- AI аналіз відгуків54 відгуки: позитивний (приблизно 82%), нейтральний (10%), негативний (8%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Чудово
- Продавец Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Куплят братові - брат довольний
Плюс у карму- Достоинства:
- Мякенько
- Продавец Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку . Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Користуюсь більше року. Натяків на пошкодження матеріалу не замітив хоч і користуюсь в дом умовах та й акуратно. Задоволений.
- Достоинства:
- Не скользить, комфортна, складовий матеріал без признаків зносу протягом поку
- Продавец Dagaz-shop
- Гамага С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Супер!
- Продавец Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
5го листопада я купив цю офігезну штуку , з того моменту я забув що таке біль в задній точці та після туалету , використовуючи її на шкуряному кріслі я зрозумів що саме воно було моєю головною проблемою до того як придбав подушку , вона варта кожної своєї копійки, хто ще сумнівається брати чи ні бо в нього велика вага скажу так я 190 см 120кг і все добре !
- Достоинства:
- Позбувся болю та проблем після туалету та потіння і набряків від сидіння на шкіряному кріслі до купівлі подушки
- Недостатки:
- Їх тут просто немає)Можливо для когось буде дорого але в моэму випадку вона вирішила всі мої болючі проблеми та позбавила їх
- Продавец Dagaz-shop
- Ельвіра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую продавцю за швидкий звʼязок, буквально за 10хв після замовлення мені перетелефонували для уточнення замовлення, на наступний день вже подушка була у мене. Я щойно перенесла операцію по лазерному видаленню гемороїв, тому рано судити всі можливості подушки, але взяла її щоб безпечно сидіти, коли можна буде. Подушка велика, міцна. Сподіваюсь завдяки ній більше ніколи не матиму проблем з гемороєм.
- Достоинства:
- Швидка доставка та дзвінок менеджера. Якісна консультація. Гарна велика подушка. Приїхала на наступний день
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Dagaz-shop
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Витримає велику вагу. Спочатку важко звикнути. Виконує свою функцію.
- Достоинства:
- З нею влітку не спекотно. Чохол знімний
- Продавец Dagaz-shop
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Користувався пару місяців, 8 годин роботи с понеділка до п'ятниці...форма дивна, дуже давить на копчік зі спини, болить потім і дома, зверху. Відчуття оніміння від напруги той. Не задоволений, відступ від спинки крісла дуже великий. Сподіваюся кто читає зрозумів про що я. Засмучений, бо вибирав ретельно та вважав що буде то що треба.((
- Достоинства:
- Матеріал зовні приємний.
- Недостатки:
- Болить копчік від неї, що напевно буду працювати без неї. Невиправдана висока ціна
- Продавец Dagaz-shop
Вітаю Павло . Дивно чути такі висновки ))
Яким чином Вам давить на копчик, якщо розробниками данної подушки, там де копчик спеціально зробили отвір, щоб навантаження на копчтик максимально знизити .
Яким чином подушка впливає на відступ від спинки ?
На власному досвіді , користуюсь подушкою(при візі 117 кг ) вже 3 й рік можу заявити , що дана подушка виконує свої функції на 1000% , що підтверджують попередні 32 відгуки наших задоволених клієнтів . - Продавец Dagaz-shop
Павло , можливо у Вас є якась проблема з хребтом . В такому випадку ніяка подушка Вам не допоможе , а варто звернутися до лікаря
- Павло
Той виступ що позаду копчіка, який замикає коло отвору, з виступом, не конструктивний надто високий. Я, сто відсотків, впевнений що беруть цю подушку у тих у кого вже хвора спина та бажають полегшення від сидіння. Ця подушка не є повністю продуманою в плані ортопедичних властивостей. Не рекомендую цей товар, це невиправдана ціна при такому дискомфорті...давить там де не повинна давити! 1/10
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Зручна подушка
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Dagaz-shop
Аліна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже зручна подушка, дуже швидко доставили.
- Достоинства:
- Дуже зручна
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Продавец Dagaz-shop
Олександр, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Подушка гарної якості, дуже зручно на ній сидіти, різницю помітно одразу у самопочутті.
- Достоинства:
- Зручне, велике
- Недостатки:
- треба ще одну купувати в офіс, бо незручно носити з собою
- Продавец Dagaz-shop
Марина, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Крута подушка. Працюю багато годин сидячи. І ця подушка рятує від втоми пʼятої точки та спини
- Продавец Dagaz-shop
Сергій , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже потрібна у повсякденній діяльності, дуже комфортна, якісна, товар коштує своїх грошей!Дякую!
- Продавец Dagaz-shop
Олександр , дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все чудово
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Крута подушка, спочатку незвично але через неділю як рідна. Працюю за комп'ютером, подушка допомагає
- Продавец Dagaz-shop
Олександр , дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Понравилась подушка, нареканий нет
- Продавец Dagaz-shop
ВІталій, дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Здоров'я вам
- AlexОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Беру уже вторую, первая больше года прослужила и служит до сих пор.
- Достоинства:
- Хорошая подушка
- Продавец Dagaz-shop
Олександр, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Вам все сподобалося. Здоров'я Вам.
- Рубіш М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Швидко відгукнулись, написали у вайбер, скинули реквізити для оплати. Оплата готівка, картка кому як зручно.
- Достоинства:
- Спина не так болить
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Dagaz-shop
Михайло, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Вам все сподобалося.
