом и интернет приложениями

Код:  203973547
Оценка пользователей 4.63/5
  • Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Купил пару дней назад, пока что работает как положено

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Слегка греется, но это едва ли можно назвать недостатком
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Дякую за товар товар хороший

• Иг С***

Товар бракованный

Достоинства:
    Недостатки:
    пульт не срабатывает сколько ни жми (батарейки меняли).
    • Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, перед відправкою тюнера перевіряються, брак виключений, для пошуку каналів Т2 достатньо нажати кнопку ОК, пошук почнеться автоматично, через хвилинку ви отримаєте доступ до цифрового Т2 телебачення, достатньо підключити антену Т2, якщо щось не виходить, наш менеджер з задоволенням допоможе вам підключити або повернемо гроші , якщо вам не сподобається товар. гарного вам дня і вдалих покупок!

• Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Обрав товар за відгуками і не помилився. Якісний товар, простий у налаштуваннях, приєднав вай-фай адаптер за рекомендацією продавця, скачав на флешку безкоштовний плейлист з щоденним оновленням сотен телеканалів у HD та FULHD якості і щасливий. На антену з підсилювачем на 2-му поверсі бетонки у Києві у "кам'яному мішку" багатоповерхівок зловив 30 каналів, з них три на тестуванні. Товар однозначно рекомендую до придбання. Перевірений практикою девайс.

Достоинства:
    якісний, недорогий товар
    Недостатки:
    не має
  • Марина

Простий в налаштуванні. Працює справно

• Продавец  G-TREND

Дякуємо за покупку, дуже приємно, що сподобалась приставка, будемо раді бачити вас знову

• Тетяна Л***

Все супер. Працює

Достоинства:
    Підійшла
    Недостатки:
    поки нема
    • Продавец  G-TREND

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Все працює. Був несправний пульт. Продавець вислав інший пульт безкоштовно без питань

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Купую вже втретє, тому можу написати:

- прилад самовільно періодично вимикається, попередні налаштування не зберігаються

Достоинства:
    Кращого поки не знайшов за цю ціну, але в все-одно це минуле століття, але часи зараз такі...
    Недостатки:
    Все. Якість, а точніше - її відсутність.
    • Продавец  G-TREND

Доброго дня, дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, те що втретє берете то дуже добре, нажаль напруга і вимкнення електроенергії трохи засмучує, але скоро все наладиться і тюнера будуть чудово працювати

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

классний. покупав мамі замість старого - так цей набагато кращє та швидше і ловить кращє і не фонить біля тєлєку. рекомендую. інтерфейс швидкий.

Дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову

• Давиденко Т***

Дуже дякую!
    Швидко, без проблем
    Я навіть сама її налаштувала(мені багато років)

Дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Спочатку були деякі проблеми, потім розібрався і все працює

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Дуже дрібний текст інструкції
    • Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Оформлювала доставку на поштомат, швидко прийшло, все працює, батарейки для пульта теж були. Але мій телевізор бачить тюнер лише через HDMI кабель, якого в наявності не було, добре, що був свій. В принципі нарікань немає, налаштування легкі, знайшов 42 канали.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Ще не виявлено
    • Продавец  G-TREND

Доброго дня, дякуемо за відгук

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Мне прислали не то, что я заказывала. Вместо тюнера Тигр Т2 прислали какую-то приставку. На телефон никто не отвечает, дозвониться не могу . Куда я могу ее вернуть или обменять на то, что мне надо? Или это специально?

Достоинства:
    Не увидела, потому что получила не то, что надо.
    Недостатки:
    Не то прислали, что в заказе.
    • Продавец  G-TREND

Доброго дня, на пошті виникла помилка, одразу після виявлення направили вам тюнер Т2 відповідно до замовлення, вибачте за незручності

• Юрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Доставили быстро, всё рабочее. Споймал много каналов, за 50. Из небольших неудобств, коротковатый шнур на приставке.

Достоинства:
    Всё рабочее и много каналов.
    Недостатки:
    Немного коротковат шнур на приставке
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Гарний тюнер, легкі налаштування. Все працює добре, дякую.

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Все супер. Елементарно підключається. Зловив всі можливі канали в гарній якості. Кращого не треба.

Недостатки:
    Поки що не виявлено.
  • Ігор К***

Все работает.

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Тюнер рабочий в металлическом корпусе. Всё как должно быть.

Достоинства:
    Малый, компактный, функциональный.
  • Маргарита О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

спасибо за товар все работает

• Дима Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Купил. Включил. Работает. Настройки простые. Всё Ок.

• Курті К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

К срокам доставки претензий нет.
    Аппарат прислали со вдавленной кнопкой переключения каналов на передней панели.
    Неужели не могли хотя бы визуально проверить перед отправкой?
    Пришлось разбирать и поправлять кнопку самому.
    Тяп-ляп халтурщики, а не продавцы.

Достоинства:
    Все работает.
    Недостатки:
    Вдавленная кнопка на передней панели
    • Продавец  G-TREND

Добрый день! Перед отправкой товар проверяется, возможно кнопка вдавилась при транспортировке, если возникнут проблемы при использовании устройства всегда рады помочь, приносим извинения за причиненные неудобства.

• Майя
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND

Хороший, якісний ресивер з багатьма зручними функціями. Металевий корпус, адекватний розмір, кнопки на панелі, електронне табло з адекватним відображенням номерів каналів. Тільки вчора отримала, увечері не мала сил, щоб розібратися з підключенням, але цього й не знадобилося - досить було під'єднати до антени, кабеля й мережі - при ввімкненні телевізора все виявилось уже налаштованим - жодних проблем і хитромудрощів. При цьому кардинально покращилось зображення, на віміну від попереднього тюнера Operasky. Сподіваюсь, прилад не розчарує, рекомендую))) Окрема вдячність продавцю за оперативну доставку

Достоинства:
    Якісний корпус, автоматичне налаштування, багато зручних функцій, кнопки на панелі, електронне табло, логічна послідовність каналів та їх відображення
    Недостатки:
    Поки не виявила і сподіваюсь, що їх не буде
    • G-TREND

Дякуємо за зворотній зв'язок, тюнер дійсно гарний.