Отзывы покупателей о Комод ЭВЕРЕСТ Соната Комод-5 Венге темный + Белый
- Матьоха м***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Венге темный + Белый
Дуже гарний та якісний комод! Чоловік був задоволений легкою інструкцією для збирання! Дякую
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец Mobiliario
Добрий день, Маргарито! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями та чудовим фото! Ваші слова надихають нашу команду працювати ще краще. Бажаємо Вам затишку, комфорту та приємного користування меблями.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ
Стильний комод не за всі гроші світу. Швидка доставка. Достатньо легко зібрати самим. Легке спілкування з менеджером. Рекомендую і товар, і продавця!
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Наталю! Велике дякуємо за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені якістю меблів, сервісом та роботою нашого персоналу. Такі слова надихають нас і надалі працювати для вас на найвищому рівні. Нехай покупка приносить комфорт і затишок Вашій оселі!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый
Чудовий комод. Приїхав швидко, доставили у квартиру. Інструкція для збірки зрозуміла, деталі пронумеровані.
- Достоинства:
- Доставка, інструкція, комплектація
- Недостатки:
- Нема взагалі
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваші добрі слова та за те, що поділилися фото! Нам дуже приємно, що Ви задоволені результатом. Кожен такий відгук — це підтвердження того, що ми рухаємося у правильному напрямку. Бажаємо, щоб меблі ще багато років дарували Вам комфорт, затишок і лише приємні враження. До нових зустрічей!
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый
Доволі непогана якість за цю ціну. Стильний і легкий у збірці.
- Достоинства:
- Місткий та компактний
- Недостатки:
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваші добрі слова!
Такі відгуки надихають нас працювати ще краще. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою!
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой
Ок!!!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый
Все як заявлено. Колір світліший ніж на фото.
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Олено! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми безмежно раді, що Вам сподобалися наші меблі. Сподіваємося, що вони служитимуть Вам довго і даруватимуть тепло та затишок.
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый
Упаковали коробку очень качественно, ничего не побилось ,пришло все в идеальном состоянии,плюс очень быстро отправили посылку.
Собирали четко по инструкции, все понятно, комод сам вместительный, цвет классный,уютный.Спасибо большое- Достоинства:
- Крепкий,удобный,большой,качественный.
Быстрая доставка - Недостатки:
- Продавец ВерестМ
Дякуємо що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.
Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый
Чудовий комод і приємна ціна
- Продавец ВерестМ
Дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!
Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)