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Начал работать в такси и сразу же подумал о предотвращение проф проблем водителей ...пользуюсь данным товаром два месяца, свою функцию выполняет на % всем рекомендую...
- Достоинства:
- Качествено зделано и очень удобно
- Недостатки:
- Для людей с лишним весом не подойдёт
- Продавец Dagaz-shop
Андрей, спасибо за обратную связь. Мы рады , что Вам всё понравилось. Здоровья Вам!
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже сподобалась робота оператора. Зателефонували одразу після замовлення товару.
- Продавец Dagaz-shop
Іван, дякуємо за зворотній зв'язок. Завжди раді! . Ми все робимо для того, щоб наші клієнти були задоволені. Здоров'я Вам!
- Иван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Подушка действительно помагает, достаточно часто приходиться сидеть за компьютером по работе и возникли боли в области копчика. С этой подушкой все стало значительно лучше!
- Продавец Dagaz-shop
Иван, спасибо за ваш отзыв. Мы рады,что Вам всё понравилось. Здоровья Вам.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Подушка хорошая, удобная, с виду качественная. Посидел только 2 дня, но точно могу сказать что с ней намного комфортнее
- Достоинства:
- Удобная и снимает нагрузку с копчика
- Продавец Dagaz-shop
Максим, спасибо за Ваш отзыв . Мы рады , что Вам все понравилось . Здоровья Вам !
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Брала для дальних поездок. Что могу сказать: с ней реально легче, меньше болят спина и ноги. Стоит своих денег, однозначно. Продавец вежливый, тактичный, отправил быстро, получила в срок. Рекомендую, смело можно покупать.
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец Dagaz-shop
Надежда, спасибо за Ваш развёрнутый отзыв. Мы рады , что Вам все понравилось . Здоровья Вам !
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
- Продавец Dagaz-shop
Катерина, спасибо за Вашу оценку . Здоровья Вам!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Для сидячей работы то что нужно
- Продавец Dagaz-shop
Ольга, спасибо за обратную связь. Здоровья Вам!
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Подушка удобная, буду теперь работать с удовольствием!
- Достоинства:
- Комфортно сидеть
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Продавец Dagaz-shop
Тарас , спасибо за обратную связь . Мы рады , что Вам все понравилось . Здоровья Вам .
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Коли почав користуватися даною подушкою, то постійно ловлю себе на думці, чому раніше не звернув уваги, що є можливість комфортно сидіти достатньо тривалий час і не відчувати значного навантаження на копчик та поперек.
Раджу не економити на своєму здоров'ї.- Достоинства:
- Гарна якість, розмір ідеально підходить для робочого крісла, дуже гарно знімає навантаження тазової частини.
- Недостатки:
- За, майже, місяць постійного користування не виявив.
- Продавец Dagaz-shop
Олег, дякуємо за Ваш широкий відгук. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Здоров'я Вам.
- Шевченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Давно хотела купить ортопедическую подушку на на кресло или стул. На рынке предложений очень мало. Остановилась на этой модели. Немного дороговато, но действительно нет нагрузки на крестец и копчик. Кто страдает, тот меня поймет. Мне подушка понравилась. Обслуживание не быстро, а очень быстро . Пока все нравится.
- Достоинства:
- Хорошие ортопедические качества. Облегчает самочувствие во долгой работы за столом. Хорошее обслуживание время
- Недостатки:
- Немного жесткова
- Продавец Dagaz-shop
Светлана , спасибо за обратную связь . Здоровья Вам .
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Подушка комфортна, сидіти можна доволі довго без перерви. Раджу.
- Продавец Dagaz-shop
Андрей , спасибо за обратную связь . Здоровья Вам!
- Олеся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Подушка очень комфортная! Большое спасибо за оперативность и внимательность к пожеланиям клиента при выборе товара!
- Продавец Dagaz-shop
Олеся , спасибо за Ваш отзыв . Мы рады , что Вам все понравилось . Будем рады Вам всегда . Здоровья Вам !
- Виктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пока что отличная подушка для сидения по 10+ часов.
- Продавец Dagaz-shop
Виктор, спасибо за обратную связь. Мы рады, что Вам всё понравилось. Здоровья Вам!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар отличный, отправили супер оперативно!
- Продавец Dagaz-shop
Олексій , дякуємо за зворотній зв’язок . Ми раді , що Вам все сподобалося . Раді Вам завжди !
- В'ячеслав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Чудовий продукт
- Продавец Dagaz-shop
В’ячеслав, дякуэмо за заворотнiй звязок. Здоров’я Вам.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Мягкая, форму пока не потеряла.
- Достоинства:
- Отличная подушка!
- Продавец Dagaz-shop
Александр, Спасибо за обратную связь. Здоровья Вам!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Отличная подушка и замечательный сервис (быстро связались, подробно рассказали о товаре и без замедлений отправили)
- Продавец Dagaz-shop
Евгений , спасибо за Ваш отзыв . Мы рады , что Вам понравился наш сервис . Будем рады Вам всегда. Здоровья Вам !
- Алексей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пользуюсь 3 месяца уже, вещь отличная, снимает нагрузку на позвоночник. Передвигаюсь в коляске, поэтому сижу около 12 часов в сутки и разница по сравнению с обычным поролоном сразу заметна. Немного шире, чем коляска, но это не критично, под любое кресло подойдет по размеру. Тем, кто много работает в офисе или просто много сидит - рекомендую.
- Dagaz-shop
Алексей, Спасибо за Ваш отзыв . Мы рады , что Вам все подошло. Здоровья Вам !