- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Стільчик занадто низький а сам круг йорзає по ободку унітазу
- Продавец Жовтий слон
В описі товару зазначені розміри підставки для ніг.
Щодо сидіння ( накладки ) то в неі є антиковзаючі прорезинені вставки, дитині потрібен час, щоб звикнути і допомога батьків не буде зайвою преший час
- Валерія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Комплектом задоволена,дитині зручно
Рекомендую - Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Якісний товар! Дуже гарний та милий. Дитині одразу сподобалось та вже користуємось.
- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Продавец Желтый слон
Чудово, користуйтесь із задоволенням і надалі )
- Мирослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Дуже дякую. Дуже сподобався. І Вам дякую за поміч і підказку. Було Дуже приємно з вами працювати
- Продавец Желтый слон
І вам дякуємо за замовлення)
- Христина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Доброго дня, забрала своє замовлення, дякую, все нам підійшло і сподобалось)
Все було акуратно запаковано,пошкоджень нема і браків,подряпин теж нема.
Вживу він виглядає ще краще ніж на фото) - Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Дуже гарний комплект. На цьому всі переваги закінчуються. Не тримається, їздить по всьому унітазу, дитина 3 роки сама залізти не може, бо воно перевертається і дитина падає в унітаз. Хоча звичайний ікеевський нормально тримається і немає такого виступу незручного спереду.
- Достоинства:
- Гарний вигляд
- Недостатки:
- Зовсім не тримається, сковзить і перевертається
- Продавец Желтый слон
Поперше спочатку дитині треба допомагати сідати і злазити з унітазу, до всьго потрібна звичка, тим паче , що стосується дитячих товаів, не потрібно одразу налаштовуватись негативно. Ніхто там в унітаз не повинен падати
- Вікторія С***
Змінили кришку унітазу, тепер нормально тримається дитяче сидіння і не сковзить. І дитина одразу змогла нормально сама залізти і сісти без проблем. Тож майте на увазі, що кільце для сидіння на яке ставиться дитяче сидіння має бути повністю пласким, якщо закругленння є, то триматися також не буде і доведеться або повертати товар, або купувати нову кришку унітазу.
І ще в описі не сказано, але сидіння дитяче іде до 3 років 15 кг, а підставка 150 кг.
- Вітьок П***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Замовив , заказ прийшов через день супер чотко . Цвіт дуже і дуже пріятний , матеріал тоже класний . Молодці і дякую шо ви є
- Продавец Желтый слон
І Вам дякуємо за замовлення, хай дитинка користується із задоволенням )))
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
В целом все хорошо, но есть к сожалению есть выступ и он мешает ребенку самостоятельно садится... Но если ребенок маленький то он не позволяет самостоятельно слезть
- Достоинства:
- Качество материалов
- Недостатки:
- В нашем случае выступ не позволяющий самостоятельно ребенку сесть на накладку
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Очень качественный материал, красиво и аккуратно все сделано. Подставка не скользит внизу прорезинена. Накладка очень удобная. Малая в восторге! Спасибо большое! Хороших вам клиентов!
- Продавец Желтый слон
супер, пусть малышка пользуется с удовольствием
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Товар непоганий, але прийшов брудним і подряпаним
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Отличный набор, горшок можно выбрасывать, фух)
- Достоинства:
- красивый, мягкий, удобный, рекомендую.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Отличная вещь! Дочка в восторге.
- Достоинства:
- Красиво и удобно.
- Недостатки:
- Немного скользит.
- Ковченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон
Дочь в восторге! Сразу проявила интерес к новому "гаджету"))
Заказ был обработан и отправлен в день заказа.
Спасибо продавцу товара: Желтый слон" за качественную работу и приветливых сотрудников!
Так держать!- Достоинства:
- Качественный пластик, устойчивая тумба с антискользящим резиновым ободком, приятный "неагрессивный" цвет
- Недостатки:
- не обнаружены
- Желтый с***
Виталий очень благодарны вам за ваш комментарий. Спасибо. Малышке на радость)
- ЮліяПродавец: Жовтий слон
Доброго дня! Ніде в описанні не вказано висоту табурета?
Яка висота?- Желтый с***
добрый день. 15 см