Отзывы покупателей о Современный комод в гостиную телескопические направляющие Эверест 2 венге темный + белый 80х38х100,8 см

Код:  205396471
Оценка пользователей 4.38/5
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Белый + Дуб сонома

Комод гарний. Збирала сама, всі комплектуючі на місці. Але є нюанс, тепер треба відрегулювати направляючі, бо три шухляди по середині трохи криво стали. Загалом я задоволена)

Достоинства:
    Не складно складати, гарний.
    Недостатки:
    Потрібно доопрацювати
  • Людмила І*** Чернігова
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

комод суперський, відповідає всім заявленим характеристикам, доставка швидка

Доброго дня, Людмило!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + белый

Гарний комод, рекомендую! Обслуговування чудове)

• Продавец  ВерестМ

Вітаю, Тетяна! Дякуємо за замовлення та запрошуємо Вас за наступними покупками на сторінки нашого магазину. Бережіть себе))

• Островский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Г*****е. Інших слів немає

Достоинства:
    Занесли набір палок на поверх
    Недостатки:
    Дана організація
  • Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый

Брала в наборі вітальні, змінювала Шкаф під свій розмір все хорошо запаковане, ціле, відповідає кольору.

Вітаємо!

Нам дуже приємо, що Ви обрали саме наш магазин))

Будемо дууууууже вдячні, якщо можемо вас просити зробити декілька живих фото або відео, як саме меблі вписалися у ваш інтерʼєр. Це дуже допоможе іншим клієнтам прийняти рішення про покупку.

• Татьяна К***

Проблема решена

Пакування - це тоненький шар картону. Був повністю ушкоджений при транспортуванні і через це отримали товар жахливої якості. Подряпини, сколи, ушкоджені кути. Дуже неприємно. Не відмовилися від замовлення на пошті тільки тому, що комод потрібен був тут і зараз для переселенців.

Достоинства:
    Гарна якість, все легко збирається.
    Недостатки:
    Жахливе пакування, просто тоненький картон. Ушкоджений товар при отриманні.
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо Тетяно!
      Ми відправляємо товар у фабричному пакуванні, а Нова пошта доупаковує його за своїми правилами перевезення. Дійсно, іноді траплаються випадки коли товар пошкоджується при транспортуванні, тому завжди просимо оглянути посилку перед отриманням і відмовлятися від отримання пошкоджених посилок. Зазвичай повторна відправка товару з нашого магазину займає пару днів, дуже шкода, що Вам довелося отримувати пошкоджений товар. Запрошуємо Вас за наступними покупками та обіцяємо допомогу у будь-яких питаннях по нашим меблям. Бережіть себе))
      З найкращими побажаннями, команда ВерестМ

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Достоинства:
    Рекомендую,стильненько
    • Продавец  ВерестМ

Ирина, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Валентин Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Проблем в использовании не было. Качество радует

Достоинства:
    Под мой любимый стиль
    • Продавец  ВерестМ

Валентин, спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Отличный комод. Отличный сервис.

Достоинства:
    Не занимает много места
    Недостатки:
    Не нашла. Все очень нравится
    • Продавец  ВерестМ

Яна, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Купила. Пришлось заменить на похожую расцветку. Все комплектующие пришли целые, без царапин. Фурнитура для сборки полный комплект.

Достоинства:
    Оплата частями.