Отзывы покупателей о Стол письменный с надстройкой Эверест Соната Дуб сонома + белый 110х55х173 см

Код:  205383517
Оценка пользователей 4.76/5
  • Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Стільниця була вдарина, залишився знак

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Мар'яно! Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо, що стільниця приїхала з пошкодженням — нам щиро прикро, що так сталося.
      На жаль, такі випадки інколи трапляються під час транспортування, тому ми завжди наполегливо просимо оглядати товар при отриманні, щоб одразу зафіксувати пошкодження та оформити заміну.

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Стол супер, сыну понравился!!!

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олександре! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що стіл виправдав Ваші очікування. Бажаємо комфортного користування та успішного навчання!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Повністю задоволений.Всі креслення присутні повний комплект. З другом зібрав навіть будучи на інвалідному візку після поранення

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олександре! Дякуємо за гарний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо, щоб меблі довго приносили комфорт та затишок у Ваш дім. Бажаємо Вам здоров'я та швидкого відновлення. Бережіть себе.

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Дуб Сонома + Белый. Ширина: 110

Класний стіл дітям подобається

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Дуб Сонома + Белый. Ширина: 110

Придбав такого красеня.Дякую.Стіл класний.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Видвіжна полка шумить
  • Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб Крафт золотой. Ширина: 110

Дуже задоволена що придбала цей стіл.Він гарний,якісний та міцний.
    Чудово вписався в інтер'єр дитячої кімнати,саме головне що син в захваті від нього)
    Зручно за ним сидіти та працювати зручні ящички та полички,завдяки яким все потрібне на своїх місцях.Дякуємо за чудову продукцію і адекватну ціну

Достоинства:
    Якість та ціна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Яно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що стіл припав до душі. Нехай за ним легко навчається, зручно малюється й народжуються тільки найкращі ідеї! Завжди раді Вам)

• Анастасія Б***
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Анастасіє! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам приємно знати, що Ви задоволені нашою продукцією. Нехай меблі служать Вам довго і приносять лише комфорт!

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Зручний і якісний стіл. Дитина дуже задоволена. Швидка доставка. Гарне обслуговування.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Альоно! Дякуємо за такий теплий відгук! Ми дуже раді, що наші меблі сподобались Вам та Вашій дитині. Ваше задоволення — наша найбільша нагорода. Бажаємо Вашій дитині комфортного та затишного користування, а Вам — ще більше радісних моментів у Вашому домі! Чекаємо на Вас знову)

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Стіл гарний, збирається дуже легко,всі отвори співпадають.Доставка без нарікань.

Достоинства:
    Гарно виглядає,розмір нормальний.
    Недостатки:
    Трохи не зручно кріпити надбудову,але не критично
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Сергію!

Ми дуже вдячні Вам за Вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.)

• Валентина Д***

Стіл дуже зручний,компактний

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Все добре, тільки немає отворів на столі, щоб з'єднати з надстройкою

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ірино. Дуже вдячні вам за відгук!

Ми обов'язково допрацюємо недоліки. Передаємо Ваше зауваження на склад виробництва. Просимо вибачення за незручності.

Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.

Приємного користування!

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + Белый. Ширина: 110

Добрый день!Покупали стол у вас. Вобщем-то остались довольны.Спасибо вам.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + Белый. Ширина: 110

Купили дитині дорогу зростаючу парту, але вона не хотіла за нею сидіти, бо парта нагадувала їй школу) Навіть малювала розкладаючись на підлозі або на килимі аби за партою. Після першого класу дитина попросила придбати їй письмовий стіл. Побачили цей, і одразу ж замовили. Він дуже стильно виглядає, зручний і функціональний. Столешня не біла, і це чудово. Бо вона не виглядає брудною, що б з нею не робили. В столі купа місць для закритого і відкритого зберігання речей. Стіл організовує цілий всесвіт для дитини, і допомагає навчити порядку. Бо в ньому вмістилися всі багаточисельні фломастери, фарби, олівці, скотчі і ще залишилось багато місця. На верхніх полицях складаю посібники, по яким дитина займається саме зараз. Бачу їх і не забуваю. Дуже продумані всі деталі (закруглення, габарити). Зручно займатися онлайн - перед планшетом залишається багато місця. Однозначно не рекомендую парти - трансформери і дуже рекомендую цей чудовий стіл. Він ідеальний. Єдиний мінус - трохи паршиві направляючі. в верхньому ящику.

Достоинства:
    Досить легко збирається, гарно виглядає, дитині подобається
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Дмитро З***

Все чудово прийшов швидко всі комплентуючі були в зборі

• Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Товар має дуже багато подряпин, якість товару середня

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Сафіє! Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Дійсно, іноді посилки пошкоджуються при транспортуванні, тому завжди просимо оглянути товар перед отриманням і в разі виявлення пошкоджень чи браку таку посилку не отримувати, в такому випадку товар відправляється повторно в найкоротший термін.

• Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 110

Качество не плохое, полная комплектност и даже немного лишнего, упакован надёжно, царапин сколов нет, инструкция по сборке вполне понятна. Доставили быстро.

Достоинства:
    Не плохое качество за разумные деньги.
    Недостатки:
    Надстройку желательно бы сделать на быстросьемах, так как на балконе установить стол с надстройкой сразу целиком проблематично.
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Вікторе!

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Едуард М***

Ідеальне рішення для компактного розташування

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Едуарде! Вдячні вам, що знайшли час, щоб поставити нам оцінку та написати відгук. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))

• Павло П***
    Продавец: Myau. Цвет: Дуб Сонома. Ширина: 110

Яка висота даного стола? Бо пише 173мм тобто 17см?

• Myau

да